If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Diete pentru o silueta frumoasa

Iti place sa gatesti? Sau doar iti place sa mananci ce gatesc altii? Zi-ne despre prima mancare gatita de tine, despre ce retete stii si de ce nu despre ce retete ai inventat chiar tu.

Moderator: Alinutza_19

Postby Nina on Mon Jun 05, 2006 1:36 pm

Draga catza, sa inteleg ca replica este luata din emisiunea lui Mircea Badea, asa ca o sa ma prefac ca nu m-am simtit deranjata de afirmatia ta......
Plus ca vacile mananca verdeata, care nu ingrasa, as vrea eu sa am ambitia sa mananc numai verdetzuri....watch your language, please!!!

Nu am multe kilograme in plus, insa am incercat aproape tot ce se poate incerca in materie de cure de slabire. Unele au dat rezultate, altele nu. De ce? pentru ca de obicei mancarea conteaza, insa mai mult conteaza atitudinea fata de situatia in care te afli. Pana nu am realizat ca sunt obsedata de treaba cu slabitul nu am reusit sa scap de senzatia de foame. Acum mananc foarte putin si se cunoaste ca am mai slabit.
De fapt, cea mai buna reteta pentru slabit este disciplina, trebuie sa iti impui niste limite pe care sa le respecti si sa elimini anumite alimente.... in continuare, un pic de miscare, o plimbarica, multa veselie si atitudine pozitiva.
Si inca ceva, rezultatele intr-o cura sanatoasa nu vor veni peste noapte!!!

Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby catza on Mon Jun 05, 2006 7:17 pm

cel mai bun exemplu la slabit kg este TEO!!! :( e vreau pe teo (cea grasa ) inapoi :( miss ya :( ce emisiuni mortale mai ieseau dimineatza cu Badea :-< happy times

------[ cartush = "Postul a fost corectat, iar ultimul mesaj a fost sters! " ]------
Scuze de deranj.

:s129:
catza

D-al forumului
D-al forumului

Postby amanda on Mon Jun 05, 2006 9:31 pm

Mers pe jos muuuult, e numai bun! Plus un pic de stress ca nu strica, plus numai iaurt si banane si grapefruit.... cu ceai si miere ci lamaie.... asta vreo 2 saptamani si efectul e garantat! Aplicat de mine si cu rezultate neasteptate.... pentru ca eu eram obligata sa consum numai din astea... din motive de sanatate...

@Nina, garantat ca daca mananci fei si numai legume dar mult tot nu e ok. Cred ca eu am tinut o cura nesanatoasa pt ca am slabit 6 kg in 2 saptamani.... ceea ce nu e chiar bine teoretic.

'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby Demona on Wed Jun 07, 2006 2:13 am

Eu sunt putin cam plinutza si recomand "aspirina saracului"........glumeam...cea mai buna dieta ptr o silueta frumoasa este...... VOINTZA.
Demona

Descurcaret
Descurcaret

Postby violeta on Tue Jul 31, 2007 5:49 pm

cica dupa anumite standarde sunt mai grasa cu 3 kg de cat ar fi trebuit..si logic, kg in plus sunt pe burta si colaci..am incercat eu o gramada de metode de slabit..mancare nu stiu cum...sport pentru zona aia..da' nu a functionat nimic...deci..vreau si eu o retzeta pentru dat jos burta si colacii :mancand:

un vis mi-e de ajuns sa zambesc mii de ori...
http://vyio.blogspot.com
Image
violeta

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: http://vyiolove.hi5.com

Postby rox on Wed Aug 01, 2007 10:10 am

sexu slabeste...sau macar te mentine in forma :)) si nu trebie program...cand ti-i pofta, "gusti" un pic =))
de prea mult timp, / unu fara unu fac doi pt ca, / pt mult prea putin timp / unu si unu au fost facand doi... / de atunci unu se cauta pe sine / in toti unii gasiti pierduti / sau izgoniti din alti doi / fara linistea unului / cu care se incepe noi...
rox

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -

Previous

Return to La bucatarie