If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Declaratiile si importanta lor

Mai faci declaratii de dragoste? Daca da arata-ne si noua aici ce ii zici persoanei iubite... Asa cei ce nu stiu vor invata, iar cei ce stiu se vor perfectiona...

Postby Catalin on Sun Jun 11, 2006 3:06 am

^Angel^ wrote:vorbitul la telefonul mobil in mod excesiv dauneaza grav creierului(serios!<poate provoca tumori>)

[ot]Vorbesc foarte mult la telefon in jur de 2500 de minute pe luna...2000 fiind Cosmote si restul Orange.
Si totusi creierul este intact sigur s-a defectat vreun motoras?=))[/ot]

Catalin

membru special
membru special

Postby p3g@s on Tue Jun 27, 2006 12:35 am

nu stiu despre voi..dar eu rar mai gasesc o fata pentru care in ziua de azi o declaratie de dragoste nu e privita decat "o alta vrajeala" si sunt luat mai mult sau mai putin la misto....adica sincer sa fiu declaratiile de dargoste sunt privite doar ca incercari ale noastre sa ajungem mai repede in patu lor sau ceva de genu..si de asta sunt privite cu atata superficialitate... :bang-bang-3: ...
Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby rox on Tue Jun 27, 2006 7:58 am

cam ai dreptate inaripatule...noi fetele nu mai privim declaratiile d dragoste k ceva serios pt k "nu suntem invatzate"...rar auzi un baiat care sa faca o declaratie d dragoste sincera...si normal k atunci cand auzim n gandim k ceva "sounds strange"...nu n gandim decat la "prostii" :s172: :lalala:

de prea mult timp, / unu fara unu fac doi pt ca, / pt mult prea putin timp / unu si unu au fost facand doi... / de atunci unu se cauta pe sine / in toti unii gasiti pierduti / sau izgoniti din alti doi / fara linistea unului / cu care se incepe noi...
rox

D-al forumului
D-al forumului

baiat / fata ?: fata

Postby p3g@s on Tue Jun 27, 2006 7:58 pm

evident ca vina e si a noastra...dar eu am zis primu deci voi suntei mai vinovate :P
Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

baiat / fata ?: baiat

Postby jADI on Thu Jun 29, 2006 8:47 pm

p3g@s wrote:nu stiu despre voi..dar eu rar mai gasesc o fata pentru care in ziua de azi o declaratie de dragoste nu e privita decat "o alta vrajeala" si sunt luat mai mult sau mai putin la misto....adica sincer sa fiu declaratiile de dargoste sunt privite doar ca incercari ale noastre sa ajungem mai repede in patu lor sau ceva de genu..si de asta sunt privite cu atata superficialitate... :bang-bang-3: ...

:-t :-t :-t

Depinde cum o spui, nu? Daca o declaratie de dragoste e ceva pentru "a ajunge mai repede in patu lor", atunci sotiei ce ii mai spui?! O declaratie de dragoste nu se spune oricui (nu eu, cel putin).

Nu acord mare atentie declaratiilor de acest fel, dar isi au si ele rolul lor.

Sa vezi ce fel spune un baiat care "vrajeste" si sa vezi altul care o spune din toata inima... Eu nu stiu ce fel procedeaza cel cu "vrajeala", dar stiu cum face celalalt.

A, da: dupa fapte, ele ma fac sa ma simt cel mai bine...

Ai probleme cu compul? Si ce daca.
jADI

Bebelush
Bebelush

Postby crash_grl on Thu Jun 29, 2006 10:10 pm

e din ce in ce mai greu k fetele din ziua de azi sa mai creada in declaratii...mai ales k baietzii se garbesc cu asta..poate sa impresioneze...sa ajunga mai departe...sa vada dak ea crede...dar se poate sa fie si sincer-mai greu asta :lalala: .......dar intr-o relatie au locul lor si importanta lor...sunt cuvinte spuse intr-un moment potrivit...o intarire a sentimentelor...o aducere in prezent a dragostei...o strigare a iubirii.....
eu una cred k sunt importante...nu sa fie spuse mereu....doar atunci cand treb...cum treb...knd te simti in acelasi sentiment cu cel de langa tine.....e o placere sa faci o declaratie persoanei iubite....
fallin' down... stop crying.....all around the world.....the crash is near, next to u...
Image
Image
crash_grl

D-al forumului
D-al forumului

baiat / fata ?: fata

Previous

Return to Declaratiile De Dragoste - o amintire?