If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

povestea mea... de 14 ani

Haideti sa aratam lumii ca mai exista povesti de dragoste. Ca nu sunt doar o amintire frumoasa a unor vremuri care au apus.

Postby Demona on Fri Jun 16, 2006 1:01 am

Ai dreptate Micha sunt cam paranoica...el a fost la fotbal si si-a lasat telefonul acasa si eu il tot sunam si maicasa imi inchidea telefonul iar seara cand era pe mess defapt era tot maicasa la comp..lui i se deschide si mess-ul cand se deschide comp-ul.....dar oricum a gresit...mie mi-a fost rau iar el a doua zi nu mi-a dat niciun telefon sa vada daca am murit sau nu. :furios:

Demona

Descurcaret
Descurcaret

Postby MoshCraciun on Fri Jun 16, 2006 11:04 pm

[ot]auzi la el.....sa nu dea nici un telefon toata ziulica.....let's kill that mother fucker!!!........ Image............:death:

p.s.......@demona mamaaa.......valeeeu ce-ti mai place sa cautzi nod in papura......[/ot]
Last edited by MoshCraciun on Sun Jun 18, 2006 10:19 pm, edited 1 time in total.
MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

Postby rox on Sun Jun 18, 2006 3:57 pm

[ot]asa suntem noi fetele...c sai faci :don't-know: [/ot]

de prea mult timp, / unu fara unu fac doi pt ca, / pt mult prea putin timp / unu si unu au fost facand doi... / de atunci unu se cauta pe sine / in toti unii gasiti pierduti / sau izgoniti din alti doi / fara linistea unului / cu care se incepe noi...
rox

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby Demona on Sun Jun 25, 2006 2:28 am

Ne-am despartit...il iubesc..stiu sigur ca ma iubeste....si stiu sigur ca eu am fost cauza ptr care ne-am despartit....eu si comportamentul meu aiurea....mai stiu sigur ca ne vom impaca...ce nu stiu sigur e CAND. Nu sunt suparata..tare...ca ne-am despartit ptr ca sentimentele nu se vor schimba.
Demona

Descurcaret
Descurcaret

Previous

Return to Povesti De Dragoste