by vera on Fri Jun 09, 2006 6:59 pm
depinde de oamenii implicati, de varsta, chiar shi de distanta ca daca este la Braila parca este mai ushor decat daca ar fi in Cluj, preupunand ca celalalt este din Gl... nu, nu este imposibil, dar este uneori mult prea dificil... din punctul meu de vedere te secatuiesc emotional...
cum ziceam shi mai sus, am avut o astfel de experienta cu un tip din Buc shi oricat de mult am fi tinut unul la altul nu am reushit sa ne cunoashtem shi sa mentinem relatia... sincer cred ca shi acum pastrez o imagine destul de deformata despre el... nu in sens negativ... dar cand cei doi se vad chiar rar sau destul de rar cred ca fiecare ishi imagineaza cum este celalat iar ceea ce-shi imagineaza s-ar putea sa fie diferit de realitate... nu neg inca imi este dor de baiatul respectiv shi am un gol in stomac cand merg in Bucureshti sau cand mai vorbim pe mess dar shtim ca nu am vrea sa ne mai chinuim cum am facut deja... azi ii spuneam unei prietene povestea noastra iar ei i s-a parut tare frumoasa dar shi foarte trista... pentru mine a fost probabil shi destul de frustranta... aici revenind la ideea de neputinta... poate cand ma mut in Buc... deshi slabe shanse... timpul schimba oamenii...
'' Life is unfair... kill yourself or get over it!''
Things I felt yesterday
Don't matter anymore
It doesn't make any sense
To feel so different day to day