If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Ce faci daca afli ca iubita/iubitul te inseala?

Aproape toti suntem gelosi, dar nu toti o recunoastem. Haideti sa vorbim putin despre gelozie caci, sincer vorbind, nu e un condiment asa de bun in relatii (daca este "pus" in exces).

Postby TiRIST on Sun Apr 30, 2006 4:38 pm

i-as spune adio si ramai cu bine!

Razbunarea nu are nici o valoare daca este un raspuns emotional!

Descurcaret
Descurcaret

Postby Hazard on Fri May 05, 2006 7:47 pm

nu as renunta la persoana pe care o iubesc kiar dak a avut o aventura. As vrea sa incercam sa reparam ce e gresit in relatia noastra pt a nu se mai intampla asta, sa vedem care au fost cauzele. As putea ierta poate kiar sa uit dar asta nu inseamna ca mi-ar placea sa-si bata joc de mine de cate ori are ocazia. Inteleg ca a fost o slabiciune o data dar cam atat. Dar dak iubesc nu as lasa persoana de langa mine sa plece asa usor dak o iubesc, as lupta pt relatia aia kiar si in situatia asta in care m-ar insela. Asa sunt eu, as putea sa iert pt iubire
am fost eu candva, acum am ramas doar o umbra, dar nimeni nu va sti..........
Hazard

Descurcaret
Descurcaret

Postby catza on Fri May 05, 2006 8:06 pm

@ hazard Daca te-a inselat o data te va insela si a doua oara , stai flex, iti zic din experienta proprie. :D

Scuze de deranj.

:s129:
catza

D-al forumului
D-al forumului

Postby Hazard on Fri May 05, 2006 8:39 pm

@catza nu cred, sincer, ca e kiar o regula ce zici tu. Si eu am inselat o data si am stiut sa ma opresc acolo si sa nu o mai fac iar. Conteaza de cat de puternic esti si cat iti doresti sa mearga relatia pe care o ai
am fost eu candva, acum am ramas doar o umbra, dar nimeni nu va sti..........
Hazard

Descurcaret
Descurcaret

Postby catza on Sat May 06, 2006 3:05 pm

@hazard nu am ziso ca fiind o regula, ci ca o simpla observatie.

mai zic o data: intodeauna vor fi exceptii pt ca nimic nu este facut ca la carte, snur 100%, perfect!!

Scuze de deranj.

:s129:
catza

D-al forumului
D-al forumului

Postby rox on Sat May 06, 2006 4:20 pm

nu poti sa faci nimic...cu cat t agiti mai mult cu atat ai d pierdut mai mult...inafara d o discutie serioasa nu vad c ai putea face alceva... ~x(
rox

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby copilasu_l on Sat May 06, 2006 4:32 pm

MindLord wrote:..si chiar daca ea a fost de vina pt ca nu i-a zis un NU hotarat din prima, tot imi venea sa ii dau o bataie zdravana si tipului ala... cu baietii insa cred ca pot sa aplic si alte tactici daca tot s-au considerat destul de barbati ca sa fure femeia altuia... asa ca sa suporte consecintele. e chestie si de ego pana la urma recunosc... doar stim cu totii ce orgoliu au barbatii uneori :P

MindLord aici nu pot fi de acord cu tine. Ala saracu poate habar nu are ca pe tipa o asteapta cineva acasa. La mine in cartier, acum 10-12ani, intamplare(destul de dura pentru tipa). Ea casnica, el cu job de 8-10h\zi. Vine tipul acasa mai devreme si ce vede?! Corect, ea cu altu' in patul conjugal. Ai o naveta de bere daca gasesti raspunsul corect :betia:
95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Postby guiness on Sun May 07, 2006 5:48 pm

o bat urat
My name is Bond, Vaga BOND!
guiness

Pasional
Pasional

Postby Catalin on Mon May 08, 2006 8:15 am

[ot] Cu mana goala sau cu parul? :s195: [/ot]

Cer explicatii, desi nu ma intereseaza neaparat sunt si eu curios care a fost motivul. Dupa aia sa isi vada de viata, iar daca a inselat o singura data, o va mai face..........treaba asta chiar este adevarata.
Se spune ca atunci cand cineva inseala ii lipseste ceva din relatie..... nu cred neaparat asta, poate insela si pentru ca vrea sa vada cum este cu altcineva, etc.
Catalin

membru special
membru special

Postby just me on Wed Jun 07, 2006 12:16 pm

eu nu as renunta la o relatie doar pentru ca el a calcat pe langa...
de curand am trecut prin asa ceva... si am apreciat faptul ca mi-a spus singur si asa mi-a demonstrat ca sinceritatea mai are si partile proaste...
si pur si simplu il inteleg... ca sunt 3500 de km intre noi... si e normal ca la un moment dat hormonii sa isi spuna cuvantul ca rezisti... dar totul are o limita
si chiar daca mi-a fost greu am trecut peste si in cazul meu increderea in el nu a disparut...
in orice caz mai bine nu va confruntati cu o astfel de situatie...
just me

Descurcaret
Descurcaret

PreviousNext

Return to Gelozia - umbra oricarui om ?