If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Un fel de dragoste....mai speciala!!!

Haideti sa aratam lumii ca mai exista povesti de dragoste. Ca nu sunt doar o amintire frumoasa a unor vremuri care au apus.

Un fel de dragoste....mai speciala!!!

Postby Catalin on Fri Sep 09, 2005 2:18 am

Nu pot spune ca am fost indragostit la viata mea ca un nebun insa pot spune ca si mie mi-a cazut cu tronc cineva acum cativa ani, nu stiu sa intamplat asa rapid ca nici nu mi-am dat seama.O chema Alina si era si este si acuma o bomboana de fata.Ea trebuia sa plece la munte 18 zile si cu o zi inainte a inceput totul............ne-am plimbat pe faleza ne-am rostit cuvinte dulci la ureche si la malul Dunarii ne-am sarutat prima data pe acordurile unei melodii cantata de trupa Candy.Ea urma sa plece ziua urmatoare si i-am promis ca voi fi baiat cuminte si o sa ma gandesc la ea si asa a si fost.Cand a plecat nu stiu parca jumatate din mine murise,imi era un dor nebun de ea si imi ziceam in fiecare seara:"Doamne sa nu ma indragostesc de ea ca nu-i bine",imi era teama de ceva serios.Cand sa intors totul parca a prins viata,era minunat sa stau cu ea afara vara seara tarziu pe o banca numai noi 2.Din pacate relatia nu a durat decat o luna de zile(stiu foarte putin....poate spuneti in gand) pentru ca cineva sa bagat intre noi si nu a vrut sa fim fericiti.Eu nu am fost suficient de copt ca sa zic asa sa pot face fata situatiei si am pierdut-o a fost o greseala care si acum o regret.Regret enorm pentru ca dupa aceea ea nu mi-a dat ocazia sa-i arat de ce sunt in stare si ca pot lupta pentru noi doi.Mai rau a fost ca dupa ce a fost cu mine a avut o relatie de 8 luni cu un foarte bun prieten de al meu.............ma durut enorm 8 luni de zile simteam o intepatura in piept care a trecut greu.Acum totul sa schimbat, eu am 22 de ani si sunt alt om stiu sa fac fata unor situatii fara iesire, insa ea parca sa schimbat mai mult ca mine este fericita are tot ce isi doreste si este iubita cu adevarat.Nu imi este rusine sa recunosc ca si acum dupa 5 ani de zile inca simt acea durere in piept cand ma intalnesc cu ea pentru ca a lasat o prea mare amprenta pe viata mea ce nu poate fii stearsa nici dupa zeci de spalari.Ea ma invatat sa iubesc,sa simt acel sentiment care pe toti ne loveste mai devreme sau mai tarziu.Am trecut peste momentul despartirii foarte greu mi-au trebuit aproape 2 ani sa o uit,am reusit si de atunci nu mi-am mai daruit dragostea la nimeni pentru ca acum vreau sa iasa altceva, ceva diferit de data trecuta si fara urmari pe sufletul meu; nu vreau sa raman cu cicatrici profunde care mai tarziu vor conta in viata mea.

Catalin

membru special
membru special

Postby Micha on Fri Sep 09, 2005 9:03 am

cand am citit mesajul asta Cata pot sa zic ca m-au trecut toti fiorii..mi-a adus si mie aminte de ceva din trecut de genul asta...nu e identic dar stiu cum e sa treci pe langa el sa stii ca nu mai e al tau si sa suferi o perioada f lunga, sa nu poti sa ti-l scoti din cap, din minte, din suflet...si eu am trecut peste dar numai pt ca a fost alta persoana care a aparut in calea mea pt ca altfel poate ar fi durat mai mult sa-mi revin
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

dragoste...

Postby alx on Sat May 06, 2006 3:24 pm

dragostea...un sentiment mult prea ciudat si prea pur pentru a i se gasi o definitie.E ca si cum ai tine un porumbel alb in colivie...sau marea intr-un pahar.
dragostea... fericirea.cum spunea cineva..."merita sa alergi dupa ea toata viata,desi esti constient ca exista posibilitatea sa nu o intalnesti niciodata".dar cel mai frumos este atunci cand iti taie calea,cand iti spune cuvintele pe care vrei sa le auzi si iti arata zambetul pe care vrei sa-l vezi.si apoi fuge...ca un vis de vara
apoi devi mohorat,fara vlaga,fara inima si sange,"pustiu si gol".doar imaginea ei te-a secat pur si simplu...
apoi,dupa o vreme,cand ai senzatia ca te-ai regasit,ca ai acea pace interioara,ca esti puternic si nimic nu te poate inrobi...iti zambeste din nou,precum o ispita.De data asta insa depinde de tine.Ai sansa sa te faci fericit,ai sansa sa o iei de mana si sa o saruti.Nu ezita!

alx

Descurcaret
Descurcaret

Postby Sorcerer on Fri Jun 02, 2006 8:46 am

mi s-a intamplat si mie ceva asemanator, uneori ma intreb cat de multe poate sa duca sufletul unui om; numai ca la mine a fost din cauza ca nu am fost atat de destept sa ii arat cat tin la ea; gandeste-te sa o vezi mereu cu altcineva, tocmai cand credeam ca am si eu o sansa; a fost si mai rau pentru ca o vedeam cu prieteni si colegi vechi, ma durea si mai tare ca puteam fi eu; ceea ce spun eu acum e istorie, pentru ca ma gandesc ca tot prin ce am trecut m-a pregatit pentru relatia pe care o am acum cu Vaal >:D<
You don't know what you got 'till it's gone
What is The Matrix?
Sorcerer

Chat-uitor
Chat-uitor

Location: Calea Lactee, planeta Pamant, continentul Europa, Romania, Galati
hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby emma on Fri Jun 02, 2006 9:38 am

...draga cata,chiar daca a fost o dragoste care a durat putin si a durut enorm a fost o dragoste frumoasa..pentru ca asa cum ai spus si tu :ea ti-a invatat inima sa iubeasca...mie nu mi s-a intamplat asa ceva,nu pot sa jur cu mana pe inima ca am iubit ...am fost poate indragostita,am suspinat,am simtit dorul care iti darama vointa..si totusi..."dragostea mea...mai speciala" mai are nevoie de timp...poate ca si eu voi face greseala ta si nu voi fi destul de matura ca sa o pastrez langa mine...sau poate ca voi invata din greseala ta si voi lupta pentru amandoi...
...este totusi un gest curajos ca dupa atatia ani sa ne impartasesti un fapt atat de important pentru tine...pentru ca,spunandu-ne noua,pot sa cred ca te ajuti pe tine..e ca si cum in sfarsit te-ai eliberta de o povara care te-a incatusat prea mult timp...acum,ca ai lasat trecutul in urma...iubeste din nou...de data asta trebuie sa fie bine.."o dragoste..mult mai speciala"...care sa te faca fericit...

a darui inseamna a construi un pod peste abisul singuratatii tale
emma

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby skumpika on Fri Jun 02, 2006 7:53 pm

Oricune are pe cineva care a lasat o urma in suflet, o urma adanca si dureroasa sau una frumoasa.
Orice drum parcurs pana la capat duce exact nicaieri. Escaladeaza muntele doar atat cat sa te convingi ca e munte. Din varful muntelui nu poti sa vezi ca e munte.
Frank Herbert ~ "Dune"
skumpika

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby amanda on Sat Jun 03, 2006 12:48 am

Da, si cat de prost pica un 'Stii, eu te iubesc' cand deja e prea tarziu pentru un 'voi'. Parca rascoleste tot si daca nu mai ai ce face e ok pana la urma dar in cazul tau Catalin, nu e over pentru totdeauna decat daca vrei sa fie asa. Daca vrei tu, ai cum sa continui, eu nu mai am cum.... C'est la vie, cel putin ma consolez ca sunt altii fericiti sau macar pot fi mai usor fericiti decat mine. Brrrrr, eu pesimista, ce urat suna! Gata, in concluzie, vorbeste cu ea, iesiti, vedeti daca nu ati imbatranit amandoi si v-ati schimbat... iar daca e bine, de ce sa nu continui ceva uitat pentru un timp? E ca o pauza luata pentru crescut, pregatire sufleteasca etc pentru ceva frumos :)
'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby Catalin on Fri Jun 09, 2006 1:46 am

Frumos ce ati spus voi aici.....serios imi dau lacrimile asa discret in coltul ochilor.

Amanda este frumos ce spui tu dar nu se mai poate, ea este cu altcineva acum si oricum timpul si-a cam pus amprenta......cred. :don't-know:
Catalin

membru special
membru special

Return to Povesti De Dragoste