If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Ce faci daca afli ca iubita/iubitul te inseala?

Aproape toti suntem gelosi, dar nu toti o recunoastem. Haideti sa vorbim putin despre gelozie caci, sincer vorbind, nu e un condiment asa de bun in relatii (daca este "pus" in exces).

Postby vera on Wed Jun 07, 2006 3:13 pm

eu iert foarte greu shi nu cred ca ash uita... probabil daca ash tine enorm la persoana respectiva ash incerca sa-i caut motive, sa inteleg, i-ash mai da o shnasa dar a doua cand mai face o greseala gata!!!

cineva zicea "ce se intampla odata s-ar putea sa nu se mai intample dar ce se intampla de doua ori sigur se va intampla shi a treia oara!"

'' Life is unfair... kill yourself or get over it!''

Things I felt yesterday
Don't matter anymore
It doesn't make any sense
To feel so different day to day
vera

Pasional
Pasional

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby a_soul_4_u on Thu Jun 08, 2006 2:11 pm

Stanga in prejur apoi punct si de la capat ..... adik te speli schimbi hainele si iesi iar in lume sa vezi ce ai pierdut :D
I walk alone...on the bulevard of broken dreams, my shadow is the only one who walks besides me ...just A_Soul in a crazy world!!
Mori azi pentru a renaste maine, Plangi acum k sa zambesti mai tarziu, Ofteaza din trecut si inspira viitorul.....
a_soul_4_u

membru inactiv
membru inactiv

Postby Demona on Mon Jun 19, 2006 12:07 am

Nu am fost pusa in astfel de situatie ..cel putin nu am aflat....dar a mai avut alte relatii cand ne certam noi si ne spuneam "gata s-a terminat" dar tot ne impacam...de altfel si eu am mai avut relatii cand eram certat cu el. Dar daca as afla ca ma inseala cred ca asa innebuni...si as deveni ironica...eu cu el nu prea ne certam cu tipete- devenim ironici unul cu altul....DAR CRED CA L-AS IERTA.Noi intotdeuna ne intoarcem unul la altul

Demona

Descurcaret
Descurcaret

Postby monystar on Thu Jul 13, 2006 1:07 am

Pot ierta orice dar nu asta...La revedere! mi-a parut bine! Sper sa-ti mearga bine in noua relatie! Daca vrei sa ne mai salutam pe strada si sa ramanem amici nu am nimic impotriva dar fiecare isi vede de drumul lui! Fara cearta, scandal, fara prea multa bataie de cap..pentru ca evident nici macar asta nu merita.

Cred ca reactia de moment ar fi aceea sa merg la el sa il pup ca si cum nu o vad pe tipa de langa el sa schimb cateva cuvinte zambind si apoi sa intind mana sa fac cunostinta cu fata..si sa-i spun "Monik, prietena lui pana acum 5 minute! Poti sa stai linistita e numai al tau de acum! o seara placuta!" :mr---love:

Chiar as fi curioasa care ar fi reactia..insa mai bine sa nu se intample..ca cine stie :box:
Ancoreaza-te in realitate visand
monystar

Invatacel
Invatacel

Postby 3y3 on Thu Jul 13, 2006 9:48 am

pai ce poti sa ii faci daca te inseala decat sa pui capat relatie respective nu are rost sa te agiti pt lucruri de K*T...
si mai e ceva daca m-ar insela cu o fata as vb cu ea sa o facem in 3 :D :)))

Ma bucur ca e o domnisoara care prezinta stirile pt ca de fiecare data vestile proaste le aduc femeile...
3y3

Descurcaret
Descurcaret

Postby rox on Thu Jul 13, 2006 10:18 am

cred k ias zice doar atat" nui nimic, si eu team inselat"
de prea mult timp, / unu fara unu fac doi pt ca, / pt mult prea putin timp / unu si unu au fost facand doi... / de atunci unu se cauta pe sine / in toti unii gasiti pierduti / sau izgoniti din alti doi / fara linistea unului / cu care se incepe noi...
rox

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby Vaal on Thu Jul 13, 2006 8:18 pm

Kiar am visat azi-noapte k m-a inselat! si in vis eram asa suparata (ma mir k n-am plans in timp ce visam :( ) si nu stiam cum sa dau mai repede de el sa ii spun k am terminat-o (tot spuneam : "ii dau papucii!" :D ) In realitate.. probabil as sta de vorba cu el, sa ma lamuresc cum ce, DE CE? Iar dak l-as vedea cu alta as face exact cum a zis monystar, i-as psune ceva de genul : "salut! ce mai faci? vai, nu m-am prezentat! sunt fosta prietena ..." si nu cred k l-as ierta.. mai ales k am atata incredere in el..
51% angel, 49% devil! Don't push it!
Vaal

Descurcaret
Descurcaret

Postby Catalin on Thu Jul 13, 2006 10:24 pm

Vaal wrote:nu cred k l-as ierta.. mai ales k am atata incredere in el..

Asta este cauza de care multe persoane se folosesc ca sa insele....increderea excesiva.

Am vrut sa zic de fapt ca sunt de aceeasi parere cu tine, chiar as avea un soc daca m-ar insela si ar stii ca am incredere oarba in ea.
Catalin

membru special
membru special

Postby ianu666 on Sun Sep 03, 2006 10:50 pm

O intrebare grea cu un raspuns pe masura. Ia sa vedem: sa fiu eu inselat... ce as face apoi daca as afla? Hmm... cand am fost mai tinerel... am reactionat diferit.... ba am incercat sa o fac geloasa cu cea mai buna prietena.... ba am plans....etc etc... Cred totusi ca educatia, si mai ales trairile pe care le experimentezi, te coordoneaza, te auto-educa, in privinta reactiilor pe care le ai in clipa in care ai aflat ca ai fost inselat/a! Sunt o sumedenie de factori care influenteaza aceste trairi... acesta e insa un alt subiect!
ianu666

Invatacel
Invatacel

Postby Dany on Sun Sep 03, 2006 11:09 pm

Ma despart amiabil sau nu ii spun nimic si pur si simplu o ignor. :lalala:
Dany

Descurcaret
Descurcaret

PreviousNext

Return to Gelozia - umbra oricarui om ?