If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Putem trai fara ura?

Gelozie excesiva? Tentative de Sinucidere? Ura? Antipatie? Acestea si multe altele sunt sentimente care duc la degradarea umana. Sa discutam liber despre ele.

Postby Kelso on Thu Oct 20, 2005 1:31 pm

Da,putem trai fara ura....de ce nu?
Ne-am simti noi mai bine,fiind mai buni,lasand resentimentele si demonstrandu-le celor din jurul nostru ce fel de persoane suntem.

Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby sabothor on Tue Jan 31, 2006 11:54 pm

neahh ...la mine Ura e un aliment necesar...daca nu urasti nu iubesti...etc
"F##K U guys....i'm going home" - Eric Cartman
sabothor

Invatacel
Invatacel

Postby adler on Wed Feb 01, 2006 1:03 am

[ot]esti sigur ca despre ura vorbesti? ... chiar exista persoane pe care le urasti?..atat de mult rau ti-au pricinuit..rau care nu mai poate fi iertat? [/ot]

adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby a_soul_4_u on Wed Feb 01, 2006 10:40 pm

pt ca face parte din cotidian ... uram pt ca nu avem pt ca suntem egoisti etc
I walk alone...on the bulevard of broken dreams, my shadow is the only one who walks besides me ...just A_Soul in a crazy world!!
Mori azi pentru a renaste maine, Plangi acum k sa zambesti mai tarziu, Ofteaza din trecut si inspira viitorul.....
a_soul_4_u

membru inactiv
membru inactiv

Postby changer on Wed Feb 01, 2006 11:57 pm

pot trai si fara....ura mi se pare mie ca ar fi cel mai urat sentiment.....e prea daunator....si e plin de furie...ceea ce eu nu agreez....asa ca mai bine prefer fara :D :P

Image
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: http://alyn33.hi5.com

Postby little weasel on Thu Feb 02, 2006 12:49 am

Nu am urat niciodata...si nici nu cred ca o sa urasc ,nu vreau sa aflu cum este sentimentul asta :sht-up: ...nu vreau sa-mi otravesc sufletul,pot spune ca m-a enervat, ca a facut gesturi urate....dar nu ca il urasc fiindca a facut asta.
Da, eu pot spune cu mana pe inima...ca putem trai fara ura, nu este ceva fara de care sa nu poti trai. Asta tine numai de tine, de cum vezi lucrurile !! LUCRURILE SE POT REZOLVA.... FARA SA REZULTE URA !
little weasel

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby p3g@s on Fri Jun 09, 2006 12:49 am

poate cativa dintre voi credeti ca fara ura nu puteti trai...dar It's a loud of bull#### !!.... de mici ...da..de cand eram noi puchinosi si nu stiam ce inseamna 5 mii de lei pe o paine...de atunci purtam inconstient ura pentru un seaman de al nostru..pt motive care acum par asa de copilaresti..."mi-a luat jucaria"..."nu ma lasa sa ma joc"..."vreau ciocolata inapoi"...
de aici..din ura asta daca-i putem spune asa s-au nascut aspiratiile noastre si visele care incetul cu icetul incercam acum sa le conrcretizam...
Ura naste dragoste si invers...nu ne putem da seama ce este dragostea fara margini daca first nu am simtit exact sentimentul opus fata de altcineva...daca Dumnezeu ne-a creat din dragoste iar noi ne uram intre noi pentru ca am fost creati mai diferiti decat cel de langa noi inseamna ca exista un loc si un rol pentru toate pe lumea asta...ura e unul din ele :bebelush:
Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

baiat / fata ?: baiat

Postby Catalin on Fri Jun 09, 2006 2:11 am

Da, se poate, spunem ca uram dar in sufletul nostru simtim exact opusul, adica asa este la mine.
Catalin

membru special
membru special

Postby Snappy on Fri Jun 09, 2006 9:44 am

p3g@s wrote:Ura naste dragoste si invers...nu ne putem da seama ce este dragostea fara margini daca first nu am simtit exact sentimentul opus fata de altcineva...daca Dumnezeu ne-a creat din dragoste iar noi ne uram intre noi pentru ca am fost creati mai diferiti decat cel de langa noi inseamna ca exista un loc si un rol pentru toate pe lumea asta...ura e unul din ele :bebelush:

[ot] :s123: uite un p3g@s filosof :s099: [/ot]

acum revenind... eu cred ca mai mult suntem plini de dispret decat de ura :don't-know:
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

baiat / fata ?: baiat

Postby vera on Fri Jun 09, 2006 9:19 pm

nush..nu cred ca putem trai fara..mereu va fi daca nu cineva pe care sa-l uram, va fi ceva... cred ca este perfect normal sa uram ca doar nu suntem sfinti atat timp cat o tinem in limite...
'' Life is unfair... kill yourself or get over it!''

Things I felt yesterday
Don't matter anymore
It doesn't make any sense
To feel so different day to day
vera

Pasional
Pasional

baiat / fata ?: fata

PreviousNext

Return to Sentimente Nocive