If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

oamenii din umbra nick-urilor

In ziua de azi este foarte greu sa gasesti un prieten adevarat? Ce este de fapt prietenia? Astfel de intrebari si multe altele isi vor cauta aici raspunsurile.

Postby Alinutza_19 on Mon Jun 12, 2006 9:46 pm

[ot] snap sa nu iei ca o lauda ceea ce am spus....pt ca nu e o lauda...e ceva ce simt...si in plus e purul adevar..toti de pe acest forum sunt persoane deosebite :P [/ot]

Send me an angel
Here I am
Will you send me an angel
Here I am
In the land of the morning star
Alinutza_19

moderator
moderator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby p3g@s on Mon Jun 12, 2006 10:04 pm

eu oricum nu am sa te laud buey "ciofulica" :box:
doar stii ca eu mereu te-am iubit platonic da acu fie vorba intre noi imi esti antipatic :s099: ...cersesc o bila neagra de vreo 2 carute de ani si nu vrei sa dai fara motiv...pai asta e democratie?!?! :P .... esti si tu un metru si un zambet si vrei tu sa ne aduni de fiecare data la panarama :P...pai se poate :P...se stai la colt pt asta :D...si pt ca ai reusit sa scoti din 23652 nebuni o mai mare familie stai in patratelu de pedeapsa si numeri pana la 30 in chineza :P....
>:D< ...... :olaaa: ..... >:D<
Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

baiat / fata ?: baiat

Postby ashes on Mon Jun 12, 2006 10:40 pm

cristi, ai reusit sa faci cu forumul asta cel mai frumos lucru posibil :) oricat de prost-dispusa as fi cand intru pe forum (si asta cred ca e valabila pentru toti membri, ca daca n-ar fi nu ar mai intra :D) imi dispar toate problemele :) ...ma simt ca si cum as fi intr-o familie mare si nici un cuvant nu e de ajuns sa exprime cat de mult iti multumim pentru tot ce ai facut pentru forum >:D<

ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby Snappy on Mon Jun 12, 2006 11:07 pm

hai sa vorbim de forumisti, nu de mine... chiar vreti sa vi-o repet la fiecare mesaj ca fara VOI asta nu ar fi fost fortum, ci un amarat de blog plin de monologuri ale mele?!? :don't-know:

NOI toti suntem forumul, nu doar eu... nu e al meu, e al nosrtu... ca eu il administrez, asta nu are nici o treaba cu ce e... e asa datorita oamenilor minunati care au scris, scriu si vor scrie... oamenii din umbra nick-urilor...
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

baiat / fata ?: baiat

Postby vera on Tue Jun 13, 2006 12:47 am

mai shefu' da eshti incredibil de modest... nu-tzi minimaliza meritele pentru ca pana la urma fara initiativa ta forumul asta nu exista... subscriu la ceea ce a zis ashes...

'' Life is unfair... kill yourself or get over it!''

Things I felt yesterday
Don't matter anymore
It doesn't make any sense
To feel so different day to day
vera

Pasional
Pasional

Postby cartush on Tue Jun 13, 2006 12:55 am

@Snappy...shut up! :|

Lumea e mai mult decat incantata de nivelul pe care l-a atins http://www.discuta-liber.com E drept ca nu toata lumea stie de unde a plecat toata "nebunia" (in cel mai bun sens posibil) asta, dar e deosebit de important unde a ajuns! ;)

Faptul ca o facultate care ne cam scoate peri albi m-a ajutat sa gasesc niste oameni minunatzi de care ma leaga multe...(aici ma refer la tine Snappy, la BB, Tyt, Flo, Anca) si dup-aia a urmat gasca de pe forum, care e plina de veselie, idei, oameni deschisi, vioi...si pe ei i-am cunoscut DATORITA tzie...itzi place sau nu esti unul din putzinii oameni care au jucat si joaca un rol important in viatza mea! >:D<

referitor la discutziile interminabile...o singura sansa de scapare :r-i-p: ... :evil: momentan sa-tzi iasa din minte "sansa"... :s103:
Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

Postby jADI on Tue Jun 13, 2006 1:48 am

[ot]Snappy, usor! Abtine-te! Nu mai scrie aici. Scrii mai incolo, dupa vreo 15 reply-uri.[/ot]

Uf, valeu. Sa fii in centrul atentiei mereu. Cred si eu ca nu vorbim despre forum la uc3v. Asta-i topic pentru snap?! Moderatori, ce faceti? Vorbim despre el, nu, si nu va bagati?! :s104: Ma rog...

Hmmm, oamenii din umbra nick-urilor... Pai aici am descoperit si oameni si caini. Si baieti si fete. Si umbre si vedete. Addicted si trecatori. Estrogeni si tzestosteroni. Poze virtuale si pozele lui Catalin. Ciorba de PUI si ciorba de idei umane. Dragoste umanizata in cuvinte si injurii. Mancarea-lichida si noco. Moderatori si banati. Munca si distractie. Lauda si anonimitate voluntara. Examene si lashi. Topic "La multi ani, X" si "Sa traiasca ma-ta!". Oameni tristi si Neptun. Oameni fericiti si Neptun. Oameni emotivi si iconite emotive. ImageShack si Nina. Dorinta de afirmare si Snappy. Vera si Crash. Plumbul si cartush. Skip si circumcizia. MoonLight si "Iesire [ MoonLight ]". Nopti dormite si forum. U3cV si "Utilizatori inregistrati: jADI". Iasi si Alexandria. Franta si Romania. Iubire si reply. Filme si "Scene XXX". FIFA si LMK. Catalin si 3 AM. Snappy si "Available". Secretul si aberatia. Discuta-Liber si mIRC. Oameni si oameni.

Ups! N-am obs reply-ul lui cartush
Ai probleme cu compul? Si ce daca.
jADI

Bebelush
Bebelush

Postby BuRn on Tue Jun 13, 2006 2:57 am

vorba lui alina....o mare familie....inainte sa va cunosc p voi,intoarcerile mele in galati erau cam monotone si cat d cat plictisitoare si asteptam sa ma intorc in bucuresti cat mai repede........dupa ce v-am intalnit nu-mi mai vine sa plec din galati....cand sunt suparata mereu am cu cine sa vb....mereu este cineva din familie care sa ma inveseleasca si sa-mi dea un sfat bun,sa-mi ridice moralul....

eu sunt tipul de persoana,sau am fost nu stiu,mai timida de obicei ma integram cat de cat greu intr-un grup.....eu de obicei ascult si observ,analizez......dar forumistii m-au luat p sus cand m-au cunoscut,de parca i-as fi cunoscut o viatza.....ceea ce m-a bucurat f mult.....ma bucur k am cunoscut multi oameni minunati cu care nu te poti plictisi niciodata,cu care ai ce vorbi,pe care t poti baza........deabea astept sa ajung acasa sa va vad p toti
BuRn

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby MoshCraciun on Tue Jun 13, 2006 5:34 am

chiar vorbeam zilele trecute cu o persoana draga mie despre ceva ce vroiam sa fie secret...si ne apucase nostalgia deja.....poate ca nu ar fi fost corect asa ca am sa spun acum faptul ca in viitorul f apropiat voi dispare din peisaj......galatiul va fi amintirea loc'sorului acela in care am intalnit copiii aceea dragutzi...fiecare cu felul lui specific de-a fi....fiecare cu prostioarele,tampitzeniile si nebuneala lui........imi aduc aminte de ucccccv-uri oficiale sau nu.....revelion......caraoke......trantele si fugareala de la patinuar.......imi aduc aminte de "vila" lu milisss,"coliba" lu moshu, panarama de la bobo...de la nina......dansuri in cluburi......tzopaieli la trambulina.....footballl cu bidonul pe zapada......bulgareala....surprize peste surprize......biliardul....partida de footbaalll......iarba verde..."cate oua are baba"...."ratzele si vanatorii"...angeli cheche...."sa traiasca mata".... lu aura....lu alin.....lu cheche..... lu pegas......"vizitele" lu angel,ashes,andreeam,mindlord...burn..........mima(sexsexsex)....carti pe pedepse.....dansuri "exotice"......pitza...bere muuulta....si multe multe multe alteleeee...

Multi dintre voi avetzi un loc acolo bine rezervat.........si astea nu-s doar niste vorbe frumoase pe o pagina gri....
MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

Postby Alinutza_19 on Tue Jun 13, 2006 2:24 pm

[ot] Moshu pleci ? :((....macar o sa mai vii sa ne vizitezi??? acum cine ne mai filmeaza pe noi...cu cine mai mergem la topaiala?? o sa ne fie dor de tine [/ot]
Send me an angel
Here I am
Will you send me an angel
Here I am
In the land of the morning star
Alinutza_19

moderator
moderator

PreviousNext

Return to Prietenia