If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Ajuta un suflet la nevoie !

haideti sa incercam sa ajutam... asa cum putem... daca stii vreun caz al carui ecou poate razbate prin noi la urechile celor ce pot spune-l... prin SENTIMENTe totul e posibil...

Postby Snappy on Sat Jul 01, 2006 11:18 pm

intradevar... multe locuri + ziare in care s-a vorbit despre ea...

multumim voicu andreeas

intrebarea mea este: tu o cunosti? :-/ ne-ar prinde bine un om care sa o stie pt a ne indruma cum e mai bine sa procedam...

cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby voicu andreeas on Sat Jul 01, 2006 11:39 pm

este prietena mea
voicu andreeas

Bebelush
Bebelush

Postby Snappy on Sat Jul 01, 2006 11:44 pm

multumesc pentru raspuns voicu andreeas

in cateva zile noi vom avea intalnirea cu forumistii si se va discuta si speram sa hotaram si noi ceva. mai multe nu pot promite...

cu respect,
Cristian Ciofu

Snappy

Administrator
Administrator

Postby Nina on Sun Jul 02, 2006 10:39 am

Multumim mult, voicu andreeas.
Sunt curioasa cum ai ajuns tu pe forumul nostru, cum ai aflat ca am scris despre acest caz.

Stiti ce e culmea, si nici nu stiu daca sa ma umplu de bucurie sau sa o iau ca o intamplare....acum doua saptamani, mai exact pe 15 iunie, nu exista nici o stire despre ea, iar eu am trimis mail-uri catre aceste publicatii, cerandu-le sa imi confirme povestea.
Si acum vad ca la doua saptamani dupa, apar articole si chiar se organizeaza concerte pentru a strange bani...ceea ce e super, am impresia ca e-mail-ul meu le-a atras atentia asupra acestei situatii...si chiar daca nu a fost e-mail-ul meu, macar se face ceva pentru aceasta fata, mai mult decat am fi putut face noi, o mana de oameni.

PS: Sunt curioasa daca una din acele televizuni locale este ProTV (le-am trimis e-mail, si la ProTv-ul mare, si la Brasov. Pentru necredinciosi, am e-mail-urile :D )
Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby voicu andreeas on Sun Jul 02, 2006 11:07 am

multumesc pentru sprijinul acordat
pe forumul acesta am ajuns foarte simplu: pe serverul pe care este pusa pagina http://www.crystina.ro cel care a facut pagina a pus si un mic programel cu ajutorul caruia pot vedea cati intra pe pagina(in trei saptamani au intrat 24.000 utilizatori unici), cat stau pe pagina,din ce tara intra,ce referinte au....si asa am aflat de forumul vostru.
nu vreau sa te dezamagesc dar la aceste ziare si televiziuni au vorbit personal colegele ei(ea este la fac de drept sectia asistenta sociala)...si iti spun ca si eu am trimis o groaza de mailuri pana acum dar daca nu se vorbeste personal nu te prea baga nimeni in seama...in legatura cu concertul a vorbit colega ei care este in organizatia de tineret a pd
la pro tv brasov inca nu a aparut , a aparut la rtt(cei care transmit prima tv) si la mix2 (cei care transmit realitatea), avem promisiuni ca o sa apara si la antena 1 bv si la pro tv brasov

voicu andreeas

Bebelush
Bebelush

Postby Nina on Sun Jul 02, 2006 11:14 am

:) Important e ca se face ceva....si important e ca i se va acorda o sansa. Ati facut o treaba foarte buna, ati ales metodele cele mai indicate si speram din tot sufletul sa se r4ezolve aceasta situatie cum e cel mai bine. Eu am fost impresionata de acest caz, la fel si prietenii mei de pe forum.
Vom vedea in continuare cum putem ajuta, desi ajutorul nostru in bani va fi foarte mic comparativ cu ce se va obtine prin celelalte campanii.
Iti multumim ca ne-ai dat un semn de viata si ca ne-ai informat exact despre aceasta situatie...sunt chestii pe care nu aveam de unde sa le aflam.
Asteptam sa ne spui in continuare cum evolueaza lucrurile.
Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby jADI on Sun Jul 02, 2006 11:34 am

Ce ziceti, fratilor, mergem la munte vara asta? :mrgreen:
Ai probleme cu compul? Si ce daca.
jADI

Bebelush
Bebelush

Postby Snappy on Sun Jul 02, 2006 11:37 am

@voicu andreeas - cum a spus si Nina mai sus - multumim ca intri si ne zici ce si cum...

La nivel de website eu as putea ajuta la promovarea site-ului ei in urmatoarele moduri:

1) banner in "sectiunea" din dreapta sus dedicata bannerelor partenere [468x60] - fara a vrea banner la schimb - nu vreau sa se inteleaga asta

2) in meniul de sus link catre site-ul Cristinei

3) pe prima pagina dupa categoriile principale avem sectiune cu link-uri partenere... pot amplasa acolo un banner 88x31 de asemenea fara a cere banner la schimb...

in privinta celor 3 enumerate mai sus - in mod normal un site partener are banner-ul amplasat intr-unul din locatiile 1 si 3, in meniu neintrand nimeni. in schimb in cazul de fata sunt dispus sa pun link/banner in oricare din cele 3 locuri si prin asta ma refer ca poti sa-mi spui sa pun intr-un loc, in 2 sau chiar in toate 3... si repet [pentru a 3a oara deoarece nu vreau sa fiu inteles gresit] - bannerele NU vreau sa fie in sistem banner exchange sau alte metode. vreau sa le pun acolo pt ca poate cineva le vede si intra... nu stiu... sper si eu...

4) pot discuta amplasarea unui banner pe inca niste site-uri. momentan nu dau nume sau link-uri. intai voi discuta si daca persoanele respective vor fi de acord sa amplaseze bannere pe ale lor site-uri atunci iti voi comunica aici adresele si numele oamenilor care au fost dispusi sa ma serveasca si respectiv sa te (sa va) ajute...

daca te intereseaza "oferta" mea [desi sunt constient ca e cam banala] ma poti contacta la ID-ul de Yahoo Messenger prezent in al meu profil...

numai bine
cu respect,
Cristian Ciofu
cu respect,
Cristian Ciofu

Snappy

Administrator
Administrator

Postby copilasu_l on Sun Jul 02, 2006 11:46 am

@ voicu andreeas - sa stii ca nu m-a deranjat mail-ul tau dar trebuie sa ma intelegi ca la cate astfel de "cazuri" sunt pe net nu stii daca merita sa faci ceea ce noi il vrem un bine, un ajutor. Oricum, merci, numai bine si tot ce-ti doresti.
95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Postby voicu andreeas on Sun Jul 02, 2006 11:59 am

multumesc Snappy si celor de pe forum
orice ajutor este binevenit...banner la schimb nu pot oferi asa ca faci cum crezi tu ca este mai bine...
voicu andreeas

Bebelush
Bebelush

PreviousNext

Return to SENTIMENT UMAN-itar