Nu pot spune ca am fost indragostit la viata mea ca un nebun insa pot spune ca si mie mi-a cazut cu tronc cineva acum cativa ani, nu stiu sa intamplat asa rapid ca nici nu mi-am dat seama.O chema Alina si era si este si acuma o bomboana de fata.Ea trebuia sa plece la munte 18 zile si cu o zi inainte a inceput totul............ne-am plimbat pe faleza ne-am rostit cuvinte dulci la ureche si la malul Dunarii ne-am sarutat prima data pe acordurile unei melodii cantata de trupa Candy.Ea urma sa plece ziua urmatoare si i-am promis ca voi fi baiat cuminte si o sa ma gandesc la ea si asa a si fost.Cand a plecat nu stiu parca jumatate din mine murise,imi era un dor nebun de ea si imi ziceam in fiecare seara:"Doamne sa nu ma indragostesc de ea ca nu-i bine",imi era teama de ceva serios.Cand sa intors totul parca a prins viata,era minunat sa stau cu ea afara vara seara tarziu pe o banca numai noi 2.Din pacate relatia nu a durat decat o luna de zile(stiu foarte putin....poate spuneti in gand) pentru ca cineva sa bagat intre noi si nu a vrut sa fim fericiti.Eu nu am fost suficient de copt ca sa zic asa sa pot face fata situatiei si am pierdut-o a fost o greseala care si acum o regret.Regret enorm pentru ca dupa aceea ea nu mi-a dat ocazia sa-i arat de ce sunt in stare si ca pot lupta pentru noi doi.Mai rau a fost ca dupa ce a fost cu mine a avut o relatie de 8 luni cu un foarte bun prieten de al meu.............ma durut enorm 8 luni de zile simteam o intepatura in piept care a trecut greu.Acum totul sa schimbat, eu am 22 de ani si sunt alt om stiu sa fac fata unor situatii fara iesire, insa ea parca sa schimbat mai mult ca mine este fericita are tot ce isi doreste si este iubita cu adevarat.Nu imi este rusine sa recunosc ca si acum dupa 5 ani de zile inca simt acea durere in piept cand ma intalnesc cu ea pentru ca a lasat o prea mare amprenta pe viata mea ce nu poate fii stearsa nici dupa zeci de spalari.Ea ma invatat sa iubesc,sa simt acel sentiment care pe toti ne loveste mai devreme sau mai tarziu.Am trecut peste momentul despartirii foarte greu mi-au trebuit aproape 2 ani sa o uit,am reusit si de atunci nu mi-am mai daruit dragostea la nimeni pentru ca acum vreau sa iasa altceva, ceva diferit de data trecuta si fara urmari pe sufletul meu; nu vreau sa raman cu cicatrici profunde care mai tarziu vor conta in viata mea.