If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Cum va facem sa va simtiti "barbati"???

Pentru unele este o curiozitate mare... pentru altele raspunsul chiar nu conteaza...

Postby jADI on Fri May 19, 2006 8:24 pm

[ot]Skip, despre ce vorbesti tu, te va trada de multe ori... atunci sa vezi ce barbat te simti :-D[/ot]

Ai probleme cu compul? Si ce daca.
jADI

Bebelush
Bebelush

Postby skip on Fri May 19, 2006 8:33 pm

[ot] pana atunci ... sunt barbat Jadi ....... atunci asta e ... poate ma voi uita si am sa vad ca am o nevasta care ma iubeste sper .... si am sa realizez ca sunt barbat [/ot]
Image
Image
poi... va urez sarbatori fericite , un an nou mai bun ... multe realizari si multe bucurii
skip

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Keira on Wed Jun 07, 2006 10:35 am

Sa revenim ON TOPIC! ;)

Cum va facem sa va simtiti barbati?

Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby Nina on Wed Jun 07, 2006 10:35 pm

@ copilasu_l si Catalin: Imi permit sa va contrazic. Intrebarea topicului cred ca se referea nu la cum va facem sa va simtiti macho, centrul universului, smecherul cartierului etc , ci la ce anume din ceea ce face o femeie face un barbat sa simta ca e cu adevarat barbat.
Sunt situatii cand femeia controleaza barbatul, ii spune mereu ce sa faca si nu ii da acestuia nici o sansa sa isi spuna punctul de vedere...si apar apoi situatii de genul:"Nu e suficient de barbat, in casa noastra canta gaina" si etc-uri de genul asta. Normal ca in cazul acesta femeia il face pe brabat sa se simta oricum altfel decat barbat!
Parerea mea este ca principala chestie care va face sa va simtit barbati este faptul ca noi, prin definitie, suntem mai delicate si avem nevoie de protectie din partea voastra. Ar mai fi faptul ca va intelegem nevoia de a iesi la o bere sau un fotbal...pana la urma e tot o subliniere a faptului ca sunteti barbati.
Chiar si atunci cand suntem insuportabile si sporovaim despre cat de insensibili sunteti, ca nu ne ascultati si nu ne intelegeti, tot barbati va facem sa va simtiti...prin prisma faptului ca va ganditi:"ce nebune sunt femeile astea,un barbat nu ar face asa ceva. Eu nu fac asa ceva=> sunt barbat!!!" (bineinteles ca noi glumim cand spunem ce am descris eu mai sus)
Ar mai fi cateva chestiuni de zis pe marginea subiectului, dar intra in alta sectiune.

Si totusi, cum va facem sa va simtiti barbati.....pareri de-ale barbatilor vrem, suntem curioase :D
Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby skip on Thu Jun 08, 2006 7:41 am

ma simt barbat ... cand simplu ... stiu ca am o prietena care se gandeste la mine .....si am si uby

Image
Image
poi... va urez sarbatori fericite , un an nou mai bun ... multe realizari si multe bucurii
skip

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby catza on Thu Jun 08, 2006 10:15 am

cand imi dau seama ca suntem o specie rara =))
Scuze de deranj.

:s129:
catza

D-al forumului
D-al forumului

Postby skip on Wed Jun 14, 2006 1:14 pm

[ot]suntem pe cale de disparitie[/ot]

---[ Snappy = "offtopicul se foloseste cu tag-ul special ;) - a se vedea regulamentul pentru mai multe detalii" ]---
Image
Image
skip

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby alx on Wed Aug 16, 2006 1:13 am

[ot]mama mama,ce de-a barbati p-aicea !!![/ot]
sex,drugs n` axl rose
Image
alx

Descurcaret
Descurcaret

Postby MIIB on Wed Aug 16, 2006 11:52 am

Atunci cand ne lasati sa facem greselele noastre,deciziile noastre.De exemplu daca vrea barbatul sa-si ea un televizor( sa zicem) si spune ca sa mai dea 2 mil in plus ca e mai bun si merita( ca e la oferta),nu neaparat tv ceva ce apartine de domeniul lui( la ce e el bun), atunci ea trebuie sa inteleaga.Iar cand ea vrea sa-si cumpere epilator nu din ala de la 30 de lei din ala la 300 atunci si noi trebuie sa intelegem(repet produsul nu conteaza).Asta nu inseamna ca ne face sa ne simtim ca nu suntem barbati.Inainte a fi barbat insemna sa protejezi si sa sustii familia, acum situatia nu e chiar asa.Ma simt barbat atunci cand preiau unele responsabilitati pe care le are ea, cu succes, si o fac pe ea mai fericita.Asta cred ca ma face pe mine sa ma simt barbat, cred :don't-know:
Ceea ce nu te omoara te face mai puternic asa ca nu dispera va veni o zi cand vei fi puternic
MIIB

Pasional
Pasional

Postby crash_grl on Thu Aug 17, 2006 11:58 pm

Sorry k nu am avut timp sa ma acup de topicul asta
Sa stabilim ceva clar de la inceput ,cum a spus si @Nina ,nu m-am referit la macho sau alte asemenea cuvinte....ci in sensul de barbat...bine acum vine si problema ce intelegeti voi prin barbat dar in nici un caz la ce s-au referit @copilashu_l si @Catalin......
Si fara devieiri de la topic va rog.....aici ma refer strict ce face femeia..iubita..sa va simtiti voi asa
Sper k am fost mai explicita ...dak nu...am sa dau mai multe detalii dak se cer
fallin' down... stop crying.....all around the world.....the crash is near, next to u...
Image
Image
crash_grl

D-al forumului
D-al forumului

baiat / fata ?: fata

PreviousNext

Return to Ce e-n mintea baietilor ?