If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Pareri despre restaurantele din Romania

Iti place sa gatesti? Sau doar iti place sa mananci ce gatesc altii? Zi-ne despre prima mancare gatita de tine, despre ce retete stii si de ce nu despre ce retete ai inventat chiar tu.

Moderator: Alinutza_19

Postby TiRIST on Thu May 11, 2006 1:02 pm

copilasu_l wrote:... Mancare reincalzita, alimente expirate, servire de doi lei(asta primesti in cazul in care nu cunosti sau nu a ramas de la altii).... Singura mancare acceptate de copilasu_l in oras este pizza(chiar daca nici in ea nu am incredere 100%)

Subscriu la ce a spus copilasu_l... si cu o dovada... Este vorba de Restaurantul Hotelului B.... din Eforie Nord [parca :don't-know: ca de atunci nu am mai calcat pe acolo], ne-a fost servita la masa de pranz ciorba sau supa de pui incalzita si INACRITA... iar tata simpatic, ca de obicei, a trimis-o pe usa bucatariei, cu tot cu bolul [au fost 4] in care a venit, direct de la masa... asta dupa ce in prealabil a anuntat ospatarii si seful de sala, care bineinteles nu au vrut sa rezolve problema. Drept urmare in ziua aceea am mancat fara sa platim... Asta s-a intamplat cand aveam eu 17 ani.
Bine asta s-a intamplat acum multi ani insa nu cred sa se fi schimbat multe de atunci... conform zicalei... Lupu'si schimba parul dat naravul BA! Asta este doar ptr cei carora le place mancarea de oras... NO OFFENSE!!!
Singurul local in care am mancat cu adevarat ceva bun si mi-a placut, este la o cabana din Sinaia pe traseul montan spre Cota 1400.
Deci inafara de o pizza, si asta in oras, altceva nu ma prea vad servind.

rox wrote:oricat d bune ar fi mancarurile dintr-u restaurant tot mai bine gateste bunik... :s123:

in cazul meu mama este artista principala in bucatarie, are retete proprii... :s184:

Razbunarea nu are nici o valoare daca este un raspuns emotional!

Descurcaret
Descurcaret

Postby MindLord on Thu May 18, 2006 6:35 pm

pai e ca si peste tot prin lume... exista cazuri si cazuri. Am avut de curand un coleg francez in vizita in RO si a fost super multumit de toate restaurantele pe unde l-am dus... si pe la noi se poate manca bine si la preturi mai mici decat afara :D
Am lucrat 2 luni intr-un restaurant pe Coasta de Azur si stiu cat de cat ce se intampla in spate prin strainatate si si prin RO, deoarece am prieteni care mai lucreaza prin unele si diferenta nu e atat de mare... aaaa... ba da... la noi mananci muuult mai mult cu aceeasi bani :P
Daca iti fixezi un standard minin, poti sa gasesti restaurante ok cam peste tot...
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby catza on Thu Jun 01, 2006 2:34 pm

Eu a patit-o acum cateva saptamani la rotiserie (in campus) am cerut 100 g de piept de pui si in nota mi-a trecut 200g, si in loc de 45 000 a trebuit sa dau 90 000 asa ca un mare FO celor de acolo.

Scuze de deranj.

:s129:
catza

D-al forumului
D-al forumului

Postby violeta on Tue Jul 31, 2007 5:54 pm

eu nu prea mananc la restaurante.am fost de vreo 3-4 ori pana acum..nu mai stiu unde exact..stiu doar de unul..in Tecuci..mama ce friptura am mancat acolo...si acum mi-e pofta de ea!!!..in rest..ma duc doar in pizzerii unde mananc salate(pt k pizza de acolo nu-mi place :s195: )
un vis mi-e de ajuns sa zambesc mii de ori...
http://vyio.blogspot.com
Image
violeta

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: http://vyiolove.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Previous

Return to La bucatarie