If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Ati fost tradati de "prieteni"?

In ziua de azi este foarte greu sa gasesti un prieten adevarat? Ce este de fapt prietenia? Astfel de intrebari si multe altele isi vor cauta aici raspunsurile.

Ati fost tradati de "prieteni"?

DA
37
84%
NU
7
15%

Total votes : 44

Postby Demona on Sat Jun 10, 2006 2:41 am

da am fost tradata de o "prietena" si mi-a parut tare rau si acum ma mai gandesc cat demult ne-am distrat impreuna..trecem una pe langa alta si nici macar nu ne salutam....dupa 6 ani de "convietuire"...nu vreau sa spun si cum am fost tradata...nu are rost....

Demona

Descurcaret
Descurcaret

Postby onix on Tue Jun 13, 2006 11:28 pm

Tradata nu...dezamagita, da...foarte...
,,Pentru ca un lucru sa fie interesant, trebuie sa-l privesti suficient de mult" (Gustave Flaubert)

A different day, a different me
onix

Pasional
Pasional

baiat / fata ?: fata

Postby p3g@s on Mon Jun 19, 2006 6:23 pm

Am avut o data unu ..care cica..My best friend...ma rog..o fost pana o plecat cu gagica mea din liceu si apoi se comporta ca si cum nimic nu s-a intamplat. Momentan nu dau detalii..le-am dat pe alte topicuri cu alte ocazii :)

Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby DreamER on Sat Jun 24, 2006 12:55 am

onix wrote:Tradata nu...dezamagita, da...foarte...

si eu.

inca detest alegerea tampita a unei prietene care a renuntat la tot dintr-o tampenie,o idiotenie. :sht-up:

dezamagire totala.si nu e singurul caz,doar ca as pierde prea mult timp intrand in detalii :bang-bang-3:
I can't be me
DreamER

Descurcaret
Descurcaret

Postby catza on Sat Jun 24, 2006 8:25 am

tradat de atatea ori, nimeni nu merita increderea mea :s071: nu ma mai mira nimic, ma astept la orice, shame on you loser with a capital L L-)

Scuze de deranj.

:s129:
catza

D-al forumului
D-al forumului

Postby Catalin on Sun Jul 09, 2006 1:12 pm

Tradat nu, este mult spus, dar nu stiu ce se va intampla maine. :don't-know:

Dezamagit am fost de multe ori, nu de ei ca persoane anume si de anumite actiuni ale lor.

Cel care te tradeaza nu iti este prieten in primul rand.......
Catalin

membru special
membru special

Postby jADI on Sun Jul 09, 2006 1:41 pm

[ot]
Catalin wrote:Cel care te tradeaza nu iti este prieten in primul rand.......

Dar n-ai de unde sa stii asta pana nu te tradeaza, nu? Daca am sti.... 8-> :box: [/ot]
Ai probleme cu compul? Si ce daca.
jADI

Bebelush
Bebelush

Postby monystar on Tue Jul 11, 2006 5:54 pm

Prietenia nu mai e de mult timp ceea ce era...am citit ce ati scris voi pe aici. In mare parte fiecare are dreptate si fiecare incearca sa gaseasca motive si scuze pentru ceea ce este sau a fost..de ce si cum...

Fiecare dintre noi a fost tradat cel putin o data de prieteni. Cel care spune altceva se minte singur. Prietenii adevarati sunt greu de gasit dar exista. Insa nici ei nu sunt perfecti...Fiecare dintre noi face anumite greseli in viata pe care apoi poate le regreta sau poate nu deoarece l-au ajutat sa invete ceva.

Nu stiu de ce cand vorbiti de tradare va ganditi numai la furat iubite/iubiti :) E adevarat ca de cele mai multe ori asta e lucrul care doare cel mai tare..insa cred ca ar trebui sa fim constienti ca iubitul/iubita noastra permite lucrul asta. Oricum "prietenii" care fac asta nu prea sunt prieteni. Si scuze se gasesc tot timpul.. :)

Daca ai "norocul" sa dai peste astfel de prieteni...schimba directia si cauta-ti altii :) Insa lasa intotdeauna loc de buna ziua. La urma urmei ei sunt cei care nu stiu ce e aia prietenie nu tu ;)
Ancoreaza-te in realitate visand
monystar

Invatacel
Invatacel

Postby Snappy on Tue Jul 11, 2006 10:54 pm

monystar wrote:Daca ai "norocul" sa dai peste astfel de prieteni...schimba directia si cauta-ti altii :) Insa lasa intotdeauna loc de buna ziua. La urma urmei ei sunt cei care nu stiu ce e aia prietenie nu tu ;)

adevarat graiesti :)

tu pierzi prietenia unui om fals - ei pierd cu totul altceva :s143:
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby just me on Tue Jul 11, 2006 11:00 pm

da, am fost tradata de asa zisi prieteni,
slava domnului ca am pe langa mine cativa prieteni care au fost mereu langa mine
I'm a bitch, I'm a lover/I'm a child, I'm a mother/I'm a sinner, I'm a saint/I do not feel ashamed/I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between/You know you wouldn't want it any other way.......
just me

Descurcaret
Descurcaret

PreviousNext

Return to Prietenia