acestea care vor urma nu imi apartin
--> le-am gasit mai demult... nu mai stiu pe unde...
Am scris pe cerul albastru, dar norii mi-au sters cuvintele. Am scris pe tarmul marii, dar valurile mi-au sters cuvintele. Am scris pe pamantul din gradina mea, dar vantul mi-a spulberat cuvintele. Am scris pe inima mea, si nimeni si nimic nu-mi va putea sterge cuvintele!!!
Sunt o picatura de ploaie strivita intre pleoapele tale. Sunt bobul de nisip cazut in clepsidra fara de sfarsit. Sunt firul de iarba peste care treci acum grabit(a), sunt frunza pe care o tii ingandurat(a) intre degete! Sunt ultima silaba pe care as dori sa o rostesti inainte de a visa... Iubitul meu (iubita mea), ochii tai deschid spre mine universuri, atingerea ta e pentru mine curcubeul, sarutul tau... sfarsitul unei lumi si nasterea alteia. Daca viata mea ar fi o clipa petrecuta alaturi de tine, nu mi-aa dori alta. Te mai astept o viata... Fara tine ma simt pe un drum fara sfarsit …
Imi las sufletul sa traiasca prin a te iubi pe tine, imi ascult inima pentru ca ratiunea nu conteaza. Inima mea nu e intreaga daca nu esti tu. Daca noi am dat unul de altul a fost pentru ceva, iar daca noi ne vom intalni va fi pentru ca iubirea invinge intotdeauna. Putem spune adio unei zile, unei persoane, atator ºi atator lucruri... dar, iubirii, odata aparuta... Am nevoie de tine! Am nevoie de cuvintele tale! Am nevoie de vocea ta! Am devenit dependent de tine!
Iubesc felul in care ma tii de mana si ca imi esti mereu aproape, iubesc sa-ti spun toate gandurile mele si sa-mi impartasesc zambetul si lacrimile cu tine, iubesc felul cum imi zambesti, fiecare privire si atingere de-a ta, iubesc felul tau de-a fi si ca faci parte din viata mea! Te iubesc asa de mult incat inima mea bate odata pentru tine si odata pentu mine.
v-au placut?... mie DA... haide-ti sa mai punem aici si altele... asa ca... dati TOPIC NOU si mai pune-ti si voi declaratii de dragoste... fie ca sunt ale voastre sau ale altora... :vioara: