If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Inconstienta

Cum se iau anumite boli? Cum se trateaza? Ce fel sunt spitalele in lume? Dar doctorii? Cum sa traim sanatos? Iti suna cunoscut astfel de intrebari? Daca DA haideti sa le raspundem impreuna.

Postby Snappy on Tue Mar 21, 2006 4:49 pm

La noi "fenomenul" de dat in judecata nu este asa de cunoscut ca in afara.

romanii (din pacate) cam sunt obisnuiti sa "taca si sa-nghita"

si in plus - haideti sa fim seriosi - cati romani si-ar permite sa dea in judecata un medic atata timp cat ei de-abia isi permit sa isi cumpere pastile?

cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby ashes on Tue Mar 21, 2006 11:30 pm

si presupunand ca ai face eforturi sa dai un medic in judecata, spaga e in floare! asa ca nu ai face nimic! :bang-bang-3:
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby p3g@s on Fri Jun 02, 2006 1:17 am

presupunand din prima ca doctorii sunt direct vinovati..sau ma rog..primii si singurii care trebuie sa asume aceste accidente este oleaca gresit dupa parerea mea....sa ne uitam la cati bani sunt dati pentru sanatate..si vb celor ce au scris mai sus...felul in care este trat un cadru medical aici in tara...
Daca mergem pe presupunerea ca in spitalele naostre sunt numai focihsti recalificati care nu stiu sa faca o disectie decat cu lampa de sudura ne inselam amarnic...creier avem..cu "corpul" e mai greu...daca intelegeti ce vreau sa zic ;)

Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

Postby andreeam on Sun Jun 04, 2006 3:52 am

si eu voiam sa dau la medicina...pana acuma cateva luni... :-t

cred ca cel mai bine cumperi de toate .te duci la doctor si i zici sa sterilizeze alea in fata ta....in doctorii din romania n ai cum sa ai incredere...dak te lasi pe mana lor te trezesti cu boli si etc...deci... :-t
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby Sorcerer on Sun Jun 04, 2006 4:03 pm

daca doctorii ar sti ca ar plati cu viata pentru asa ceva, POATE, poate ar fi mai atenti... cand te duci la ei cu o problema mai mare se uita la tine cu un dispret in fuctie de cati bani i-ai dat, niciodata nu sunt de ajuns :(( Iar unii dintre ei te mai si mint, stiu pe cineva drag mie care a aflat cand s-a dus la Bucuresti ce trebuia sa afle de cativa ani, ca doar doctorita ii spunea mereu ca e bine, chiar daca ea nu se simtea bine... Unii sunt CRIMINALI cu acte in regula!!! Pot sa spun ca mie mi-e teama de 2 lucruri in viata: sa nu patesc ceva eu sau cei dragi, care sa ne schimbe viata in rau (o boala cand esti tanar si mai multe nu spun) sau sa ma nenoroceasca nu idiot in halat alb!! nu stiu cum as reactiona daca as afla asa ceva, cert e ca m-as schimba TOTAL!!! Una e sa afli ca suferi de o boala incurabila si altceva e sa afli ca au luat HIV din cauza unui doctor tampit!!!!!!

P.S.: Scuzati limbajul taios, dar astea sunt gandurile mele :(

What is The Matrix?
Sorcerer

Chat-uitor
Chat-uitor

Location: Calea Lactee, planeta Pamant, continentul Europa, Romania, Galati

Previous

Return to Sanatatea si bolile