If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Ma voi sinucide....

Gelozie excesiva? Tentative de Sinucidere? Ura? Antipatie? Acestea si multe altele sunt sentimente care duc la degradarea umana. Sa discutam liber despre ele.

Postby Nina on Thu Jul 13, 2006 3:03 pm

[ot]Imi place ce ai scris, monystar! ;)[/ot]

Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby jADI on Thu Jul 13, 2006 9:49 pm

@monystar - da, domnisoara, dar vezi tu, sunt unele momente in care eu i-am inteles pe cei ce vor sa se sinucida. Crezi ca oriunde te uiti ai ajutor?! Crezi ca mintea si capacitatea omului de a trece peste probleme este nelimitata? Sa vezi ce fel e cand te napadesc toate deodata si nu mai stii pe unde s-o iei si ce sa faci. Noroc ca unora le este frica de moarte si n-au curaj. Dar... pana cand? Uneori si moartea pare mai buna.

Nu tip partea lor prin acest thread, dar...
Ai probleme cu compul? Si ce daca.
jADI

Bebelush
Bebelush

Postby milisss2 on Fri Jul 14, 2006 1:19 am

... undeva ...pe marginea unei prapastii .... cu un gol mare in suflet ... o suferinta enorma ce depaseste cu mult orice durere fizica ... poti trece .. dar mai are rost ?.... mai are rost sa o iei de la capat ?

Cauti un rost sa mergi mai departe ... te agati de orice ... si prapastia ... ah !! prapstia ... un pas atat ...si totul se termina ... suferinta se opreste aici ... doar un pas

Te opresti ... "Oare va plange cineva?" ... probabil ..dar acum nu mai conteaza ... durerea se poate opri ... acolo nu sunt griji si nici suferinte ... nu sunt oameni rai sau buni ... acolo ...

.....un singur pas

milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby amanda on Fri Jul 14, 2006 9:40 am

...acolo nu stii ce e. Daca e mai rau decat aici? Poate e mai bine dar de ce sa risti si dupa aceea sa nu mai ai nici o scapare?

Ma intreb: daca cumva atunci cand mai ai jumatate de drum pana jos te razgandesti si nu mai vrei sa mori, te salveaza Dumnezeu sau se mai considera sinucidere daca mori dar nu mai aveai dorinta asta?
'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby Snappy on Fri Jul 14, 2006 8:47 pm

odata ce te arunci "ai comis-o" :P

cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby guiness on Sun Jul 16, 2006 1:09 am

of pacat,

sunt multe chestii fun in viata, pierzi toata distractia, datul cu sania, revelionul, vara la munte, sexul oral, seara tarziu nebuni prin oras, cluburi, mersul cu trenul undeva departe, mancatul cireselor la casa bunicilor, s.a.m.d.

pacat, ne erai draga :)
My name is Bond, Vaga BOND!
guiness

Pasional
Pasional

Postby T_X on Tue Jul 18, 2006 12:12 am

cred ca subiectul acesta nu poate fi dezbatut precum celelalte topiquri..pentru ca tine de...nu stiu cum sa numesc..
teoretic..sinuciderea e un act de lasitate...bla bla..auzim astea zilnic...
dar am fost oare pusi in situatia celor care s-au sinucis..

se sinucide cineva din dragoste...prima impresie este ca a fost un las (cei mai multi care se sinucid din dragoste sunt barbati...asa zice statistica..femeile n-au treaba..e mare lumea sigur gaseste altu). Dar nu e chiar asa...cine stie ce a fost un sufletu lui..ce a simtit...poate ca si tu..care sustii mare si tare teoria ca sinuciderea e o lasitate ai fi facut la fel in locu lui...nu aveti cum sa stiti ce e in mintea/sufletul acelui om..

dar consider ca este un pacat...Dumnezeu ti-a dat viata..iar tu nu ai voie sa ti-o iei...
oricat de multe te-ar impinge la actu acesta...teoretic trebuie sa strangi din dinti...si sa speri ca DIincolo vei fi rasplatit...si asa va fi...
T_X

Descurcaret
Descurcaret

Postby whiz-kid on Fri Dec 29, 2006 2:45 pm

Bine spuneti voi,cu totii avem probleme..insa foarte importanta este mentalitatea noastra,temperamentul nostru ;)..unii suntem mai deprimati decat ceilalti,vedem probleme acolo unde nu sunt..sau nu avem parte de fericire..sau ne simti neintelesi..unii pot suporta aceste probleme mai usor,altii mai greu..sau deloc ..eu dintotdeauna am crezut ca a te sinucide nu inseamna a fi las..ci iti trebuie foarte mult curaj..nici nu stiti cat curaj iti trebuie ca sa-ti intrerupi cursul vietii,sa renunti la tot....sa alegi sa nu mai suferi..credeti-ma..ca stiu ce spun :roll: ...unii dintre noi,datorita felului nostru a de a fi,dar si datorita incercarilor prin care am trecut,simtim ca nu apartinem acestei vieti,ca oamenii sunt mult prea meschini si ca nimic nu mai merita atentie si intelegere..iar sinuciderea este gestul extrem....si doar disperarea ne poate aduce in starea asta...cred ca doar cei ce apreciaza viata foarte mult ar putea spune ca sinucigasul este un las...si totusi ideea sinuciderii,ideea ca putem oricand decide sa nu mai suferim ne ajuta sa suportam mai usor viata si incercarile la care ne supune... :nooo:
NU LASA ROSIA MONTANA SA MOARA!
Oamenii sunt mai importanti decat aurul.
SALVATI ROSIA MONTANA!
TOTI AVEM DREPTUL SA TRAIM INTR-UN MEDIU CURAT SI SANATOS..;)
ACTIUNE IN LOCUL VORBELOR!! ;)
whiz-kid

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: http://whiz-kid.hi5.com

Postby One4You2Love on Tue Jan 02, 2007 9:02 am

ma voi sinucide, nu ma voi sinucide, ma voi sinucide, nu ma voi sinucide.
Ati ramane uimiti daca v-as spune ca da, am avut o tentativa ? Norocul meu ca am fost descoperit la timp si dus la spital ?
De ce am facut asta ? De prost. Consideram ca viata fara ea nu mai merita traita. Cand , de fapt, ea era manjita de "noroi" ca sa nu spun "c*c*t". Scuzati vulgaritatea.
Aaaqaa .... multe femei m-au parasit, numai ca de data asta, cand am avut tentativa se adunasera multe alte probleme. Despartirea de ea si noua ei relatie la 5 zile dupa despartirea noastra a pus capac.
Dar , a fost nevoie sa vad moartea cu ochii pentru a putea aprecia cu adevarat viata.
Pacat ca nu pot face asta si cu oamenii .... sa-i apreciez. Cred ca as reusi .... daca mi-ar demonstra ca merita .... scuzati, am luat-o pe langa carare .... revenind .... am avut tentativa, dar astfel de gand .... never de acuma
"Cine nu intelege o privire , cu siguranta nu va intelege o lunga explicatie."

Sa fie oare Moartea mireasa mea ??? I do, my sweetheart, I do.
One4You2Love

Bila Neagra 1
Bila Neagra 1

Postby uby_4u on Tue Jan 02, 2007 3:56 pm

nup.. nu am avut astfel de ganduri. era sa mor de doua ori*... si asta m-a facut sa deschid ochii asupra multor lucruri.. asa ca.. no way! pot sa am mii de probleme.. dar nu o sa las astfel de sentimente sa puna stapanire pe mine.

[ot]*primul caz a fost cand a dat o masina peste mine acum doi ani... din fericire n-a fost atat de grav si m-am ales doar cu o durere ingrozitoare de cap ce a durat o saptamana.
iar al doilea a fost in 2006.. prin octombrie... cand taiam o cutie de carton cu cutter-ul si mi-a alunecat mana dreapta (aveam multe pe cap atunci... nu treceam prinr-o perioada tocmai roz.. si nu mai eram atenta la ce faceam) si am intrat cu cutter-ul in incheietura mainii stangi, exact intre 2vene :D slava Domnului ca I'm alive![/ot]
'Cuz green it's a fine colour
uby_4u

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

PreviousNext

Return to Sentimente Nocive