fratilor .. help me ....
Am o probleme cu maselile .. si cu dentistii ..
maselile ... sunt aproape varza .... dentistii .. mi-e frica ca de naiba de ei si de ustensilile lor ...
Asadar .. am nevoie de un stomatolog bun ... care sa aibe aparatura performanta .. si mai ales .. care sa aibe rabdare . sa vorbeasca cu mine ... nu sa faca de capu lui ... un stomatolog care stie sa cominice cu pacientu .. nu buna ziua .. hai salut .. urca pe scaun si te omoara acolo ... si care sa fie disspus sa munceasca cu mine nu sa aibe boala pe scos tot ce prinde in cale .. vreau sa salvez cat mai mult posibil ... chiar daca asta ar implica operatii sau manevre medicale complicate ...
Locatia .... eu sunt in galati .... daca e nevoie ma pot misca pana in braila .. sau chiar si la bucuresti .. dar sa stiu sigur ca dau de cineva care isi face treaba cum trebuie ..
La preturi ... nu ma uit ... imi vind compu .. fac credit de nevoi personale ... tot ce vreau e sa scap odata de acest blestem ca de cand ma stiu am prob cu maselile ...
va multumesc anticipat ...

... mie chiar mi-a placut la dentist ... am fost la un tip de pe langa liceul LVA ... nu stiu cum il chema ... si exceptand durerea cauzata de infectie a lucrat super !