If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

"relatiile la distanta esueaza mai mult ca sigur"

Lumea zice... Lumea face... Dar de ce mai mereu ascultam gura lumii in loc sa ascultam glasul inimii ?

Postby ashes on Sat Apr 01, 2006 10:26 pm

asa s-a intamplat si la mine.. azi s-a terminat.. astazi faceam 1 an si 3 luni.. dar.. asta e, nu? viata merge inainte..
sper sa am puterea sa-mi iau zambetul fals pe fata... de maine, pt ca asta seara n-o sa fac decat sa ma gandesc si sa analizez la rece... macar sa stiu sa nu fac acelasi greseli si in urmatoarea relatie (intre noi fie vb, nu cred ca o sa fie prea curand :)) ..acum nu vreau decat sa fiu singura si sa ma bucur de libertate)

imi cer scuze pt offtopic

ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby vera on Thu Apr 20, 2006 12:33 am

mie personal mi se pare mai mult decat dificila o relatie la distanta... din proprie experientza. eu ma simteam neputincioasa shi de fiecare data cand vroiam sa fie acolo langa mine, sa ma ia in brate, trebuia sa ma multumesc doar sa-i aud vocea shi sa ne facem vise in continuare...

in final distanta a omorat totul... nu ne puteam vedea decat odata la o luna-doua shi relatia stagna, nu ne cunoashteam shi telefonul shi internetul nu sunt de ajuns... eu ma pricep la conversatiile fata-in-fata...

la mine nu a mers iar aacum ma feresc de asta... cred ca mi-e shi un pic frica...
'' Life is unfair... kill yourself or get over it!''

Things I felt yesterday
Don't matter anymore
It doesn't make any sense
To feel so different day to day
vera

Pasional
Pasional

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby neptune on Fri Jun 09, 2006 8:04 am

rezista...i mean am o colega care se afla intr-o situatie asemanatoare cu Alintata...doar ca au rezista 2 ani si inca mai sunt impreuna...cea mai grea parte pe care trebuie sa o depaseasca e dorul...si e greu de depasit...dar cand tii cu adevarat la cineva merita...si eu ma aflu intr-o situatie asemanatoare...prietenul meu mai pleaca din tara din cand in cand...si poate pleca cateva zile sau 2-3 luni...si e greu...dar tinem legatura...si imi povesteste ce face acolo...dar stiu k se va intoarce...si revederea e cat se poate de frumoasa :P

Dare to dream, dare to fly, dare to be the chosen one to touch the sky...
neptune

Descurcaret
Descurcaret

Postby Micha on Fri Jun 09, 2006 5:12 pm

uite.. un an si un pic si rezistam... da, avem neintelegeri, ne suparam, ne reimpacam dar mi-am dat seama ca nu e musai distanta de vina ci firile noastre diferite... io kiar cred ca dak ne vom desparti candva, nu va fi din cauza distantei ci a nepotrivirii de caracter, pt ca suntem poate mult prea diferiti... dar deocamdata vad ca ne merge bine in ciuda dorului care este imens. Sunt zile cand nu mai rezist deloc si incep sa plang, sunt zile in care e totul atat de bine.. logic ca alterneaza toate astea dar stiu ca va fi bine atata timp cat nu renuntam la cel mai mic obstacol care apare...
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com

Postby rox on Fri Jun 09, 2006 5:17 pm

nu esueaza in totalitate dar s racesc...

de prea mult timp, / unu fara unu fac doi pt ca, / pt mult prea putin timp / unu si unu au fost facand doi... / de atunci unu se cauta pe sine / in toti unii gasiti pierduti / sau izgoniti din alti doi / fara linistea unului / cu care se incepe noi...
rox

D-al forumului
D-al forumului

Postby vera on Fri Jun 09, 2006 6:59 pm

depinde de oamenii implicati, de varsta, chiar shi de distanta ca daca este la Braila parca este mai ushor decat daca ar fi in Cluj, preupunand ca celalalt este din Gl... nu, nu este imposibil, dar este uneori mult prea dificil... din punctul meu de vedere te secatuiesc emotional...

cum ziceam shi mai sus, am avut o astfel de experienta cu un tip din Buc shi oricat de mult am fi tinut unul la altul nu am reushit sa ne cunoashtem shi sa mentinem relatia... sincer cred ca shi acum pastrez o imagine destul de deformata despre el... nu in sens negativ... dar cand cei doi se vad chiar rar sau destul de rar cred ca fiecare ishi imagineaza cum este celalat iar ceea ce-shi imagineaza s-ar putea sa fie diferit de realitate... nu neg inca imi este dor de baiatul respectiv shi am un gol in stomac cand merg in Bucureshti sau cand mai vorbim pe mess dar shtim ca nu am vrea sa ne mai chinuim cum am facut deja... azi ii spuneam unei prietene povestea noastra iar ei i s-a parut tare frumoasa dar shi foarte trista... pentru mine a fost probabil shi destul de frustranta... aici revenind la ideea de neputinta... poate cand ma mut in Buc... deshi slabe shanse... timpul schimba oamenii...
'' Life is unfair... kill yourself or get over it!''

Things I felt yesterday
Don't matter anymore
It doesn't make any sense
To feel so different day to day
vera

Pasional
Pasional

Postby a_soul_4_u on Fri Jun 09, 2006 7:36 pm

Dap nici eu nu cred in relatziile la distantza ..... dar..... mereu exista si excepotzie ... cred ca si acest lucru face parte din cutia pandorei si ii acordam mare importantza... acum depiunde de fiecare.....mai ales daca ejti un pik :betia: poate fi mai bine sau mai najpa 8->
I walk alone...on the bulevard of broken dreams, my shadow is the only one who walks besides me ...just A_Soul in a crazy world!!
Mori azi pentru a renaste maine, Plangi acum k sa zambesti mai tarziu, Ofteaza din trecut si inspira viitorul.....
a_soul_4_u

membru inactiv
membru inactiv

Postby ^Angel^ on Fri Jun 09, 2006 10:17 pm

nici eu nu credeam in relatiile la distanta si culmea ca exact de asta am parte...cand am citit ce-a scris vera mi s-a facut pielea de gaina...de ce?pentru ca eu vreau sa ma duc la facultate in cluj dar sunt sigura ca o sa reusim sa trecem si peste distanta aia...
^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby jADI on Fri Jun 09, 2006 10:26 pm

Exceptiile intaresc regula. Intr-o relatie, o atentie deosebita TREBUIE acordata contactului fizic (ORICE contact fizic). Nu e destul sa-l auzi sau sa vorbiti pe mess (asta-i relatie virtuala).
Ai probleme cu compul? Si ce daca.
jADI

Bebelush
Bebelush

Postby Cherry on Fri Jun 09, 2006 11:27 pm

Hey, mai usor, nu ma speriati :D
Vreau sa cred ca eu sunt exceptia care confirma regula :D
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

PreviousNext

Return to Conceptii si Mentalitati