If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Putem trai fara ura?

Gelozie excesiva? Tentative de Sinucidere? Ura? Antipatie? Acestea si multe altele sunt sentimente care duc la degradarea umana. Sa discutam liber despre ele.

Postby Demona on Sat Jun 10, 2006 2:23 am

Eu nu cred ca as putea sa traiesc fara ura...este un mijloc de a supravietui...nu pot iubi pe toate lumea.Eu cred ca ura este un sentiment nascut din iubirea si din aprecierea pe care o simti fatza de o persoana. Ura este un felling pe care il poti simti numai ptr persoane cu toate ca folosim acest cuvant si cand nu dorim sa facem un lucru sau o activitate "urasc sa fac aia...urasc sa ma duc acolo" de fapt asta este detestare. Nu se poate trai fara ura...cateodata te face sa te simti bine cand te gandesti cat demult urasti o persoana :D

Demona

Descurcaret
Descurcaret

Postby Cherry on Sat Jun 10, 2006 2:31 am

Uof...Eu chiar cred ca se poate trai fara ura....Si asta pentru ca de multe, poate de prea multe ori am vrut sa urasc ceva sau pe cineva si mi-am dat seama ca nu pot. Am vrut sa fac rau si nu am putut... Au fost si cazuri cand am reusit...dar prea rare. In general ma opresc la fix, exact inainte de a face rau. Pe de o parte imi pare bine ca pot face asta...insa am momente cand regret ca nu pot plati cu aceeasi moneda...
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby monystar on Wed Jul 12, 2006 7:20 pm

Ura se confunda cu foarte multe alte sentimente. E usor sa spui ca "urasc sa fac ceva" sau "urasc pe X pentru ca..." dar de fapt daca te gandesti mai bine cu siguranta ai gasi un cuvant mult mai potrivit care sa exprime ce simti tu de fapt: dezgust, neplacere, antipatie, sila, etc... dar ca sa spui ca urasti ceva sau pe cineva deja e un lucru grav...

In primul rand sa urasti inseamna sa iti consumi foarta multa energie...numai gandindu-te la acel ceva sau cineva iti provoaca o stare de agitatie si gandurile incep sa te macine. Si cred ca pentru a uri o persoana e nevoie ca aceea e sa iti faca un rau mult prea mare...E nevoie de foarta multa amaraciune si rautate ca sa ajungi sa simti ura.

Personal nu am urat pe nimeni si nu cred ca voi face asta niciodata. Consider ca sunt lucruri mult mai importante in viata decat sa iti canalizezi toata atentia asupra unui lucru sau unei persoane care nu iti aduce decat neplaceri.

"ce nu te omoara te face mai puternic"...si cam asa ar trebui sa reactionam in fata "neplacerilor" vietii

Ancoreaza-te in realitate visand
monystar

Invatacel
Invatacel

Previous

Return to Sentimente Nocive