If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Intrebare fara raspuns?

Vreti sa discutam despre ceva ce nu isi are locul in nici una din categoriile de mai sus, dar are legatura cu sentimentele? Aici este locul.

Intrebare fara raspuns?

Postby Catalin on Tue Jun 27, 2006 10:08 pm

DE CE SE TERMINA TOTUL?

Stateam azi si ma gandeam la chestia asta, de ce totul este aproape perfect si totusi se termina prematur si aparent fara motiv? De ce 2 oameni care se iubesc cu adevarat, "se zbat" sa transforme totul in scrum?

Este dragostea doar hrana "relatiei"? Sau este mai mult decat atat?

Catalin

membru special
membru special

Postby Alinutza_19 on Tue Jun 27, 2006 10:49 pm

o relatie se termina atunci cand numai exista iubire cel putin din partea unuia din cuplu..nu este o explicatie logica....ceva se stinge....scantea ce a unit cuplul a disparut...si cuplul numai e la fel....interviine distanta, minciuna...durerea...sidecat sa se continue suferinta mai bine relatia se sfarseste....
Send me an angel
Here I am
Will you send me an angel
Here I am
In the land of the morning star
Alinutza_19

moderator
moderator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Re: Intrebare fara raspuns?

Postby ashes on Tue Jun 27, 2006 11:50 pm

Catalin wrote:De ce 2 oameni care se iubesc cu adevarat, "se zbat" sa transforme totul in scrum?

cred ca e natura umana.. distrugem tot ce e frumos: iubire, prietenie, natura, chiar pe noi insine.. fara nici un motiv aparent si fara nici o explicatie cat de cat logica..
tot timpul ne schimbam, fara sa ne dam seama de cele mai multe ori, si incet-incet, in subconstient incepem sa cautam altceva...
eu oricum nu cred (de fapt, nu mai cred) in iubirea vesnica, la un moment dat orice se termina, chiar si iubirea care la inceput ti se pare cea mai cea, nu avem decat sa invatam sa trecem peste.

ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby vera on Wed Jun 28, 2006 3:52 am

nush exact... m-am intrebat mai demult asta dar cred ca e o intrebare fara raspuns...

ca shi viata o relatie e compusa din atat de multe variabile shi doar una sa o dezechilibrezi shi toata balanta se duce naibii... nu, nu cred ca o relatie se termina neaparat odata cu iubirea, sunt relatii care continua mult dupa ce orice urma de iubire s-a stins (din obishnuita, comoditate sau mai shtiu eu ce...), shi sunt relatii in care iubirea poate e faorte puternica dar totushi se rup... din orgoliu, teama, din cauza unei gresheli sau a neputintei de a ierta... motive sunt multe, lafel shi posibilitati... nici o relatie nu seamana cu alta, deci nu puteam aplica aceiashi reteta fiecarei poveshti...

cred ca unele lucruri se terminca pur shi simplu... ne lasa plini de intrebari, indoieli shi poate respunsurile nu le aflam niciodata... mi s-a inrtamplat shi mie... e departe, mereu a fost dar nici daca era aici nu l-ash fi intrebat de ce s-a termiant pt ca nici el nu shtie... ce rost are sa ne chinuim amandoi... ca intrebarile raman e alta mancare de peshte... dar nu cred ca vom gasi vreodata in viata toate raspunsurile pe care ni le dorim, chiar daca de multe ori suntem convinshi ca avem dreptul sa le aflam... viatza chiar e un mare mister shi o suma de intrebari... la un moment dat cred ca tre sa ajungem sa le ignoram ca altfel nush daca ne putem trai viata din plin cand acele intrebari ne rod pe dinauntru...

[ot]e aproape 4 noaptea deci daca am aberat prea tare... fie-va mila... nu aruncati... sufar de insomnie... mi-e prea rau ca sa dorm... ma dau shi eu un pic artista... sau fac prea multa filozofie[/ot]
'' Life is unfair... kill yourself or get over it!''

Things I felt yesterday
Don't matter anymore
It doesn't make any sense
To feel so different day to day
vera

Pasional
Pasional

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby Scorpion on Wed Jun 28, 2006 11:04 pm

Frate,ca stii ca-s langa tine mereu,iti dau un sfat:daca iubesti persoana de langa tine ar trebui sa lupti ptr ea si sa ii arati ca-ti pasa.
Trecand la tema pe care ai propus-o ce pot sa-ti spun e ca ceva ce se intampla oricui poate sunt prea direct,nu stiu asta,dar daca e sa se intample inseamna ca ori se stinge acel ceva ce se aprinde la inceput ori nu e o problema de comunicare,ori ...(etc.)
Dar,daca tii intradevar la o persoana si observi ca ceva nu e in regula ar trebui sa lupti ptr ea,iara daca ea chiar doreste despartirea(calea cea mai simpla de fuga si responsabilitate),ar fi cazul sa te retragi in glorie si sa cauti o alta persoana care sa iti aprecieze ceea ce ii oferi.
Respect si sa auzim de bine

Scorpion

Pasional
Pasional

Postby Catalin on Wed Jun 28, 2006 11:38 pm

Scorpion wrote:Frate,ca stii ca-s langa tine mereu,iti dau un sfat:daca iubesti persoana de langa tine ar trebui sa lupti ptr ea si sa ii arati ca-ti pasa. Trecand la tema pe care ai propus-o ce pot sa-ti spun e ca ceva ce se intampla oricui poate sunt prea direct

[ot] Nu stiu ce te-ai ambalat asa tare, topicul asta nu are legatura cu mine, l-am deschis la modul general.[/ot]
Catalin

membru special
membru special

Return to Alte discutii despre sentimente