If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

povestea mea... de 14 ani

Haideti sa aratam lumii ca mai exista povesti de dragoste. Ca nu sunt doar o amintire frumoasa a unor vremuri care au apus.

povestea mea... de 14 ani

Postby Demona on Thu Jun 01, 2006 4:18 am

Eu il cunosc pe prietenul meu de 14 ani. Cand eram in clasa a doua el s-a transferat de la alta scoala la mine in clasa. Doamne!!! in toti anii de scoala nu ne-am inteles deloc; in clasa a cincea ne-am luat la cearta in ora de mate si profa ne-a scazut nota la purtare. Nici in cartier nu ne intelegeam-el sta la vreo 30 de metrii fatza de mine. De la banchetul de la sfarsitul clasei a opta situatia s-a schimbat dar doar teoretic sa zicem ca practic situatia a luat o intorsatura in luna octombrie 2000 cand m-am dus la el si din vb in vb el ma luase cu chestii de genul ca nu stiu sa sarut. Eu intr-adevar nu ma sarutasem cu nimeni...pana atunci.El a fost primul cu care m-am sarutat si de atunci am ramas impreuna...intr-un fel. Spun " intr-un fel" ptr ca noi mereu gaseam motive de cearta ca amandoi suntem orgoliosi si mereu ajungeam la cearta.El a fost primul la. .."toate"..dar dupa vreo 4 ani si cateva luni. Acum doua veri ne certasem noi si eu vroiam sa plec la tzara, el deja isi facuse o alta relatie si m-am gandit eu ca e sfarsitul...dar nu a fost sa fie asa. Noua lui prietena de atunci locuia in alt oras. Venise si dimineatza cand m-am trezit cu bagajele in gara pentru a pleca la tzara. In gara m-am intalnit cu el....se ducea la prietena lui culmea ....cu acelasi tren. In tren ne-am sarutat ca nebunii dar venise timpul ca el sa coboare. In gara il astepta " mandra". Coborasem si eu ca trebuia sa schimb trenul. Cand ne-a facut cunostintza a inceput sa-i tremure glasul si se pierdu-se cu firea complet. In fine mi-a intors spatele si a plecat cu ea.Am jurat ca nu-l mai bag in seama niciodata din momentul ala....dar bineinteles ca nu a fost asa. Dupa vreo luna m-am intors in Galati-seara. O prietena mi-a zis sa ies afara dar eu nu am iesit ca eram mult prea obosita de la drum. Aflasem ca se despartise de acea " mandra" din prima seara. A doua zi m-am intalnit iar cu prietena mea si mi-a dat o veste care m-a socat: cu o seara in urma EL a petrecut cu amicii nostrii-dar de ce?...in dimineata in care a am aflat eu ca au petrecut El deja era in avion...plecase in Canada. Am simtit ca s-a rupt planeta in doua. Nu putea fi adevarat...nu-mi venea a crede...m-am gandit ca este o farsa. Am vb cu maicasa si era adevarat.Cateva luni nu am stiut nimik despre el si deodata am aflat ca s-a intors. Momentul revederii a fost ceva de neuitat....eu tremuram toata si cand l-am vazut iesind pe usa de la apartament am sarit unul in bratele celuilalt. Nu ne-am putut zice nimik unul altuia...cuvintele nu-si mai aveau rostul. Peste ceva timp a plecat In Italia....iar cazusem in depresie numai ca norocul a fost de partea mea...de la nu stiu ce granita ia intors pe toti inapoi ca masina nu avea ceva in regula. Nu-mi venea sa cred ca se intorsese. Bineinteles ca iar am inceput sa ne luam la hartza iar sa ne impacam...si tot asa. Eu am avut si alte relatii (vreo 2) el la fel dar acum le-am sters din viatza noastra si acum suntem NOI. Faza e ca de abia acum realizez ca-l iubesc, el mi-a zis de foarte mult timp ca ma iubeste dar eu nu i-am putut spune acest lucru...de fapt nici acum nu i-am marturisit ca-l iubesc...mi-e frica. Dar de acum gata cu certurile.....ne-am maturizat amndoi...am invatzat sa mai lasam unul de la altul si ne impacam super. Voi face orice ca sa nu-l pierd voi lasa de la mine cat mai mult....si asta e un sacrificui ffff mare ca sunt fff orgolioasa si mandra....el stie lucrul asta si o sa-si dea seama ca fac sacrificii pantru a ne merge mai bine. Il iubesc-ma iubeste...suntem FERICITZI. Asta e povestea mea pe scurt....ca ar mai fi o multime de povestit.

---[ Snappy = "mesaj facut din raspuns topic" ]---

Demona

Descurcaret
Descurcaret

Postby MindLord on Sun Jun 04, 2006 10:45 pm

:D make a movie
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby cartush on Mon Jun 05, 2006 11:34 am

povestea voastra seamana teribil cu "Love Me If You Dare"... ;)

Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby andreeam on Mon Jun 05, 2006 6:51 pm

super faina povestea....eu nu stiu filmu asta dar o sa ma uit :D
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby Demona on Wed Jun 07, 2006 2:19 am

Nu este niciun film Andreeam...e pur si simplu frumoasa mea realitate.

Demona

Descurcaret
Descurcaret

Postby Keira on Wed Jun 07, 2006 9:04 am

[ot] Demona, andreeam se referea la filmul "Love Me If You Dare", despre care a vorbit cartush ;) [/ot]
Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -

Postby Nina on Wed Jun 07, 2006 9:23 am

Frumoasa povestea, numai ca dupa atatea patzanii, nu crezi ca merita bietul baiat sa ii spui ca il iubesti? Eu cred ca il iubesti si ar fi pacat sa fii in continuare orgolioasa...
Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby Demona on Sat Jun 10, 2006 2:05 am

Ai dreptate Nina ca ar trebui sa renunt la orgoliu...ii voi spune ca il iubesc cand am sa consider ca a venit timpul cu toate ca trebuia sa-i fi spus mai demult dar mi-e frica...intr-un fel...de reactia lui.
Last edited by Demona on Tue Jun 13, 2006 12:34 am, edited 1 time in total.
Demona

Descurcaret
Descurcaret

Postby Demona on Tue Jun 13, 2006 12:33 am

Am de facut un anunt...neimportant ptr voi...ptr mine este.....cred ca am sa ma despart....mi s-a dovedit ca fericirea are limita cu toate ca stiam acest lucru dar nu credeam ca voi da "nas in nas" cu limita in felul asta....si faza tare este ca nu stiu de ce se comporta el asa cu mine....nici macar de inteles nu mi-a dat...aseara mi-a fost super rau si am vb cu el la telefon era ingrijorat...sau cel putin a jucat bine teatru.....si azi nici macar telefon nu mi-a dat sa ma intrebe ce fel ma simt si nici la telefoanele mele nu mi-a rsp...stau si ma intreb daca muream venea oare la inmormantarea mea? Dupa ce mi-am luat inima in dintzi si i-am zis ca-l iubesc el se comporta in felul asta cu mine...stiam eu de ce mi-era frica sa-i spun ca-l iubesc. Oi fi eu cum sunt dar nu cred ca merit sa se comporte asa cu mine cand totul era PERFECT.
Demona

Descurcaret
Descurcaret

Postby Micha on Tue Jun 13, 2006 1:39 pm

demona vbeste cu el inainte.. mai incearca si pe alte cai decat telefonul... crede-ma ca am trecut si io de curand prin ceva asemanator si eram super furioasa, ranita, nu intelegeam de ce se purta asa si cand am reusit in sf sa vbim mi-a explicat care au fost problemele de nu am putut vbi la tel si stiu ca asa a fost intradevar; adik nu m-a mintit doar sa iasa el basma curata. Vezi pana la urma care e adevaratul motiv fara sa mai faci tu supozitii ca e posibil sa fie doar putina paranoia :P
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com

Next

Return to Povesti De Dragoste