If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Pasarea iubiri cu cantec, maci si flori de tei

Aici se afla subiectele care nu au mai primit raspuns de mult timp. Voi sunteti cei ce alegeti daca le readucem la viata sau nu. Le vreti inapoi? Scrieti in ele si noi le vom muta in forum-ul corespunzator.

Postby corynn_2005 on Mon Jun 27, 2005 4:07 pm

_Pasarea iubiri cu cantec maci si flori de tei ..._

Daca as putea sa ascult si sa deslusesc toata cantecele care se inpletesc in mine:nerabdatoare si melancolice,zburdalnice si triste pierdute si regasite si sa strecor cei mai bun pe coloana sufletului meu ..
   Sunt iubiri cu valuri sfaramate de stancicu ,cu apus,cu rasarit de soare ,iubiri cu cer adanc si instelat,iubiri primavaratice in care toate clipele par invaluite intr-un farmec nou si dulce in care cele mai obisnuite lucruri si gesturi capata o noua semnificatie .
    Iubirea mea a fost cu maci si cu parfumul florilor de tei cazute langa gleznele copacilor dupa o ploaie de vara,iubirea mea s-a nascut si s-a dus in cantec de aripi ,de zbor,de cer,ce-ti umple privirea si sufletul,cantec de ploaie si remuscare ..Pasarea iubirii s-a zbatut dureros in interiorul sufletului meu ,batand dintr-o aripa a speranta,a dor iar cealalta se tara franta ...i se furase zborul... Ea a ramas  muta, pastrand in ochi doar amintirea si visul de a zbura.Dar s-a resemnat,stia ca nu se poate inalta doar cu o aripa.
   Uitarea ....de ce nu imi aseaza uitare mainile pe ochi?..de ce nu ma pierde in linistea ei ...in care toate se pierd :si renuntare si maci si florile   de tei .
  Ar ramane doar asteptare clipei in care din sufletul alcuiva va inflori aripa ce va putea integi zborul iubiri si cantecul si maci si florile de tei ...:heart:[/b][/i]

:)
corynn_2005

Bebelush
Bebelush

Postby RuningAway on Fri Mar 23, 2007 4:00 pm

Adevarat...iubirea e asemenea unui cantec. Il auzi, te indragosteti de el si greu il uiti. E asemenea unei flori de care trebuie sa ai grija ca sa nu se ofileasca.

Eu zic ca mai intai E FLOAREA, apoi RAMANE CANTECUL.....
Image
"Lumea e plina de nefericiti ce vorbesc despre fericire"
RuningAway

Descurcaret
Descurcaret

Return to - DIN TRECUT -