If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

"Goana dupa sex"

Cel mai bine o stiu chiar ei... sau poate ca nu... dar o vor recunoaste aici dand niste exemple?... Sincer eu ma indoiesc, dar ca si la fete - ramane de vazut asta, nu?...

Postby Triphoo on Fri Apr 01, 2005 1:33 pm

Poate ai dreptate Snappy! Dar in jurul meu....aaa....nu vad asa ceva! Numai norocosi.... Damn! Adica....poate se joaca si cu ei...dar parca nu se joaca asa de ...stiu yo.....rau! In orice caz..yo il iubesc pe "Omul de la etaj"!  :D
Pace!

System functional..... Goliath on-line.....
-----------------------------------------------
Triphoo

Invatacel
Invatacel

Postby ^Angel^ on Fri Apr 01, 2005 9:25 pm

vezi pentru ca tu iti inchipui ca toti ceilalti sunt fericiti,doar tu nu.toti am suferit o data macar.eu fiind mai...altfel...am suferit mai mult si de mai multe ori.fiecare cu norocul lui
^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Snappy on Fri Apr 01, 2005 9:40 pm

deci... cei ce zambesc mai mereu nu sunt fericiti 24 din 24... asta v-o zic pe pielea mea :twisted:... asa ca nu mai scumpi copii (:P) nu mai luati orice zambet drept un ras de genul "I'm happy si tu nu..."... de cele mai multe ori zambetele sunt masca care ascunde lacrimile...

probabil ca nu imi veti da dreptate, dar... stati si analizati bine si mai vorbim dupa...

cu respect,
Cristian Ciofu,
Jikohu Media

Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby Keira on Thu Apr 14, 2005 11:27 am

Morala care se desprinde din topic : "Fetelor nu mai credeti orice declaratie de la un baiat si tineti-va picioarele stranse " ;)
Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby Snappy on Thu Apr 14, 2005 4:55 pm

mai keira... hai ca ai fost comica cu.. morala ta :D

bv :)

cam asa e, dar... nu sa nu mai creada ORICE declaratie, ci... sa aiba grija MARE ce cred si in special de la cine vin acele vorbe...

cu respect,
Cristian Ciofu,
Jikohu Media

Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/
Snappy

Administrator
Administrator

baiat / fata ?: baiat

Postby Keira on Fri Apr 15, 2005 10:44 am

Asa este , si sa analizeze si faptele (caci si ele pot minti, nu numai cuvintele) .. dar intru in alta ramura "a industriei dragostei" si vreau sa raman on topic ;)
Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby NAPOLEON on Tue Jun 21, 2005 10:46 am

Snappy wrote:
dar... de-aia s-a nascut speranta, nu? pt ca noi sa ne punem credinta in ea... sau.... sau s-a nascut pt ca noi sa o ucidem?... va dau tema de gandire :D (desi stiu ce o sa imi raspunda mai toata lumea)

Speranta...moare ultima.
,,Morala care se desprinde din topic : "Fetelor nu mai credeti orice declaratie de la un baiat si tineti-va picioarele stranse,,

Ei si tu acum, nu dramatiza. Nu poti tine picioarele chiar stranse asa la infinit! Daca insisti, pensia iti va bate la usa si te va prinde nepregatita. Valurile tineretii te arunca si pe un banc de nisip in care gasesti doar un singur barbat. Si s-ar putea sa-ti placa de el, sau nu. Vrei nu vrei trebuie sa crezi ce spune pentru ca nu poti verifica. Dar cum exista cerere si oferta ai de unde alege in ziua de astazi. :banana:
NAPOLEON

Descurcaret
Descurcaret

Postby ^Angel^ on Tue Jun 21, 2005 11:09 am

chiar daca cererea e ceva mai mare decat oferta..
^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Catalin on Tue Aug 23, 2005 1:53 am

Nu am apelat la metoda asta si nu sunt nici pro nici contra fiecare face ce ii taie capul.Dar prefer sincer sa vrajesc fata pentru ca imi place mie si poate simt eu ca ar putea iesi ceva dar nu ma gandesc ca "mama am dat lovitura in seara asta ma culc cu ea".Sentimentele unei persoane sunt mai presus de orice mai ales mai presus de o simpla placere de o noapte.
Catalin

membru special
membru special

Postby andreeam on Thu Sep 08, 2005 11:56 am

Catalin wrote:Nu am apelat la metoda asta si nu sunt nici pro nici contra fiecare face ce ii taie capul.Dar prefer sincer sa vrajesc fata pentru ca imi place mie si poate simt eu ca ar putea iesi ceva dar nu ma gandesc ca "mama am dat lovitura in seara asta ma culc cu ea".Sentimentele unei persoane sunt mai presus de orice mai ales mai presus de o simpla placere de o noapte.

dak iti place o fata nu o vrajeshti ci o cuceresti :D

cel mai bine e sa nu te lasi cucerita din prima[chiar dak esti in "limba "dupa el ]....asteapta vezi ce intntii are.....
lol...o data ce vb de sex e clar ca nu o iubesti ci iti bati joc de ea....atunci cand o faci din placere se numeste dragoste :D :oops:
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

PreviousNext

Return to Cat de rai sunt baietii ?