by Ice on Sun Jul 09, 2006 10:05 am
Toata lumea se bate cu pumnul in piept, ca nu arata deloc ca doare... mare parte pentru ca tzipa "testosteronul" in noi: " Sunt mascul si nu ma doare" ... hehe hai sa fim seriosi, ne doare si mult mai tare, de ce??? PENTRU CA IUBIM MULT MAI PROFUND.
NIMIC NU E MAI DULCE, CA DRAGOSTEA UNUI "BAIETZASH", se ataseaza greu, i iubeste asemenea GREU...
Eu vin cu aceeasi parere ca si Adler, prietenii shtiu cand te doare, deci NU ai reusit sa nu aratzi. Iubyta isi da seama ... din nou NU ai reusit. Familia te citeste ca pe o carte deschisa in adierea vantului, deci uite si al treilea motiv, pentru care eu zic ... oricat de mult s-ar incerca, oricat de masculi am putea fi ... MEREU cineva vede. In concluzie nu reusim niciodata sa ascundem ca ne doare.
Acum ideea de baza, la mine cel putin, e ... OK MA DOARE ... cum trec peste, ce am de facut sa ma ridic din genunchi, sa ma scutur si sa merg mai departe.
Greseala recunoascuta e pe jumatate iertata, tinand in noi ... suferinta, doar ca sa NU aratam lumii ca ne doare, este cea mai mare prostie existenta. Nu realizam nimic, decat, ca ne facem si mai tare rau, si din pacate, cand ne dam seama, e prea tarziu.
Frchterlich/ ist einer, der nicht zu verlieren hat. Teribil/ este acela care nu are nimic de pierdut. ( Goethe).
Silence is the virtue of fools.