If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

cea mai buna minciuna?

Adevarul doare de cele mai multe ori, dar asta e viata. Haideti sa incercam sa spunem lucrurilor pe nume - sau macar sa incercam acest lucru.

Postby Micha on Thu Nov 24, 2005 5:00 pm

ei..fac si io ce pot :P creca se putea si mai rau....

Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby adler on Thu Nov 24, 2005 5:00 pm

[ot]Lu' Micha i se ofera premiul I la concursul "ceea mai buna minciuna" impreuna cu o diploma de "Expert in dragoste" si o carticica (pe care ti-o cumperi singura..ca nu avem bani).

P.S. vreau meditatii...ca am cam uitat chestii esentiale
[/ot]
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby Micha on Thu Nov 24, 2005 5:15 pm

vai...ma simt asa mandra de mine desi creca nu ar trebui...As vrea sa-i multumesc mamei care m-a ajutat si a fost alaturi de mine, fratelui meu care m-a sustinut de-a lungul timpului...vai si nu in ultimul rand voua...prietenii mei de suflet...fara voi nu as fi fost azi aici.......o pauza pt ca deja au inceput sa curga lacrimile, tre sa storc un pic batista, gata........deci precu spuneam voi ati fost martorii ascensiunii mele, fara voi nu as fi reusit nimic, voua va datorez totul.Stiu ca sunteti mandri de mine si voi face in asa fel incat sa nu va dezamagesc niciodata..Va iubesc pe toti....

Image
Micha

little devil
little devil

Postby adler on Thu Nov 24, 2005 5:20 pm

[ot]draga mea Micha.. te vom sustine mereu, neconditionat. Ne pare bine ca o membra a acestui forum a ajuns atat de departe, si noi am avut o contributie la ASCENSIUNEA ei :) te iubim foarte mult si te vom ajuta cum putem.

Acum ca ai ajuns atat de sus..sper sa iti amintesti de unde ai plecat...si nu ne vei uita pe nici unul.

multe felicitari..si nu uita..suntem alaturi de tine, vom fi mereu aici :)

URAAA PT MICHAA!!! [/ot] :mr---love:
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby Micha on Thu Nov 24, 2005 5:31 pm

nu am sa va uit, bineinteles ca nu...veti fi mereu in inima mea.......iar pauza de plans......cad voi ajunge si mai sus tot la voi ma voi gandi....voi sunteti adevaratii castigatori...va dedic acest premiu ...sa aveti grija de el sa nu mi-l ciordeasca vreo careva ca o incurcati....cu toata dragostea mea...trully yours MICHA :wub:

Image
Micha

little devil
little devil

Postby Snappy on Fri Nov 25, 2005 9:54 am

revenind la minciuni...
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby Micha on Fri Nov 25, 2005 10:43 am

[ot]si mai sus ti se pare ca am zis adevarul cumva? Ah....a fost o farsa.....uitasem :loool: [/ot]

Image
Micha

little devil
little devil

Postby Sidoni@ on Fri Jul 07, 2006 5:07 pm

eu stiu un lucru cea mai buna minciuna e mereu adevarul. atunci cand spui adevarul mai intotdeauna nu esti crezut
Sidoni@

Descurcaret
Descurcaret

Postby Cherry on Sat Jul 08, 2006 12:21 pm

@Sidoni@: Ciudat, dar si eu am ajuns la concluzia asta. Si parintilor, cand le spun adevarul gol golut, nu ma cred... iar cand le spun o minciuna gogonata li se pare atat de normal si adevarat... Am luat cazul parintilor pentru ca sunt singurele persoane pe care le mint :D In rest nu pot minti... Nu imi dau seama de ce dar nu prea imi iese... Insa parintii, sunt prea exagerati uneori si ...:D nu ma pot abtine. Scap mai ieftin :D

---[ MoonLight = "cand citezi ultimul mesaj in totalitate incearca sa eviti citarea sa punand @ insotit de numele autorului. exemplu: @MoonLight, evitand astfel scrierea in intregime a mesajului sau " ]---
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

Postby vera on Sat Jul 08, 2006 5:18 pm

pai shi la mine e lafel cu ai mei... de ex eram in vacanta shi ma suna tata shi ma intreaba ce fac shi io "pai acuma plec de la hotel cu nishte tipi din timishoara shi mergem in club sa bem o bere shi ne intoarcem dimineata inapoi" (era adevarul) shi tata "hai lasa prostiile shi zi-mi ce faci de fapt... ati mai fost pe munte azi?" sau ceva de genu... acasa i-am zis "shtii marile adevaruri se zic in gluma" shi nici pana acum nu s-a prins ca io vorbeam serios atunci...

deshi nush daca e de bine sau de rau... mint foarte bine... nu ma mandresc cu asta dar e bine uneori sa shtii sa fii credibil cand minti... cea mai recenta e de pe la sfarsitul scolii cand am mintit-o pe directoare shi am scapat io shi o prietena toata ziua de la scoala... shi de la directoare e chiar greu sa te invoieshti...

oricum in genral mint doar daca este nevoie... nu am o pasiune pentru asta shi in genral nu-mi place sa apelez la minciuna dar... uneori e necesara.... shtiti voi "little white lies"
'' Life is unfair... kill yourself or get over it!''

Things I felt yesterday
Don't matter anymore
It doesn't make any sense
To feel so different day to day
vera

Pasional
Pasional

PreviousNext

Return to Momentul Adevarului