poate am gandit totul prea repede
si n-am facut bine
...oricum cert e ca imi e un dor nebun de voi! Haidetzi sa speriem frigul asta si sa facem "putina" galagie!

poate am gandit totul prea repede
si n-am facut bine
...oricum cert e ca imi e un dor nebun de voi! Haidetzi sa speriem frigul asta si sa facem "putina" galagie!

Important era k noi ne simteam bine. Cel putin eu nu dau doi bani pe parerile strainilor
Ma cam doare in cot de ce gandesc

Cherry wrote:Oamenilor le placea ce vedeau![]()

), ashes (o minunatie de fata), Keira (o fata care a renuntat la multe pt noi)... ma bucur ca exista 23 (a_soul_4_u), ma bucur ca exista ^Angel^... ma bucur ca noco e moderator-junior... ma bucur ca exista Nina, BlueMazu, Cherry cu al sau zambet mereu prezent, milis cu interminabilele discutiile ale sale despre bere, creppin, Micha (cu jurnalul ei mereu intre zambet si lacrimi), alo_salvarea si umorul sau mereu prezent, amanda (cu avatarul ei cu tigru), copilasu_l si skumpika (+catelusul) [doi oameni care au tot respectul meu - ca personalite si cuplu], crash_grl (unde-i I-ul fata?!?), vera (dra regizor), jADI (:olaaa:) si antonio_20, emma, dj_asyl, Scorpion (cu tot cu WC-ul lui spart de revelion), MindLord si ktha (strainii nostri cei dragi), neptune (mama ta de jucausa... numai pe http://jocuri.discuta-liber.com vad ca stai
), rox (mititica noastra saltareata), BuRn, liniutza (y2k_), oana (onix) [ce dor ne e de ea
], alx (cu tot cu mania ei pt Guns), ice (>:D<), adler, Sorcerer si Vaal (cu toate literele A din al sau nick), domnul NAPOLEON, doamna mari, andreeam (cu tot cu offtopic-urile ei celebre
), ncg_15 (nu te-am uitat in caz de crezi asta
), Inger` Albastru (nici pe tine nu te-am uitat), danny (USA), dany (colegu' meu de munca
), catalin_ctz, MTZ,............, si multi, multi, multi altii... pe unii ii stim in viata de zi cu zi, pe altii doar dupa un nick, dar toti am facut ceva... un FORUM...

Snappy wrote:PS: daca am uitat pe cineva (si sigur am uitat la cat sunt eu de habauc) imi cer scuze...

[/ot] 

jADI wrote:N-ai sa primesti niciodata atat credit cat meriti pentru munca asta. Stii asta, nu?
- laudele urca "talentele la cap" - si - sincer - eU prefer sa raman mic de inaltime

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests