ashes wrote:antipace mi se doar persoanele care nu ma plac pe mine.. in general, nu prea am nimic cu nimeni.. dar cand cuiva nu-i convine ceva la mine si nu se sfieste sa o arate, atunci da, imi devine antipatic/a si mie si atunci o arat si eu

km asa sunt si eu... desi eu ,in general, evit persoanele kre imi sunt f antipatice sau le dau de inteles k ar fi dragut din partea lor sa nu ma deranjeze k-s prea neinteresante pt mine. cel mai bun exemplu de antipatie reciproca a fost cu o fosta colega de clasa.. eu stateam in prima banca de la fereastra, ea in penultima de la perete... nu prea aveam traba, dar si knd ne intalneam... era clar k nu ne suportam prea mult

(la ea era mai evident, eu fiind genul kre evita..) pana la urma ajungem sa facem parte din acelasi grup (una din bisericute

), ajunge sa ma cunoasca mai bine si eu sa o cunosc pe ea si vine cu o replik de genul : "acum vad k esti f de treaba! inainte nu te suportam!!! nu intelegeam cum poate sa stea colega-ta cu tine in banca!!!" (asta undeva printr-a 11-a) acum, desi nu suntem prietene la catarama, de kte ori ne intalnim ne face mare placere sa petrecem timpul impreuna. asat e

recunosc k sunte o antipatik in general

sau cum zici p3g@s.. stresanta
P.S. : in general imi sun f antipatice persoanele kre rad de cei din jurul lor (ce perfecti se mai cred ei...) ceva de genul x rade de y k are fundul naspa, z rade de x k are fundul naspa .. etc. si se creeaza un lant.. kre din pakte nu e al slabiciunilor, ci mai simplu.. al prostiei! si spre rusinea mea.. nu reusesc sa ma tin mereu departe de acest lant...