If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

relatia in care ea mi-a furat inima cu adevarat

Haideti sa aratam lumii ca mai exista povesti de dragoste. Ca nu sunt doar o amintire frumoasa a unor vremuri care au apus.

relatia in care ea mi-a furat inima cu adevarat

Postby s3v3r on Tue Dec 06, 2005 2:27 pm

si acuma sa vorbim despre fata care si relatia in care ea mi-a furat inima cu adevarat ... .
Sa incepem era intr-o vara la sf de a 10 -a , pana atunci numai relatii in viteza, se da vacanta e happy toate alea ajung acasa imi fac bagajul si le zic alor mei dati-mi bani ca vreau sa ma duc pe la tara. zis si facut ajung pe acolo intreb de gasca pe unde e,gasca cu care petrecusem o vara mai inainte, aflu ca sunt la "baie" .
las bagajul la mamaia si dau de un prieten pe acolo si il ii zic ceva de genu " hai la baie !! " . zis si facut . ajung acolo astia toti au sarit pe mine nu ne mai vazusem de un "car de ani" vreo 2-3 luni nu ne mai intalniseram toti.... la un momendat observ o persoana nou in grup... . era ea . Knd am vazut-o parca totul se oprise in loc pt cateva secunde... a fost ceva din primele noastre priviri. ajungem cu totii acasa dupa asta ne ducem fiecare la casa lui... mai putin eu si ea care am mai stat de vb .ramasese sa ne vedem seara ... cum faceam noi pe atunci ... stam noi de vb si la un moment dat apare si ea ... deja imi furase imina ... era a ei (bine ca sentimentul a fost reciproc) si uite asa a inceput relatia noastra .
a durat asa cu totul in roz vreao 2 saptamani knd a inceput dracul din mine sa scoata coarnele ... incepusem sa calc stramb ... . Am calcat o data nimik am trecut peste totul era parca mai bine ca inainte, am mai calcat o data si mai bine ca inainte dar nu mai avea increde in mine ... acuma ajunsesem cumva mana ei ... simteam ca o pierdusem ... parca se rupsese cerul pt mine si pt ea am aflat acum ... knd am avut curajul sa o caut sa mai stam de vb iar...
totul in vara aia pana pe la jumatatea lui aug a mers perfect aproape knd a aflat si ea cu cine mai umblasem eu si s-a hotart sa ma lase balta ... . am vazut se racise relatia noastra definitiv ... . Imi zice ca nu mai vrea sa fie cu minei si disapre din "pesaj" acum eu mahnit stau ce stau pe acolo si ma duc acasa incerc sa o caut sa stau de vorba cu ea nimik parca intrase in pamant.
Apoi am aflat de la ea povestea vazuta prin ochii ei ... . Avea dreptate ma purtasem ca un porc ... dar totul a trecut am trecut peste momentul ala ... mi-a zis acum knd am reluat o relatie de prietenie (amicitie) ca era in stare sa faca orice pt mine atunci ... . Dar de fiecare data knd ma vede imi zice "M-ai inselat drace!!!" asta in loc de buna ... . mi-a spus ca am fost primul pt care a varsat o lacrima. Acum imi pare si mie rau dar atunci nu , nici macar nu imi dadeam seama ce facusem ... .
Acum dak as da timpul inapoi ar totul altfel dak as sti ce sa fac ce ar trebui facut garantat ca ea ar fi langa mine de atunci, dar nu se poate bine ca ne-am impartit ce am simtit atunci , intr-o discutie amicala pe care am avut-o de curand ... am trecut peste, definitv sa zicem, dar tot mai avem un fior knd ne vedem pe strada.. Asta a fost numai este dar a fost frumos pt mine si ea macar cateva momente din cate mi-a zis....

---[ Snappy = "mesaj facut din raspuns topic" ]---

Are you sure?? :-s
s3v3r

Descurcaret
Descurcaret

Location: locatia ZERO va transmit in direct ... br/ct :))=))

Postby Cherry on Mon Mar 20, 2006 3:21 am

Orice s-ar intampla intr-o relatie, cand unul dintre parteneri calca stramb, relatia esueaza...asa cum multi spuneau prin alte topic-uri, cine inseala o data o va face si a doua oara...Iar tu esti exemplul...
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby Hazard on Fri Jun 23, 2006 8:56 am

eu cred ca dak ai fi fost constient mai rapid de faptul ca o vei pierde definitiv nu ai fi calcat stramb iar si iar. Ai fost prea sigur pe tine, pe ea, credeai ca dak te-a iertat o data, de doua ori iar relatia se pare ca mergea tot mai bine inseamna ca poti sa o mai comiti de cateva ori si nimic nu se va schimba. Adevarul e ca ai fost cam egoist si orb, nu te-ai gandit nici o clipa la ea, ca poate o afecteaza ceea ce faci, mai mult decat da impresia si o arata. De ce nu ai putut sa te opresti din escapadele tale la primele semne cand ea a inceput sa-si piarda increderea in tine? Era atat de ciudat si neasteptat ca ea sa se sature odata si odata? Nu-si dorea decat atentia ta, iubirea ta, numai ca tu ai fost incapabil sa i-o oferi, sa i-o arati de fapt pt ca se pare ca nu-ti era indiferenta deloc fata asta... Iar faptul ca a aflat pana la urma si care fusesera aventurile tale a ranit-o si mai tare. Una era sa stie, sa banuiasca ca o inseli si alta sa stie exact si cine erau tipele, pt o fata asta e cel mai greu de suportat, confirmarea si sa le mai si cunoasca pe cele care i-au distrus iubirea, fericirea.......

am fost eu candva, acum am ramas doar o umbra, dar nimeni nu va sti..........
Hazard

Descurcaret
Descurcaret

Postby rox on Sat Jul 01, 2006 4:06 pm

oare d c voi baietii suntei d cele mai multe ori cei care destrama o relatie?
de prea mult timp, / unu fara unu fac doi pt ca, / pt mult prea putin timp / unu si unu au fost facand doi... / de atunci unu se cauta pe sine / in toti unii gasiti pierduti / sau izgoniti din alti doi / fara linistea unului / cu care se incepe noi...
rox

D-al forumului
D-al forumului

baiat / fata ?: fata

Postby copilasu_l on Sat Jul 01, 2006 5:16 pm

@rox - asta nu-mi place mie, sa fim mereu acuzati. Oare voi fetele\femeile nu gresiti niciodata?! De ce aproape mereu(chiar daca voi sunteti vinovate) ne scoateti pe noi vinovati?! Oare v-ati intrebat macar o singura data daca meritati dragostea noastra?! Sunt sigur ca multe din voi primesc mai mult(mult mai mult) decat daruiesc. Si pentru ce?! Ca sa va plictisiti intr-o zi si sa spuneti " stii nu mai este ca atunci cand ne-am cunoscut". Ceea ce multe din voi nu inteleg este faptul ca nu mai poate fi ca'n prima zi. Iti cunosti partenerul, stii cum gandeste, stii cum reactioneaza, stii multe despre el si nu mai poate fi vorba despre acea "necunoscuta" de la inceputul relatiei. Uneori ceea ce la inceputul relatiei te-a atras(un zambet, o privire....) dupa un timp petrecut cu aceeasi persoana aceleasi lucruri incep sa-ti para banale\cotidiene cu toate ca astea te-au atras. Nu comentez faptul ca de multe ori suntem cei care calcam gresit dar dupa parerea mea umila, barbatii si femeile inseala in mod egal

95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Postby rox on Sat Jul 01, 2006 5:28 pm

nu t acuz si nu zic k nu gresim...dar noi mai rar va dam papucii.recunosc k va facem sa suferiti poate mai mult decat n faceti voi p noi (unele) dar voi...
iti dau un ex...sunt impreuna d 2 luni...ea sa pupacit cu 2 tipi (doar atat) si el a inselato(si cand zic inselato ...ma refer la tot tacamu) pana acum d 3 ori...
c e mai rau?

referitor la inceputul relatiei...asa e...nimic nu e ca la inceput. nu cunosti sau oate nu stii nik despre el/ea...o data cu timpu devine mai "palpitant" pt k stii c ii place, etc...
mie d ex nu imi plac relatiile la inceput p k nu il cunosc, pana ma adaptez poate mi s pune pata p altu, e perioada aia d acomodare...
de prea mult timp, / unu fara unu fac doi pt ca, / pt mult prea putin timp / unu si unu au fost facand doi... / de atunci unu se cauta pe sine / in toti unii gasiti pierduti / sau izgoniti din alti doi / fara linistea unului / cu care se incepe noi...
rox

D-al forumului
D-al forumului

baiat / fata ?: fata

Postby catza on Sun Jul 02, 2006 10:14 am

poate daca ea nu se pupacea cu aia nu o insela nici el, te-ai gandit la asta?
Scuze de deranj.

:s129:
catza

D-al forumului
D-al forumului

Return to Povesti De Dragoste