If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

stomatolog ....

Cum se iau anumite boli? Cum se trateaza? Ce fel sunt spitalele in lume? Dar doctorii? Cum sa traim sanatos? Iti suna cunoscut astfel de intrebari? Daca DA haideti sa le raspundem impreuna.

stomatolog ....

Postby croco on Sun Jun 18, 2006 5:12 pm

fratilor .. help me ....

Am o probleme cu maselile .. si cu dentistii ..
maselile ... sunt aproape varza .... dentistii .. mi-e frica ca de naiba de ei si de ustensilile lor ...

Asadar .. am nevoie de un stomatolog bun ... care sa aibe aparatura performanta .. si mai ales .. care sa aibe rabdare . sa vorbeasca cu mine ... nu sa faca de capu lui ... un stomatolog care stie sa cominice cu pacientu .. nu buna ziua .. hai salut .. urca pe scaun si te omoara acolo ... si care sa fie disspus sa munceasca cu mine nu sa aibe boala pe scos tot ce prinde in cale .. vreau sa salvez cat mai mult posibil ... chiar daca asta ar implica operatii sau manevre medicale complicate ...
Locatia .... eu sunt in galati .... daca e nevoie ma pot misca pana in braila .. sau chiar si la bucuresti .. dar sa stiu sigur ca dau de cineva care isi face treaba cum trebuie ..
La preturi ... nu ma uit ... imi vind compu .. fac credit de nevoi personale ... tot ce vreau e sa scap odata de acest blestem ca de cand ma stiu am prob cu maselile ...

va multumesc anticipat ...

croco

Bebelush
Bebelush

Postby Snappy on Sun Jun 18, 2006 6:55 pm

[ot]bine ai venit croco[/ot]

eU auzisem ca in Tiglina 1 e o doctorita super ok care lucreaza mai mult pe tehnologie laser (e foarte posibil sa nu imi mai aduc aminte cum trebuie)

am sa ma interesez la persoana care imi spusese de ea si am sa revin cu detalii mai exacte... :)
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby Demona on Sun Jun 18, 2006 10:02 pm

Croco aceeasi problema o am si eu si sunt programata maine la ora17 la dentist in Tiglina la dc Popescu Macrina este buna sa stii. Succes cu tampenia aia de freza sau cum s-o numi ea aia care bazaie...de aia mi-e frica mie...BAFTA.

Demona

Descurcaret
Descurcaret

Postby Alinutza_19 on Sun Jun 18, 2006 10:10 pm

in centru este o doctorita faorte buna la care m-am facut eu se cheama elena manolescu..lucreaza foarte bine si iti arata tot ce facea ea...si pe langa mai face si glume ca sa iti ridice moralul
Send me an angel
Here I am
Will you send me an angel
Here I am
In the land of the morning star
Alinutza_19

moderator
moderator

baiat / fata ?: fata

Postby milisss2 on Mon Jun 19, 2006 12:01 am

:)) ... mie chiar mi-a placut la dentist ... am fost la un tip de pe langa liceul LVA ... nu stiu cum il chema ... si exceptand durerea cauzata de infectie a lucrat super !

milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby Catalin on Mon Jun 19, 2006 7:47 am

Si eu am niste probleme dar cu gingiile si nu este asa dureros la stomatolog precum se aude, aici depinde de mana doctorului si de cum lucreaza el.

Si eu am fost la ala de pe langa L.V.A nu stiu exact numele dar a lucrat bine.
Catalin

membru special
membru special

Postby croco on Tue Jun 20, 2006 3:52 am

@Snappy - multumesc pt urare ... imi cer scuze ca nu akm zis nimic ... si nici nu mi-am compltectat profilul .. insa sutn atat de obsedat de chestia asta cu maselile incat am ajuns sa ma trezesc si noaptea din somn pt ca visez numai masele ... promit sa imi complectez profilul ...
- ti-as fi recunoscator daca ai afla ceva mai multe detalii caci problemele nu sunt banale si e nevoie de "munca" pentru a scapa de ele .. daca voi scapa vre-odata :(

@Demona - daca ar fi numai freza nu ar fi prob... dar medcii la care am fost .. doar 2 ce-i drept dar suficienti ca a ma sperie.. ma tot bateau la cap sa scot .. iar eu vreu sa salvez cat mai mult cu putitnta ...
- o sa iti send si un PM...

@Alinutza_19 - ti-as fi recunoscator daca mi-aida mai multe detalii in ceea ce priveste locatia ...

@milisss2 - nu stiu cum poate sa iti placa acolo .. ori nu ai probleme ori am eu o problema nu nervii .. ( si aia din cap nu numai aia de la masele .. )

@catalin - daca tu zici ca nu e dureros la stomatolog .. inseamna ca nu ai probleme deosebite .. esti mai norocos... ;)

multumesc pt raspunsuri si astept in continuare sfaturi .. recomandari ...
croco

Bebelush
Bebelush

Postby Alinutza_19 on Tue Jun 20, 2006 6:40 am

deci doctorita e in centru..stii traseul ala care il face masina de port...spre micro 39...esentialul e ca e in spate la hotel dunarea...sunt mai multe cabinete acolo..daca ai azuit si de doctor nina...oricum e in spatele hotelului scrie mare pe acolo ..
Send me an angel
Here I am
Will you send me an angel
Here I am
In the land of the morning star
Alinutza_19

moderator
moderator

baiat / fata ?: fata

Return to Sanatatea si bolile