Ce as face cu ei .... pai sa vedem ... mi-as permite a visez, sa-mi realizez visele, si sa imi creez alte vise, care momentan nici prin "vis" ... nu imi trec
.
Serios acum ... o casutza mica ( ceva gen parter + 1 + demisol) cu ceva teren pe langa ea si bineintles garajul cu masinutza in el.
O afacere de care sa se ocupe parintzii mei cat timp eu plec din tzara. ( ideei de afaceri nu se dau ... nu de alta dar am auzit ceva de legea copyright-ului...
)
As dona o parte unei anume sociatzii pe nume Pro Vita.... nu de alta dar istoria lor si a copiilor de acolo atinge orice om. Donatiia nu in haine sau mancare cum gandeste toata lumea... ci in teren si un loc pe care sa il poata numi " CASA".
Mai departe mentin ideea lui Micha.... bancile nu se merita.. plec undeva unde sa nu regret ... undeva unde sa imi fie SI MIE bine... si sa simt ca pot fi pe deplin compensat pentru ceea ce shtiu sa fac.... Vreau sa muncesc dar si sa simt ca se merita sa muncesc.
Dar revenind .... visele ne ajuta sa traim ... asa ca acum WAKE UP people ati trait deja prea mult