un popor civilizat AM FOST... partial inca mai suntem, dar... prea putin
acum am ajuns un popor de invidiosi, stresati, agitati, preocupati, rai, nesimtiti (in mare parte), ...
am mai zis-o si o sa o zic de cate ori sunt intrebat: "imi iubesc tara, dar urasc oamenii din ea" [ma rog... nu pe toti bineinteles... se stie bine despre ce "tiplogii" vorbesc]
in loc sa fim uniti noi avem raca intre noi. gasim motive sa ne scuipam pe strada, sa ne huiduim si chiar sa ne luam la bataie doar pentru ca unul este galatean, altul bucurestean... unul moldovean, altul oltean, unul constantean, altul timisorean... STUPID...
alt motiv pt care am urat romanii... acum in UEFA... in loc sa ne bucuram pt victoria adversarilor din campionat si sa ne bucuram ca a castigat romania unii romani se rugau ca ei sa piarda... in loc sa fim tristi ca o echipa romaneasca a fost descalificata unii romani au inceput sa danseze in strada, sa arda fulare, etc... e drept asta nu e doar la noi, dar e urat... e lipsa de spirit national...
eU am zis-o si atunci si o zic si acum... daca in semifinale ajungea Rapid si nu Steaua tineam cu Rapidul... pentru ca tineam cu ROmania...
concluzionand [cat de cat]... daca suntem condusi de hoti de ce sa ne mire faptul ca suntem catalogati drept "o tara de hoti", "o tara care in loc sa creasca descreste", "o tara care pupa-n

EUropa de parca ar linge inghetata"...
sa detaliez ultima parte a afirmatiei de mai sus:
Snappy wrote:"o tara care pupa-n

EUropa de parca ar linge inghetata"...
de ziua EUropei primarul Bucurestiului [si nu mai stiu cine] a facut u stiu cate statui in Herastrau [sper sa nu ma insele memoria] - statui care au valorat destul... imi explica si mie cineva ROSTUL acelor statuete? daca nu au fost facute ca sa mai dam si noi o ......... in .......... EUropei atunci care e motivul? de ce de acei bani nu s-au luat alimente pentru saraci? de ce nu s-a platit chiria la batrani cu pensia de cateva sute de mii pe luna? de ce? de ce? de ce???
intelegeti?... mie personal
mi-e scarba de ceea ce vad zi de zi... si o zic cu mana pe inima...