If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

povestea mea - o masina cu un nume si un nick pe mIRC

Haideti sa aratam lumii ca mai exista povesti de dragoste. Ca nu sunt doar o amintire frumoasa a unor vremuri care au apus.

povestea mea - o masina cu un nume si un nick pe mIRC

Postby Sidoni@ on Mon Dec 26, 2005 6:24 pm

pai sa va zic povestea mea.......... anul asta in august am fost sa ma operez la bucuresti si cand am venit inapoi in galati primesc mesaj de la cea mai buna prietena a mea si imi zice ca e in spital. Plec a doua zi ingrijorata la spital si trec pe langa un bloc in fata cariua era parcara o masina pe care srica GABITZA. Nu am dat importanta si am mers mai departe. am fost la spital unde se linistisera apele si apoi m-am intors acasa. Apoi intru pe mirc sa vb si eu cu lumea de un a de alta.......si deodata intra un baiat cu nikcul GABITZA mi-am adus atunci aminte de masina aia si l-am intrebat daca e din galati. Asa am aflat ca statea la cateva blocuri de mine si ca era coleg de clasa cu un var de al mea...In cel din urma am vazut ca avem multe in comun. A urmat intalnirea si am vazutr ca ne potrivim si mai mult . Acum suntem inca impreuna si ne simtim foarte bine unul in compania celuilalt.El face din fiecare moment impreuna un moment incredibil de neiutat. .......da il iubesc la nebunie :oops: :) :D

---[ Snappy = "mesaj facut din raspuns topic" ]---

Sidoni@

Descurcaret
Descurcaret

Postby rox on Sat Jul 01, 2006 4:04 pm

frumoasa poveste 8->
de prea mult timp, / unu fara unu fac doi pt ca, / pt mult prea putin timp / unu si unu au fost facand doi... / de atunci unu se cauta pe sine / in toti unii gasiti pierduti / sau izgoniti din alti doi / fara linistea unului / cu care se incepe noi...
rox

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Return to Povesti De Dragoste