Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.
Rosul ma reprezinta...si este si culoarea mea preferata.Imi place la nebunie...e o culoare periculoasa....poate semnifica multe...dar in principui rosul reprezinta pasiunea, iubirea dar si durerea, chinul. Mai am o culoare preferata...negrul...mi se pare o culoare parsiva si mincinoasa..poate ascunde multe..chiar si o durere falsa.
Rosul...este o culoare salbatica si are mai multe semnificatii in mare parte antonimice de exemplu poate semnifica si suferintza dar si dragostea...iar eu sunt o persoana "antonimica"...
de prea mult timp, / unu fara unu fac doi pt ca, / pt mult prea putin timp / unu si unu au fost facand doi... / de atunci unu se cauta pe sine / in toti unii gasiti pierduti / sau izgoniti din alti doi / fara linistea unului / cu care se incepe noi...
mie imi place foarte mult negru . care defapt e non-culoare, si albastru ... detest rosu, nu stiu de ce.... oricum... tzi se potriveste rozul surioara.. :-"
sunt ceea c sunt...comentarii si obiecti .. scrieti un mail ...