adler wrote:well ... e nevoie de ceva mai multa vointa ca sa o ajutati :)
[ot]scuzele mele adler, dar daca TU nu vrei sa participi, de ce ne-ai mai zis asta?!?
...mesajul acesta chiar m-a deranjat
si sa stii ca vointa e in fiecare... totul e sa stii sa faci ceva doar din dragul de a face, nu neaparat pt a da bine-n poze, pt a te vedea la TV, de a fi rasplatit prin medalii, cuvinte de lauda, bani si/sau alte chestii... oamenii astia (si in special Nina) are o vointa de fier si stie sa obtina ceea ce si-a propus...
replica ta mi s-a parut aruncata ca si cum acest topic ar fi fost facut la misto...

[/ot]
o zic cu mana pe inima ca am petrecut ceva timp pe site pt ca eu sunt genul de om care nu prea crede orice (mai ales chestiile de pe net)...
povestea ei pare autentica (tinand cont mai ales de faptul ca exista datele acelea de contact ce pot fi oricand verificate)
acum nu stiu... ideea e ca nu stiu cat o putem NOI ajuta... inclin sa cred ca mai mult am ajuta-o zicandu-le si altora poivestea ei, dar nu parintilor, bunicilor, etc... ci undeva la "case mai mari"...
nu stiu - putem trimite un mail, o scrisoare...
de ce zic asta? pai donatiile noastre nu stiu cat de multe ar fi... nimeni din noi nu dispune de o situatie asa de "colorata" incat sa ne permitem sa donam o suma care chiar sa conteze... [si in cazul de fata sincer o zic, dar 50.000 - 100.000 nu cred ca fac ceva... tinand cont si cati ar da...]
asa ca mai bine ne-am intalni candva si am face o lista cu firme si persoane importante si am incerca pe aceasta cale... eu zic ca ar fi mai de succes...
desigur este doar o parere pe care o puteti oricand critica...