If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

mai sunt optimisti pe aici?

Vreti sa discutam despre ceva ce nu isi are locul in nici una din categoriile de mai sus, dar are legatura cu sentimentele? Aici este locul.

Postby Sorcerer on Tue May 02, 2006 10:35 am

[ot]@ICE: so u say u are an optimistic person? in spatele unei astfel de declaratii se ascunde un pesimist bine informat (cel putin in acest moment :()[/ot]

as putea spune ca sunt un 8imist, dar ca viata si oamenii mi-au aratat ca nu e chiar asa de roz pe cat o vedeam la un moment dat...

What is The Matrix?
Sorcerer

Chat-uitor
Chat-uitor

Location: Calea Lactee, planeta Pamant, continentul Europa, Romania, Galati
hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby catza on Wed May 03, 2006 1:00 pm

optimism? what's that? In Romania nu e bine sa fii optimis pt ca o iei in freza sigur :D so...Pesimism rullll Pesimist+Arogant ...cheia succesului 8->
Scuze de deranj.

:s129:
catza

D-al forumului
D-al forumului

Postby Hazard on Fri May 05, 2006 7:55 pm

yep i am... asa sunt eu cred in continuare desi mi-am luat-o de atatea ori. Dar mai am speranta macar si deocamdata inca imi este de ajuns

am fost eu candva, acum am ramas doar o umbra, dar nimeni nu va sti..........
Hazard

Descurcaret
Descurcaret

Postby Nina on Wed Jul 19, 2006 5:48 pm

Sunt o optimista convinsa. Nu cred ca va reusi cineva sau ceva sa ma schimbe prea curand. :D
Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby jADI on Wed Jul 19, 2006 6:05 pm

[ot]@Nina - inseamna ca esti fericita.[/ot]

Eu TREBUIE sa fiu optimist. Nu poti fi un optimist natural in astfel de conditii, conditii pe care nu le dezbat aci, fiindca le stiti prea bine.

________

Acum am realizat: daca TREBUIE sa fiu optimist, asta nu ma face optimist, nu? Nu mai inteleg nimic. :bang-bang-3:

Ai probleme cu compul? Si ce daca.
jADI

Bebelush
Bebelush

Postby Sidoni@ on Wed Aug 02, 2006 11:10 pm

eu sunt o optimista. imi place sa visez, imi place sa imi zic mereu ca va fi bine. asa ma incurajez si ii incurajez si pe cei din jurul meu. eu zic mereu ca se poate si mai rau...
Dragostea curata si suspiciunea nu pot locui impreuna. - Alexandre Dumas
Sidoni@

Descurcaret
Descurcaret

Postby Catalin on Wed Aug 02, 2006 11:34 pm

Sidoni@ wrote:imi place sa visez.

Cateodata nu este bine, de asta totul se duce de rapa mai mereu pentru ca visam prea mult. :don't-know:
"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby Sidoni@ on Wed Aug 02, 2006 11:36 pm

nu cred ca e adevarat. nu se duce totul de rapa pentru ca visam prea mult si pentru ca persoana de langa tine nu viseaza la fel ca tine... asa cred eu
Sidoni@

Descurcaret
Descurcaret

Postby Catalin on Wed Aug 02, 2006 11:44 pm

Atunci cand cineva iti va taia elanul ai sa intelegi ce zic. Cand am spus ca se duce de rapa totul, ma refeream la loviturile pe care le primesti si pe care le induri pana la un anumit moment. Ramai optimist(a) acum dar mai tarziu cand viata te va lovi inevitabil ai sa o dai in extrema cealalta.

Mereu o sa oscilam intre + si -.
"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby Sidoni@ on Wed Aug 02, 2006 11:47 pm

stai linistit si eu am fost de multe ori dezamagita. dar sincer am devenit mai optimista. stiu ca ce e al meu e al meu si ca oricat as cauta eu altceva ce e pt mine e pus deoparte
Sidoni@

Descurcaret
Descurcaret

PreviousNext

Return to Alte discutii despre sentimente