If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Hmmm

Cel mai bine o stiu chiar ei... sau poate ca nu... dar o vor recunoaste aici dand niste exemple?... Sincer eu ma indoiesc, dar ca si la fete - ramane de vazut asta, nu?...

Postby creppin'on you on Sun Jun 26, 2005 6:29 pm

Micha wrote:io zic ca fetele sunt rele pt ca barbatii mint.

aici nu sunt de acord cu tine... cum adica mint? ce vrei sa spui... ca barbat=mincinos? eu nu prea cred.... dar sunt de acord cu tine cand spui ca fetele sunt mai rele... asa de la mama natura... :twisted:  :twisted:

De la dragoste la ura nu e decat un pas, atat de mic incat nu-ti dai seama cand il faci
creppin'on you

membru inactiv
membru inactiv

Postby NAPOLEON on Mon Jun 27, 2005 10:17 am

Micha wrote:io zic ca fetele sunt rele pt ca barbatii mint.Dar sincer si io am impresia, asa din cate am observat pana acum, ca tot fetele is mai rele.O fi avand motive sau nu dar sunt a' naibii de rautacioase mai ales dak le si provoci sau le dai motive...atunci sa te tzii

Femeia te ridica, femeia te coboara. Iata de ce cred eu ca poate femeile sunt ..mai realiste. :D Foarte usor si foarte repede.
NAPOLEON

Descurcaret
Descurcaret

Postby Micha on Mon Jun 27, 2005 3:03 pm

NAPOLEON wrote:Foarte usor si foarte repede.
te referi la coborat?
Dar dak stai si te gandesti tot noi va ridicam in al noualea cer... dak meritati asta si dak suntem in toane bune :D

Si sa ma iau iar putin de tine crepp ca doar stii ca ador sa fac asta...nu zic ca barbat=mincinos 100% din cazuri dar cam 75% cam asa e.Sau...hai sa zicem nu musai ca mint ci au vrajeala cu carul in cap si de obicei asta nu presupune sa fii f sincer

Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby creppin'on you on Mon Jun 27, 2005 3:09 pm

pai da... voi plecati de la premiza ca noi mintim... si noi trebuie sa dovedim ca nu e asa... dar normal ar trebui sa fie invers... voi sa aduceti dovezi ca mintim...
De la dragoste la ura nu e decat un pas, atat de mic incat nu-ti dai seama cand il faci
creppin'on you

membru inactiv
membru inactiv

Postby Micha on Mon Jun 27, 2005 3:18 pm

pai la ce sa ne mai chinuim si cu acest lucru cand e deja o certitudine...consumam timp pretios in care am putea sa cautam poate pe cineva care nu minte decat sa cautam dovezile ca voi o faceti

Image
Micha

little devil
little devil

Postby creppin'on you on Mon Jun 27, 2005 3:19 pm

si de unde aveti voi certitudinea ca noi mintim? pur si simplu asa v-a venit voua...
creppin'on you

membru inactiv
membru inactiv

Postby Micha on Mon Jun 27, 2005 3:23 pm

mai om fi noi naive, unele nu toate, dar se mai prinde omul cand o faceti pe desteptii si mintiti de rupeti avand impresia ca noi credem toate tampeniile pe care ni le insirati

Image
Micha

little devil
little devil

Postby creppin'on you on Mon Jun 27, 2005 3:28 pm

asta credeti voi... dar sa stii ca nu e chiar asa... nu intotdeauna un baiat isi minte prietena ... nu e un caz general.... se intampla, ai dreptate in cazul asta, dar nu cred ca baietii mint mai mult decat fetele... asa ca nu incerca sa dai vina pe noi... ia uitate si la voi in "ograda" si o sa vezi ca e cam asa..
creppin'on you

membru inactiv
membru inactiv

Postby Micha on Mon Jun 27, 2005 3:40 pm

uau...agresiv...
normal ca si noi mintim de nu stim ce-i cu noi uneori... va facem concurentza creca de aia

Image
Micha

little devil
little devil

Postby creppin'on you on Mon Jun 27, 2005 3:48 pm

Micha wrote:uau...agresiv...
normal ca si noi mintim de nu stim ce-i cu noi uneori... va facem concurentza creca de aia

da.. logic... tot noi suntem aia rai...
creppin'on you

membru inactiv
membru inactiv

PreviousNext

Return to Cat de rai sunt baietii ?