dak avei scrisori de dragoste primite sau scrise in speranta de a le da cuiva...postati-le aici
Vreau ca buzele tale sa-mi sopteasca usor : "Te iubesc!"...si sa ma cufund in ochii ce nu ma mai privesc ca odinioara. Vreau sa simt caldura risipita a sufletului tau...si sa-ti ascult inima batand,vreau sa minti ca bate pentru mine....vreau sa te cred...
Minciuni...dulci amagiri...un suflet ranit...o inima franta...eu.Un inger ce si-a pierdut aripile sperand sa ajunga spre infinit, spre fericire, spre paradis...Poate e un blestem , poate e doar destinul cel care imi distruge rand pe rand visele, sperantele,viata...
Ti-am incredintat inima mea sa ai grija de ea cum poti tu mai bine , dar ai uitat-o si acum te striga, poate-poate ai s-o observi...
Ma doare indiferenta ta, ma doare sa stiu ca m-ai iubit si acum m-ai uitat.Da!!! Sunt egoista...vreau totul sau nimic.Daca tu nu-mi poti oferi totul ,nimicul il gasesc oriunde...
Stii ce imi doresc? Ca trupu-mi sa devina unul cu pamantul, sa se intrepatrunda cu firele reci si intunecate de tzarana , sufletu-mi sa se confunde cu vantul , iar din lacrimile mele sa se nasca o floare care sa-ti aminteasca de noi , sa-ti aminteasca de o copila care datorita tie a cunoscut fericirea , apoi s-a pierdut in negura tristetii ...si pe care nu ai fost capabil sa o salvezi...
Si cand ma vei gasi intr-un cavou rece, la umbra unui copac desfrunzit, macar atunci as vrea sa-ti simt lacrima cazand pe trupu-mi nemiscat si vanat.Si atunci voi fi fericita...chiar daca dorul de tine imi va purta sufletul prin vazduhul pustiu si infinit...Poate lipsa mea definitiva te va face sa-ti fie dor...sa ma vrei inapoi...asta-mi doresc....