If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

"Femeia buna la pat" - definitie

sectiune dedicata educatiei sexuale.

ATENTIE: mesajele cu un continut vulgar vor fi sterse fara ca autorul sa fie anuntat de acest lucru...

"Femeia buna la pat" - definitie

Postby Nina on Wed Jul 05, 2006 2:22 pm

Spuneti-va parerea despre ce anume face o femeie sa fie "buna la pat".
Astept raspunsuri in principal din partea baietilor, insa nici fetele nu sunt excluse.
Eu, spre exemplu, cred ca o femeie "buna la pat" trebuie sa fie senzuala, deschisa, lipsita de inhibitii false, sa vina cu idei noi......hmmm, nush, spuneti voi mai departe!

[ot]Atentie: Mesajele vulgare si deplasate vor fi sterse fara sa fiti anuntat si e posibil sa primiti avertisment, in functie de gravitatea afirmatiilor. Multumesc anticipat! ;) [/ot]

Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby copilasu_l on Wed Jul 05, 2006 11:08 pm

Parerea mea despre ce inseamna o femei buna in pat: sa stie sa se miste, sa nu aibe inhibitii, creativitate, sa stie sa ma faca sa o doresc din nou atunci cand sunt epuizat :)
95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Postby catza on Wed Jul 05, 2006 11:08 pm

sa nu stea degeaba,sa fie senzuala, sa e gandeasca si la placerile partenerului, sa nu stea cracita in fatza partenerului , sa stea ca o mamaie :-J
si DA FARA inhibitii ;)

Scuze de deranj.

:s129:
catza

D-al forumului
D-al forumului

Postby Catalin on Wed Jul 05, 2006 11:31 pm

copilasu_l wrote:Parerea mea despre ce inseamna o femei buna in pat: sa stie sa se miste, sa nu aibe inhibitii, creativitate, sa stie sa ma faca sa o doresc din nou atunci cand sunt epuizat :)

Mi-ai luat vorbele din gura, miscarile sunt importante trebuie sa vina mereu cu ceva nou pentru a nu aduce plictiseala in pat. Sa fie senzuala, sa faca totul cu pasiune, sa spuna tot ce simte s-au sa imi arate prin gesturi, si mai ales sa nu se prefaca.....urasc asta.
Catalin

membru special
membru special

Postby catza on Thu Jul 06, 2006 11:10 am

si sa taca ar fi idial, daca are cevade zis sa arate din gesturi... nu sa faca .." nu acolo ma.."

Scuze de deranj.

:s129:
catza

D-al forumului
D-al forumului

Postby just me on Thu Jul 06, 2006 11:25 am

"femeie buna la pat", pai sa vedem...
ii trebuie creativitate, senzualitate...
nu trebuie sa iti lasi partenerul sa se plictiseasca... nu trebuie sa lasi sa se instaleze rutina, trebuie sa il faci sa te vrea chiar si cand nu sunteti in pat....
trebuie sa descoperi ce ii place, si sa il faci sa descopere ce iti place tie....
I'm a bitch, I'm a lover/I'm a child, I'm a mother/I'm a sinner, I'm a saint/I do not feel ashamed/I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between/You know you wouldn't want it any other way.......
just me

Descurcaret
Descurcaret

Postby a_soul_4_u on Thu Jul 06, 2006 3:44 pm

:bebelush: Paii.. eu spun doar atat "femeya buna la pat" e cea care fara sa ii spui stie ce itzi doresti si le face .... & dupa o "poveste " sau cum vretzi sa ii spunetzi ... u sa fii mort si ea sa isi revina in 5 min :D :s143:
I walk alone...on the bulevard of broken dreams, my shadow is the only one who walks besides me ...just A_Soul in a crazy world!!
Mori azi pentru a renaste maine, Plangi acum k sa zambesti mai tarziu, Ofteaza din trecut si inspira viitorul.....
a_soul_4_u

membru inactiv
membru inactiv

Postby Nina on Thu Jul 06, 2006 4:39 pm

Interesante pareri, ma asteptam sa fiu criticata pentru topicul asta, dar se pare ca sunteti receptivi, aproape ca o sa cred ca va si place :P
Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby dreamslayer on Thu Jul 06, 2006 5:43 pm

sa stie sa scoata fiara din orice barbat... , sa nu se comporte ca o femeie gonflabila
dreamslayer

Invatacel
Invatacel

Postby a_soul_4_u on Thu Jul 06, 2006 8:50 pm

dreamslayer wrote:...sa nu se comporte ca o femeie gonflabila

[ot]prea tareee raspunsul era sa pik de pe scaun de rasss :s103: [/ot]
I walk alone...on the bulevard of broken dreams, my shadow is the only one who walks besides me ...just A_Soul in a crazy world!!
Mori azi pentru a renaste maine, Plangi acum k sa zambesti mai tarziu, Ofteaza din trecut si inspira viitorul.....
a_soul_4_u

membru inactiv
membru inactiv

Next

Return to Educatie Sexuala