If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Declaratii de dragoste proprii

Mai faci declaratii de dragoste? Daca da arata-ne si noua aici ce ii zici persoanei iubite... Asa cei ce nu stiu vor invata, iar cei ce stiu se vor perfectiona...

Declaratii de dragoste proprii

Postby Eagleman on Thu Dec 29, 2005 1:36 pm

Ce poate însemna cuvântul iubire? Pentru mine iubire eşti tu! Ce poţi tu însemna pentru mine? Eşti raza de soare ce-mi mângâie buzele dimineaţa, eşti picătura de apă cu care mă spăl după-amiaza, vibraţia inimii pe care o simt când te privesc şi tot ce în viaţă pot să-mi doresc. Eşti adierea de vânt ce răcoreşte trupul meu cald, lacrima norilor ce-aduce bucurie în sufletul meu, o clipă etenă lângă tine trăiesc şi de aceea astăzi îţi spun te iubesc. Asta însemni tu pentru mine, asta înseamnă cuvântul iubire.

---[Snappy = "mesaje lipite (consecutive la interval foarte scurt)" ]---

Când pun capul pe pieptul tău şi îţi aud inima cum bate, tresar gândindu-mă că, poate, destinul a fost prea bun cu mine, că am primit mai mult decât meritam... Îngenunchiez în faţa ta şi îţi spun: nu am crezut niciodată că vei însemna atât de mult pentru mine, nu am crezut că voi ajunge să te iubesc dar, iată, ceea ce simt pentru tine azi se numeşte iubire. Nu pot fi indiferent în faţa sentimentelor iar dacă inima îmi şopteşte să-ţi spun te iubesc atunci asta trebuie să fac...

Te simt în adâncul sufletului meu ca pe o flacără, a dragostei, mereu vie. În inimă te port ori unde aş merge şi în fiecare zi mă gândesc la nopţile petrecute sub clar de lună povestind până târziu clipele haioase pe care le-am trăit când eram... mici. Te vreau lângă mine, mereu, nu doar pentru a-ţi asculta gândurile ci şi pentru a-ţi oferi nepreţuitul sentiment ce-l simt faţă de tine. Luna îmi este martoră când îţi spun te iubesc iar îngerii sunt slujitorii Domnului veniţi la sfântul legământ. De accepţi dragostea mea casă îmi va fi inima ta iar sentimentele hrană a existenţei mele.

O surpriză eşti pentru mine în fiecare zi. Mă uimeşti prin felul cum gândeşti, cum vorbeşti, cum mă alinţi şi, de ce nu, prin felul cum mă săruţi. Aş minţi dacă ţi-aş spune că vreau să fim unul şi aceeaşi persoană, eu îmi doresc să fii alături de mine atunci cănd am nevoie, să mă îmbărbătezi atunci când plâng ca un copil ori să mă strângi la piept atunci când mă simt singur. În privirea ta văd dragostea şi este tot ce-mi trebuie pentru a fi fericit alături de tine.

Cu greu îmi găsesc cuvinte pentru a-ţi spune ce simt pentru tine. Cât de minunate sunt clipele pe care le petrecem împreună! Câte sentimente invăluiesc chipul tău drag! Vreau în fiecare zi să îţi spun cât de mult te iubesc, vreau în fiecare zi să fiu alături de tine. În braţele tale mă cuibaresc asemeni unui copil la pieptul mamei lui şi rostesc în şoaptă o rugăciune: Doamne păzeşte dragostea noastră. Mă uit în ochii tăi, zâmbesc şi tot tot ce pot să-ţi spun e mulţumesc din suflet că exişti.

Eagleman - "Numai in pragul mortii pricepe omul pretul vietii" (Liviu Rebreanu)
- "As vrea sa n-am nimic din tot ce am doar pentru a avea mai mult alaturi de ea" (Gabriel Vidu)
Eagleman

Descurcaret
Descurcaret

Postby just me on Mon Mar 27, 2006 9:52 pm

If I could save time in a bottle
the first thing that I'd like to do
is to save every day 'til eternity passes away
just to spend them with you

if I could make days last forever
if words could make wishes come true
I'd save every day like a treasure and then
again I would spend them with you

if I had a box just for wishes
and dreams that had never come true
the box would be empty except for the
memories of how they were answered by you

but there never seems
to be enough time to do the
things you want once you find them
I've looked around enough to know that
you're the one I want to go through time with

I hid you for a long time
the way a branch hides its
slowly ripening fruit among leaves,
and like a flower crystal of ice
on a winter window
you open in my mind.
In my heart I keep
the sparkle of your eyes
the tender warmth of your smile
the small tilt of your head
the delicate curves of your soft body
and I dream
dream of holding you close
caring for you, protecting you
and loving you always

nu e declaratie scrisa de mine, dar citind veti intelege....
just me

Descurcaret
Descurcaret

Postby jADI on Mon Mar 27, 2006 10:19 pm

"Ma faci sa-mi doresc sa fiu un om mai bun"... mda.. plagiat, dar e f frumoasa

Ai probleme cu compul? Si ce daca.
jADI

Bebelush
Bebelush

Postby rox on Tue Jul 04, 2006 9:22 am

cred k un sincer TE IUBESC face mai mult decat sute d pagini in care incerci sa exprimi ceea c simti
de prea mult timp, / unu fara unu fac doi pt ca, / pt mult prea putin timp / unu si unu au fost facand doi... / de atunci unu se cauta pe sine / in toti unii gasiti pierduti / sau izgoniti din alti doi / fara linistea unului / cu care se incepe noi...
rox

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Return to Declaratiile De Dragoste - o amintire?