If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Ingeri si demoni,codul lui da vinci.

Aici se afla subiectele care nu au mai primit raspuns de mult timp. Voi sunteti cei ce alegeti daca le readucem la viata sau nu. Le vreti inapoi? Scrieti in ele si noi le vom muta in forum-ul corespunzator.

Postby Keira on Fri Sep 23, 2005 4:00 pm

Mi-a placut enorm filozofia promovata in trecut de critici (parca de la Dacia Literara - nu mai stiu exact) CRITICAM CARTEA, NU OMUL!

Cam asa ar trebui sa fie...

Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby Cherry on Tue May 30, 2006 9:02 pm

Am fost azi prin Kaufland si am vazut cartea, chiar am rasfoit-o putin si mi-am promis ca atunci cand ma voi angaja imi voi cumpara la fiecare salariu cate o carte :D Mi-a sarit in ochi asta...Chiar as vrea sa o citesc dar nu pot in format electronic pentru ca imi obosesc ochii foarte usor :(
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby ashes on Tue May 30, 2006 11:18 pm

[ot]problema asta o am si eu.. macar imprimanta as fi vrut :lalala: [/ot]

ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby Sweet Insanity on Sun Oct 29, 2006 5:09 pm

Am citit aceste doua carti si am vizionat si niste documentare care au studiat teoriile; concluzia: oricat de veridic ar suna, multe fapte raman imposibil de dovedit, daca nu complet false sau imposibile. Codul lui Da Vinci luat ca fictiune, ca roman de aventuri are frumusetea lui, dar Dan Brown se increde prea mult in niste fapte pentru care nu are nici el suficiente dovezi. Nu neg, biserica prin oamenii ei au transformat religia astfel incat sa convina unora.
Welcome to a world where the air I breathe is mine
There's nothing to overwhelm me and nothing to cloud my mind
Be anyone, do anything I'd ever want to try
Time doesn't exist here, I will never die
Sweet Insanity

Pasional
Pasional

Previous

Return to - DIN TRECUT -