If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Atentie! HIV

Cum se iau anumite boli? Cum se trateaza? Ce fel sunt spitalele in lume? Dar doctorii? Cum sa traim sanatos? Iti suna cunoscut astfel de intrebari? Daca DA haideti sa le raspundem impreuna.

Atentie! HIV

Postby claesia on Fri Jun 30, 2006 6:51 pm

Va rog sa acordati cateva minute pentru a parcurge acest mail.
Daca vi se pare folositor, poate ii sfatuiti si pe altii.
S-a intamplat la Paris de curand, dar se poate intampla oriunde si oricand.
Cu cateva saptamani in urma, intr-o sala de cinema,o persoana a simtit ca o inteapa ceva in momentul cand s-a asezat pe scaun.
Cand s-a ridicat sa vada ce este, a vazut un ac infipt in scaun cu un bilet alaturat pe care scria: "Tocmai te-ai infectat cu HIV".
Centrul pentru Controlul Bolilor (din Paris) raporteraza multe intamplari similare petrecute recent si in alte orase.
Toate acele testate erau HIV Pozitiv.
Centrul raporteaza deasemenea ca s-au gasit ace la bancomatele publice in locul pe unde ies bancnotele.
Noi rugam pe toata lumea sa fie extrem de precauti in astfel de situatii.
Toate scaunele/locurile publice trebuie sa fie bine cercetate, cu vigilenta si precautie, inainte de a fi folosite.
O inspectie vizuala atenta va fi deajuns.
In plus, va rugam sa trimiteti mai departe acest mesaj familiei si tuturor prietenilor pentru a-i avertiza despre acest potential pericol.

Cu putin timp in urma, un medic a povestit o intamplare asemanatoare suferita de unul dintre pacientii sai, la Priya Cinema din Delhi.

O tanara, logodita si urmand sa se casatoreasa peste cateva luni, a suferit acelasi accident la film.
Biletelul atasat acului avea mesajul: "Bine ai venit in familia HIV".
Desi medicul a explicat familiei fetei ca va dura 6 luni pana cand virusul va deveni destul de puternic pentru a-i afecta sistemul si ca o victima poate supravietui 5-6 ani, fata a murit in 4 luni, probabil mai mult datorita socului.
Cu totii trebuie sa fim foarte precauti in locurile publice, Doamne ajuta!
Gandeste-te ca poti salva o viata daca trimiti mai deparete acest mesaj. Te rog, nu-ti ia decat cateva secunde!
Decat sa trimiti mai departe mailuri irelevante, te rog sa trimiti acest mesaj tuturor celor pe care ii cunosti.
Poate ca mailul tau poate salva viata cuiva.

Cu stima,
S.Dinesh Gopinath I.A.S.

l-am primit si eu...

Image
claesia

old nick: Laudinha

baiat / fata ?: fata

Postby Sorcerer on Fri Jun 30, 2006 7:06 pm

un mesaj de genul celui de care ai scris tu l-am primit ca mass pe mess; asa ca am ajuns la un nivel de saturare destul de mare; e grav ca se intampla asa, e o razbunare stupida; si inca ceva; eu cred ca virusul a fost creat in laborator si imprastiat cu buna stiinta in lume... cred ca se stiu metodele de protejare impotriva HIV... rezum prin a spune ca e gluma foarte proasta; ar fi ca si cum ai omori lumea pe strada pentru ca tie ti s-a intamplat asa ceva :crying:
What is The Matrix?
Sorcerer

Chat-uitor
Chat-uitor

Location: Calea Lactee, planeta Pamant, continentul Europa, Romania, Galati
hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby Nina on Fri Jun 30, 2006 7:22 pm

Ciudata situatia, dar uite ca se mai intampla....nu stiu cat e de adevarat, insa sunt sigura ca e posibil asa ceva...Si e tragic. Insa, nu va suparati pe mine, incerc sa imi limitez nivelul de spam la minim, nu voi trimite acest mesaj mai departe.... insa in mod sigur voi povesti catorva persoane despre intamplarea de mai sus.
Nu ma mai mira nimic! Ma intreb insa daca nu cumva dam idei psihopatilor sau daca nu sugeram unor farsori ce poante proaste sa mai faca prietenilor slabi de ingeri...think about it ;)

Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby Snappy on Fri Jun 30, 2006 8:11 pm

sincer? NU CRED :D

call me crazy, dar zau ca nu cred chestii de genul acesta...

--------------- LATER EDIT ---------------

"povestea" asta am mai auzit-o acum vreun an sau doi doar ca se "petrecea" in ROmania :D
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

Postby jADI on Fri Jun 30, 2006 8:18 pm

[ot]Si, uite-asa, te arati in fata-mi, cu privirea de gheata, fara sa te gandesti ca Dumnezeu mi-a dat mai multe zile decat mi-ai fi dat tu![/ot]

Trist. Ce lume nebuna! Ne chinuim sa stam in viata. De parca n-am avea destule din cauza carora putem muri. Asta ne mai trebuia: alti muritori!

Adevarul este ca mie imi este cel mai frica de "oamenii" care nu mai au nimic de pierdut. Pana devin si eu unul. :mrgreen:

Vb la modul general acum. Nu stiu daca se intampla, daca nu, dar... DAR... :s143:

Ai probleme cu compul? Si ce daca.
jADI

Bebelush
Bebelush

Postby p3g@s on Sat Jul 01, 2006 1:57 pm

Eu sincer nu cred :)
Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

Postby rox on Sat Jul 01, 2006 2:03 pm

sincer nu prea cred k o mana criminala ar fi capabila d asa ceva ...da nu s stie
de prea mult timp, / unu fara unu fac doi pt ca, / pt mult prea putin timp / unu si unu au fost facand doi... / de atunci unu se cauta pe sine / in toti unii gasiti pierduti / sau izgoniti din alti doi / fara linistea unului / cu care se incepe noi...
rox

D-al forumului
D-al forumului

Postby jADI on Sat Jul 01, 2006 2:15 pm

[ot]O mana criminala nu e capabila de orice?! :s172: [/ot]
Ai probleme cu compul? Si ce daca.
jADI

Bebelush
Bebelush

Postby rox on Sat Jul 01, 2006 2:23 pm

[ot]e capabila d multe da parca nici chiar asa d sadik...[/ot]
de prea mult timp, / unu fara unu fac doi pt ca, / pt mult prea putin timp / unu si unu au fost facand doi... / de atunci unu se cauta pe sine / in toti unii gasiti pierduti / sau izgoniti din alti doi / fara linistea unului / cu care se incepe noi...
rox

D-al forumului
D-al forumului

Postby p3g@s on Sat Jul 01, 2006 10:04 pm

[ot] altii intra in spitale cu bombe la bust si voi va mirati pt HIV pt un scaun....daca e adevarat :P[/ot]
Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

Return to Sanatatea si bolile