If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Stiti sa va ascundeti antipatia?

Gelozie excesiva? Tentative de Sinucidere? Ura? Antipatie? Acestea si multe altele sunt sentimente care duc la degradarea umana. Sa discutam liber despre ele.

Postby emma on Wed Apr 12, 2006 7:46 pm

...arta disimularii functioneaza in multe situatii...dar in cazul antipatiilor da gres intotdeauna...chiar daca evit o confruntare directa cu persoana care imi este antipatica,aceasta va simti in atitudinea,in mimica,si mai ales in modul de a-i vorbi,ca nu imi este deloc simpatica...
...de obicei astept sa ma conving ca antipatia mea este intemeiata inainte de a afisa o atitudine nu tocmai sociabila in prezenta persoanei respective...

a darui inseamna a construi un pod peste abisul singuratatii tale
emma

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby Adeena on Wed Apr 12, 2006 8:19 pm

just let others know you don`t like them
Adeena

Bebelush
Bebelush

Postby monystar on Wed Jul 12, 2006 11:50 pm

Sa joci teatru e foarte usor...dar atunci cand cineva imi este antipatic vorbesc si ma comport intr-un mod aparte...si cu siguranta simte ca nu este tocmai pe placul meu. De ce sa fim ipocriti? Mai bine spui omului in fatza ce te deranjeaza decat sa o faci pe binevoitorul dragutz cu toata lumea :) desi e simplu... :s087: dar niciodata nu am evitat persoanele care imi sunt antipatice...de ce sa nu ma simt eu bine facand putin misto, vazand pana unde se poate ajunge...mai bine spus jucandu-ma putin cu nervii altora ;)) nu de alta dar eu stau destul de bine cu nervii :D si in plus...am o placere deosebita sa ii vad pe altii cum se chinuie sa ma enerveze si nu reusesc :s099:

Ancoreaza-te in realitate visand
monystar

Invatacel
Invatacel

Postby Alinutza_19 on Thu Jul 13, 2006 12:04 am

de obicei ascund anitptia fata de cineva foarte bine...pt ca nu vreau sa se simta prost atunci cand vb cu altcineva de langa mine si stie ca mie imi e antipatic...dar as fi foarte distanta cu el/ea....
Send me an angel
Here I am
Will you send me an angel
Here I am
In the land of the morning star
Alinutza_19

moderator
moderator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby Demona on Thu Jul 13, 2006 3:08 am

Maamaaa......la cat teatru sunt obisnuita sa bag ca mig-ul....sunt experta in ascunderea antipatiilor fata de unele persoane si falsitatea mea merge atat de departe incat acele persoane ajung sa creada ca le si apreciez.

Demona

Descurcaret
Descurcaret

Postby Kelso on Fri Jul 14, 2006 11:27 am

Sincer,nu cred ca as reusi sa imi ascund antipatia fata de o anumita persoana. De ce? Pentru ca pur si simplu evit persoanele in compania carora nu ma simt bine...si cred ca cel mai bine e sa fii sincer..sa stie si omu' ala k nu il suporti :bang-bang-3: sau sa incerce sa se faca placut,sa ma faca sa imi schimb parerea!
Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby Cherry on Fri Jul 14, 2006 1:33 pm

Mda... nu prea am antipatii insa daca am vreuna, atunci zic in fata acelui cineva ca nu il suport :)) Foarte direct :D
Last edited by Cherry on Thu Mar 08, 2007 1:58 am, edited 1 time in total.
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

Postby Vaal on Fri Jul 14, 2006 7:40 pm

ashes wrote:antipace mi se doar persoanele care nu ma plac pe mine.. in general, nu prea am nimic cu nimeni.. dar cand cuiva nu-i convine ceva la mine si nu se sfieste sa o arate, atunci da, imi devine antipatic/a si mie si atunci o arat si eu :P

km asa sunt si eu... desi eu ,in general, evit persoanele kre imi sunt f antipatice sau le dau de inteles k ar fi dragut din partea lor sa nu ma deranjeze k-s prea neinteresante pt mine. cel mai bun exemplu de antipatie reciproca a fost cu o fosta colega de clasa.. eu stateam in prima banca de la fereastra, ea in penultima de la perete... nu prea aveam traba, dar si knd ne intalneam... era clar k nu ne suportam prea mult :D (la ea era mai evident, eu fiind genul kre evita..) pana la urma ajungem sa facem parte din acelasi grup (una din bisericute :P ), ajunge sa ma cunoasca mai bine si eu sa o cunosc pe ea si vine cu o replik de genul : "acum vad k esti f de treaba! inainte nu te suportam!!! nu intelegeam cum poate sa stea colega-ta cu tine in banca!!!" (asta undeva printr-a 11-a) acum, desi nu suntem prietene la catarama, de kte ori ne intalnim ne face mare placere sa petrecem timpul impreuna. asat e :) recunosc k sunte o antipatik in general :D sau cum zici p3g@s.. stresanta :P

P.S. : in general imi sun f antipatice persoanele kre rad de cei din jurul lor (ce perfecti se mai cred ei...) ceva de genul x rade de y k are fundul naspa, z rade de x k are fundul naspa .. etc. si se creeaza un lant.. kre din pakte nu e al slabiciunilor, ci mai simplu.. al prostiei! si spre rusinea mea.. nu reusesc sa ma tin mereu departe de acest lant...
51% angel, 49% devil! Don't push it!
Vaal

Descurcaret
Descurcaret

Postby emmy20 on Sat Oct 28, 2006 4:10 pm

nu stiu daca pot spune ca am persoane care imi sunt antipatice...
eu incerc intotdeauna sa vad partea pozitiva din fiecare persoana
daca as avea probabil ca as evita persoanele respective sau le-as tine la distanta
C'est dire : "Je t'aime!" . Pourquoi faut-il attendre après la mort de quelqu'un pour lui dire qu'on l'aimait ? ....
emmy20

Pasional
Pasional

Postby One4You2Love on Sat Oct 28, 2006 4:17 pm

Sa-mi ascund antipatia, ar insemna sa mint. Prefer sa-i spun omului in fata ca nu imi place persoana lui si gata. atata tot, fara batai de cap sa trebuiasca sa zambesc ori de cate ori ne intersectam, sa trebuiasca sa il laud ca ceilalti etc ...
"Cine nu intelege o privire , cu siguranta nu va intelege o lunga explicatie."

Sa fie oare Moartea mireasa mea ??? I do, my sweetheart, I do.
One4You2Love

Bila Neagra 1
Bila Neagra 1

PreviousNext

Return to Sentimente Nocive