@ copilasu_l si Catalin: Imi permit sa va contrazic. Intrebarea topicului cred ca se referea nu la cum va facem sa va simtiti macho, centrul universului, smecherul cartierului etc , ci la ce anume din ceea ce face o femeie face un barbat sa simta ca e cu adevarat barbat.
Sunt situatii cand femeia controleaza barbatul, ii spune mereu ce sa faca si nu ii da acestuia nici o sansa sa isi spuna punctul de vedere...si apar apoi situatii de genul:"Nu e suficient de barbat, in casa noastra canta gaina" si etc-uri de genul asta. Normal ca in cazul acesta femeia il face pe brabat sa se simta oricum altfel decat barbat!
Parerea mea este ca principala chestie care va face sa va simtit barbati este faptul ca noi, prin definitie, suntem mai delicate si avem nevoie de protectie din partea voastra. Ar mai fi faptul ca va intelegem nevoia de a iesi la o bere sau un fotbal...pana la urma e tot o subliniere a faptului ca sunteti barbati.
Chiar si atunci cand suntem insuportabile si sporovaim despre cat de insensibili sunteti, ca nu ne ascultati si nu ne intelegeti, tot barbati va facem sa va simtiti...prin prisma faptului ca va ganditi:"ce nebune sunt femeile astea,un barbat nu ar face asa ceva. Eu nu fac asa ceva=> sunt barbat!!!" (bineinteles ca noi glumim cand spunem ce am descris eu mai sus)
Ar mai fi cateva chestiuni de zis pe marginea subiectului, dar intra in alta sectiune.
Si totusi, cum va facem sa va simtiti barbati.....pareri de-ale barbatilor vrem, suntem curioase