If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Ajuta un suflet la nevoie !

haideti sa incercam sa ajutam... asa cum putem... daca stii vreun caz al carui ecou poate razbate prin noi la urechile celor ce pot spune-l... prin SENTIMENTe totul e posibil...

Ajuta un suflet la nevoie !

Postby Nina on Thu Jun 15, 2006 10:23 am

Am aflat din intamplare de un site ce prezinta povestea cutremuratoare a unei tinere de aproape 22 de ani care are nevoie de un transplant de maduva.
Intrati pe site-ul urmator pentru a-i afla povestea.
http://www.crystina.ro/

Aveti si o sectiune cu poze si filmuletze de dinainte de boala si poze dupa prima sedinta de chimioterapie.Insist sa va uitati la ultimul filmuletz din partea dreapta jos a paginii.

Astept sa imi spuneti daca doriti sa o ajutam, contribuind fiecare cu cat poate. Daca nu puteti, nu e nimic, insa ma indoiesc ca o sa va lase indiferenti ce veti vedea acolo....

Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby changer on Thu Jun 15, 2006 10:30 am

me wanna help....numai sa se stabileasca cat, cum ,unde si cand :olaaa:
Image
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: http://alyn33.hi5.com

Postby adler on Thu Jun 15, 2006 12:04 pm

well ... e nevoie de ceva mai multa vointa ca sa o ajutati :)

adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby MoonLight on Thu Jun 15, 2006 1:09 pm

mai...sincer material nush cum pot ajuta insa....ash putea sa fac putzina publicitate la site... :s118: stiu k nu e cine stie ce si nici de ajuns nu e dar mai mult nu pot face :rosii:
WARNING! Due to overfeeding some pigeons may become aggressive!
Image
MoonLight

membru special
membru special

Postby Snappy on Thu Jun 15, 2006 5:52 pm

adler wrote:well ... e nevoie de ceva mai multa vointa ca sa o ajutati :)
[ot]scuzele mele adler, dar daca TU nu vrei sa participi, de ce ne-ai mai zis asta?!? :-/

...mesajul acesta chiar m-a deranjat

si sa stii ca vointa e in fiecare... totul e sa stii sa faci ceva doar din dragul de a face, nu neaparat pt a da bine-n poze, pt a te vedea la TV, de a fi rasplatit prin medalii, cuvinte de lauda, bani si/sau alte chestii... oamenii astia (si in special Nina) are o vointa de fier si stie sa obtina ceea ce si-a propus...

replica ta mi s-a parut aruncata ca si cum acest topic ar fi fost facut la misto... :rosii: [/ot]

o zic cu mana pe inima ca am petrecut ceva timp pe site pt ca eu sunt genul de om care nu prea crede orice (mai ales chestiile de pe net)...

povestea ei pare autentica (tinand cont mai ales de faptul ca exista datele acelea de contact ce pot fi oricand verificate)

acum nu stiu... ideea e ca nu stiu cat o putem NOI ajuta... inclin sa cred ca mai mult am ajuta-o zicandu-le si altora poivestea ei, dar nu parintilor, bunicilor, etc... ci undeva la "case mai mari"...

nu stiu - putem trimite un mail, o scrisoare...

de ce zic asta? pai donatiile noastre nu stiu cat de multe ar fi... nimeni din noi nu dispune de o situatie asa de "colorata" incat sa ne permitem sa donam o suma care chiar sa conteze... [si in cazul de fata sincer o zic, dar 50.000 - 100.000 nu cred ca fac ceva... tinand cont si cati ar da...]

asa ca mai bine ne-am intalni candva si am face o lista cu firme si persoane importante si am incerca pe aceasta cale... eu zic ca ar fi mai de succes...

desigur este doar o parere pe care o puteti oricand critica...

cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby Catalin on Thu Jun 15, 2006 9:56 pm

Snappy wrote:donatiile noastre nu stiu cat de multe ar fi... nimeni din noi nu dispune de o situatie asa de "colorata" incat sa ne permitem sa donam o suma care chiar sa conteze... [si in cazul de fata sincer o zic, dar 50.000 - 100.000 nu cred ca fac ceva... tinand cont si cati ar da

Te contrazic, sa stii ca fiecare leu conteaza. Poate nu vom reusi noi sa ii salvam viata cu 100.000 de lei dar cu siguranta va simti ca sunt din inima banii astia.
Propun multa publicitate la acest site.....personal eu voi depune in contul ei, 2.500.000 de lei bani din contul firmei unde lucrez eu.

Cati bani vom strange atata sa depunem in cont, zic eu ca putem face mai mult.....
Catalin

membru special
membru special

Postby Nina on Thu Jun 15, 2006 10:43 pm

wow, Catalin, chiar poti face asta? sa imi dai niste detalii pe privat
mi-am adus aminte ca cunosc si eu un domn pe care la-m cunoscut la firma la care lucrez care a zis ca el da bani pentru asa ceva. O sa il contactez sa vad ce pot face.....
Deja se pare ca lucrurile prind contur!!! si sunt superhappy. Ma gandesc cu groaza ca este cu cateva luni mai mica decat mine. Tocmai am aflat ca tipa a participat la olimpiada nationala de istorie 2003 http://www.olimpiade.ro/data/2003_Istor ... 0XII-a.htm
Sunt convinsa ca ea e dupa varsta.

Pe de alta parte, mai mult de 100.000 lei sunt putini care pot da. Deci, in cel mai bun caz, strangem 2-3 milioane. Deci tot in gasirea unor oameni cu bani sta totul. Mai e o chestie,sa incerc sa fac publica chestia asta pentru ca am niste cunostinte, mai mult sau mai putin directe, in media locala...insa nu promit nimic.

Un om la care ar trebui sa ajungem este Becali, vorbesc serios, tocmai a facut o tranzactie supertare.

Deocamdata, vreau sa verific cu certitudine veridicitatea acestei povesti, si sper sa primesc un raspuns de la ziarele brasovene carora le voi scrie, in iideea ca ei sa verifice daca aceste acte sunt reale si daca povestea chiar exista. Poate le atrag atentia si fac si ei publica situatia asta acolo.
Cand am vesti, anunt. Pana atunci, astept sugestii.
Cele de pana acum sunt grozave, va multumesc mult, sunteti minunati, asa cum va stiu!
Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby ^Angel^ on Thu Jun 15, 2006 11:54 pm

dar la acasa nu merge dat un mail?
^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Nina on Fri Jun 16, 2006 10:32 am

sunt convinsa ca cei de la postul AcasaTV au tone de astfel de situatii in vizor....nu cred ca putem face ceva, insa putem incerca :D
Image
Image
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby ^Angel^ on Fri Jun 16, 2006 4:52 pm

eu nu reusesc sa obtin mailul celor de la povestiri...poate aveti voi mai mult noroc
^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Next

Return to SENTIMENT UMAN-itar