Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.
1) daca vrei sa devii avocat trebuie sa ai papagal, cunostinte, si bani..ma refer la partea legala 2) in baroul notarial se intra f.f.f.f.f. greu (imposibil) pentru ca din cate am inteles locuri sunt putine..alea care sunt sunt rezervate si se merge pe nepotisme..
3) ca jurist ai o mare responsabilitate de a nu duce firma la faliment..deci tre sa cunosti legea..
tre' sa-ti si placa, altfel este foarte greu pentru ca se bazeaza pe toceala..muuulta toceala..
studiez psihologia in cadrul UAIC din Iasi ..aa..si sunt bobocel..:d
NU LASA ROSIA MONTANA SA MOARA!
Oamenii sunt mai importanti decat aurul.
SALVATI ROSIA MONTANA!
TOTI AVEM DREPTUL SA TRAIM INTR-UN MEDIU CURAT SI SANATOS.. ACTIUNE IN LOCUL VORBELOR!!
Am terminat Stiinta calculatoarelor in Galati....si peste cateva saptamani plec in franta sa urmez
Management des Organisations, specializarea "Entreprenariat dans l'Espace Européen", Universitatea Louis Pasteur de Schiltigheim, Strasbourg
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
am intrat la medicina la ct specializare: balneofiziokinetoterapie si recuperare
de prea mult timp, / unu fara unu fac doi pt ca, / pt mult prea putin timp / unu si unu au fost facand doi... / de atunci unu se cauta pe sine / in toti unii gasiti pierduti / sau izgoniti din alti doi / fara linistea unului / cu care se incepe noi...