si acuma sa vorbim despre fata care si relatia in care ea mi-a furat inima cu adevarat ... .
Sa incepem era intr-o vara la sf de a 10 -a , pana atunci numai relatii in viteza, se da vacanta e happy toate alea ajung acasa imi fac bagajul si le zic alor mei dati-mi bani ca vreau sa ma duc pe la tara. zis si facut ajung pe acolo intreb de gasca pe unde e,gasca cu care petrecusem o vara mai inainte, aflu ca sunt la "baie" .
las bagajul la mamaia si dau de un prieten pe acolo si il ii zic ceva de genu " hai la baie !! " . zis si facut . ajung acolo astia toti au sarit pe mine nu ne mai vazusem de un "car de ani" vreo 2-3 luni nu ne mai intalniseram toti.... la un momendat observ o persoana nou in grup... . era ea . Knd am vazut-o parca totul se oprise in loc pt cateva secunde... a fost ceva din primele noastre priviri. ajungem cu totii acasa dupa asta ne ducem fiecare la casa lui... mai putin eu si ea care am mai stat de vb .ramasese sa ne vedem seara ... cum faceam noi pe atunci ... stam noi de vb si la un moment dat apare si ea ... deja imi furase imina ... era a ei (bine ca sentimentul a fost reciproc) si uite asa a inceput relatia noastra .
a durat asa cu totul in roz vreao 2 saptamani knd a inceput dracul din mine sa scoata coarnele ... incepusem sa calc stramb ... . Am calcat o data nimik am trecut peste totul era parca mai bine ca inainte, am mai calcat o data si mai bine ca inainte dar nu mai avea increde in mine ... acuma ajunsesem cumva mana ei ... simteam ca o pierdusem ... parca se rupsese cerul pt mine si pt ea am aflat acum ... knd am avut curajul sa o caut sa mai stam de vb iar...
totul in vara aia pana pe la jumatatea lui aug a mers perfect aproape knd a aflat si ea cu cine mai umblasem eu si s-a hotart sa ma lase balta ... . am vazut se racise relatia noastra definitiv ... . Imi zice ca nu mai vrea sa fie cu minei si disapre din "pesaj" acum eu mahnit stau ce stau pe acolo si ma duc acasa incerc sa o caut sa stau de vorba cu ea nimik parca intrase in pamant.
Apoi am aflat de la ea povestea vazuta prin ochii ei ... . Avea dreptate ma purtasem ca un porc ... dar totul a trecut am trecut peste momentul ala ... mi-a zis acum knd am reluat o relatie de prietenie (amicitie) ca era in stare sa faca orice pt mine atunci ... . Dar de fiecare data knd ma vede imi zice "M-ai inselat drace!!!" asta in loc de buna ... . mi-a spus ca am fost primul pt care a varsat o lacrima. Acum imi pare si mie rau dar atunci nu , nici macar nu imi dadeam seama ce facusem ... .
Acum dak as da timpul inapoi ar totul altfel dak as sti ce sa fac ce ar trebui facut garantat ca ea ar fi langa mine de atunci, dar nu se poate bine ca ne-am impartit ce am simtit atunci , intr-o discutie amicala pe care am avut-o de curand ... am trecut peste, definitv sa zicem, dar tot mai avem un fior knd ne vedem pe strada.. Asta a fost numai este dar a fost frumos pt mine si ea macar cateva momente din cate mi-a zis....
---[ Snappy = "mesaj facut din raspuns topic" ]---