If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

"Barbatul bun la pat" - definitie

sectiune dedicata educatiei sexuale.

ATENTIE: mesajele cu un continut vulgar vor fi sterse fara ca autorul sa fie anuntat de acest lucru...

"Barbatul bun la pat" - definitie

Postby skumpika on Thu Jul 06, 2006 10:51 am

Pentru fete si nu numai: cum vedeti voi un barbat bun la pat? Ce trebuie sa faca, sa simta, sa spuna?

Pentru mine una un barbat bun la pat trebuie sa se miste bine, sa aduca ceva nou mereu, sa fie atent, senzual, romantic sau slabatic in functie de dispozitia mea (pentru asta ar trebui sa ma cunoasca bine), sa nu se plafoneze intr-o singura pozitie, miscare, rutina.

Orice drum parcurs pana la capat duce exact nicaieri. Escaladeaza muntele doar atat cat sa te convingi ca e munte. Din varful muntelui nu poti sa vezi ca e munte.
Frank Herbert ~ "Dune"
skumpika

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby Nina on Thu Jul 06, 2006 4:44 pm

Umila mea parere este urmatoarea: Un barbat trebuie sa fie senzual sau agresiv, previzibil sau surprinzator, trebuie sa vina cu idei noi, dar sa nu faca din asta un sport, trebuie sa stie isi tina iubita in brate si sa o alinte, trebuie sa se lase alintat.....hmm, mai bine ma opresc aici....
Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby cartush on Thu Jul 06, 2006 11:50 pm

cateva chestii obligatorii, cel putzin eu asa cred :arrow: sa fie atent, putzin (aici e o doza anume) agresiv, imprevizibil, amuzant, indraznetz, sa stie ce trebuie sa faca si mai ales cand...sunt calitatzi care un tip le are sau nu...si de asta te prinzi din prima clipa! ;)

Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby ashes on Fri Jul 07, 2006 11:50 pm

hmm.. dupa romantism in pat nu prea ma dau in vant decat ocazional :lalala: da, sa fie agresiv cand trebuie, sa stie ce sa faca pe-acolo :lalala: nu cu chestii de genul: "e bine asa, vrei nush ce sau altfel?" ..a mai zis cineva la topicul despre femeile in pat, nici mie nu-mi place sa vorbeasca, mi se pare ca strica tot :don't-know:
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby andreeam on Sat Jul 08, 2006 6:49 pm

[ot] "dragule...esti mai frumos cand taci"[/ot]

"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby crash_grl on Sun Jul 09, 2006 11:21 am

cel care stie sa te fak sa te simti k o adevarata femeie
fallin' down... stop crying.....all around the world.....the crash is near, next to u...
Image
Image
crash_grl

D-al forumului
D-al forumului

Postby Hazard on Mon Jul 17, 2006 9:17 pm

sa stie cand trebuie sa schimbe ritmul, cum si unde ii place unei fete sa fie atinsa, sarutata, sa fie spontan si sa aduca ceva nou atunci cand se poate, si mai ales sa nu dea de inteles niciodata ca e vba doar de o partida de sex si cam atat. Trebuie sa stie sa arate ca fata e putin mai speciala kiar dak nu e :P , sa se gandeasca si la placerea ei nu numai la a lui, deci sa nu fie egoist si sa-i faca si micile ei capricii in cazul in care tipa are vreunul... io stiu... poate prefera o anumita pozitie f mult, sau sa fie sarutata intr-un anume fel... faze de-astea.... Si bineinteles un tip timid si rusinos in pat nu valoreaza nimic....
am fost eu candva, acum am ramas doar o umbra, dar nimeni nu va sti..........
Hazard

Descurcaret
Descurcaret

Postby Alinutza_19 on Sat Aug 19, 2006 9:24 pm

bnarbatul bun la pat...hm nu are o definitie..fiecare are parerea lui cum ar trebui sa fie barbatul ideal la pat..asa ca eu vin cu definitia mea...ar trebui a fie inventiv..amuzant ...sa stie ce sa faca si cand sa o faca...sensibil...si ar mai fi dar acum nu imi vine in minte
Send me an angel
Here I am
Will you send me an angel
Here I am
In the land of the morning star
Alinutza_19

moderator
moderator

hi5 profile: -

Postby claesia on Sat Aug 19, 2006 10:25 pm

barbatul bun la pat..hmm,dupa mine este cel care nu este egoist..cel care pune placerea partenerei pe primul plan,este barbatul imprevisibil ,tandru si de ce nu... putin salbatic cand este nevoie;)
Image
claesia

old nick: Laudinha

Postby MIIB on Sun Aug 20, 2006 2:50 pm

[ot]sparg eu gheata in randul barbatilor,cred :lalala: [/ot]
trebuie doar sa o iubeasca pe persoana respectiva si sa faca orice pentru a o face fericita.Cred ca daca vrea se poate schimba, chiar daca e timid in pat, trebuie doar sa vrea :box:
Ceea ce nu te omoara te face mai puternic asa ca nu dispera va veni o zi cand vei fi puternic
MIIB

Pasional
Pasional

Next

Return to Educatie Sexuala