La viata mea am avut ocazia sa cunosc fel si fel de parinti unii mai "speciali" decat ceilalti.
Am fost cu fete mai libertine, mai mici decat mine si culmea unde ma asteptam mai putin de acolo venea "surpriza".
Sincer, in ziua de azi multi parinti inca mai traiesc in trecut si ce ma deranjeaza mai tare este cand ii aud ca "pe vremea mea nu vedeai asa ceva"....si inca nu realizeaza ca vremurile s-au schimbat in inca foarte mult.
Acuma va intreb eu pe voi, cati parintii de gasca cunoasteti? Care sa va inteleaga nevoile? Ca pe langa invatat mai trebuie sa te duci si tu in club intr-o seara, ca mai ai si tu viata privata, ca ai si tu nevoi pe care ei poate nu le-au simtit la vremea lor si toate chestiile astea care conteaza si pe care ei nu le inteleg....inca.
Cine nu doreste parinti de gasca, care sa faca diferenta intre distractie si treaba serioasa? Care sa iti accepte alegerea facuta de tine atunci cand vii cu fata(baiatul) acasa si il(o) prezinti, nu sa zica ca uite are cercel si asta este rau " pe vremea mea daca vedea Ceausescu cercel te impusca".
Din pacate, nu cred ca mai exista parintii 100% in "timpurile noastre" si de gasca......acuma pot spune ca ma confrunt cu parintii prietenei mele care sunt "foarte speciali" si mi-au aratat toate fetele lor in 4 ani de zile.
Nu vreau sa ii jignesc dar astept ziua (daca va veni acea zi) in care voi face parte din familie asa cum si dansii fac parte din a mea si nu isi dau seama.
Nu tin mortis sa am o relatie super speciala cu ei dar la un moment dat te macina faptul dupa 4 ani de zile inca iti mai astepti prietena in fata blocului si te simti stingher ca un infractor.