If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

daca ar muri Satana ar crea Dumnezeu altul???

Existenta lui Dumnezeu, sectele, crearea Pamantului si a vietuitoarelor si tot ceea ce implica religia

Postby skip on Thu May 25, 2006 7:48 am

@milis poi daca nu ar creea dumnezeu altul .. cine ne-ar mai indemna la fapte rele >.... dumnezeu ne-a dat puterea de a alege ce vrem intre bine si rau ..... deci eu cred ca ar crea altul

Image
Image
poi... va urez sarbatori fericite , un an nou mai bun ... multe realizari si multe bucurii
skip

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Keira on Sun May 28, 2006 11:49 am

Lucifer a fost un inger care a aspirat la a fi egal cu Dumnezeu, si chiar a micsora puterea lui Dumnezeu. A fost aruncat in strafundurile iadului si asa a devenit Diavol.
Dumnezeu a creat ingerii si nu satana. Fiecare din noi poate fi un fel de satana. Sa fii de partea intunericului e alegerea ta, nu a lui Dumnezeu.
Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby catza on Mon May 29, 2006 12:19 pm

Lucifer a inviat !!! 8->

Scuze de deranj.

:s129:
catza

D-al forumului
D-al forumului

Postby ryder1 on Tue May 30, 2006 12:22 am

dUMNEZEU nu ar ar face nici un alt satan...pt ca nu exista satan in primu rand. cercetati atent toate scrierile despre biblie si o sa aflati ca "diavolul" a fost inventat de preoti ca sa sperie enoriasii. urmand acest exemplu rezulta ca nici dUMNEZEU nu exista.
no more meaning to life , no more reason to life...demons dreaming
ryder1

Bebelush
Bebelush

Postby Keira on Wed May 31, 2006 10:36 am

@ryder1 - am citit Biblia si ITI GARANTEZ ca acolo nu scrie ca diavolul a fost inventat de preoti. Numai in cartile eretice gasesti asa ceva. Tu, ori nu ai citit Biblia, ori ai interpretat-o gresit.

Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -

Postby ryder1 on Sat Jun 03, 2006 12:50 am

recunosc ca nu am citit biblia si nu o voi face niciodata , dar am citit destule ca sa consider aceasta carte "sfanta" drept cea mai bine vanduta carte de fictiune din istorie...ce n-as fi dat sa fiu autorul... cate miliarde as fi scos
no more meaning to life , no more reason to life...demons dreaming
ryder1

Bebelush
Bebelush

Postby emma on Sat Jun 03, 2006 11:41 am

...asa cum spunea si keira,Dumnezeu a creat ingerii si printre ei a existat si Lucifer care din MANDRIE a vrut sa detina puterea lui Dumnezeu si asrfel A CAZUT..si a devenit satana...
...prima concluzie este ca RAUL nu a fost creat de nimeni,si cu atat mai putin de Dumnezeu,ci din PROPRIA VOINTA a unui inger(lucifer era cel mai frumos,cel mai bun si cel mai iubit inger a lui Dumnezeu).

...dupa aparitia RAULUI a urmat caderea omului in pacat-pacatul originar- si astfel,aruncat din rai,omul a fost expus celor doua influiente-BINELE=DUMNEZEU si RAUL=sATANA...intre cele doua omul a avut de ales...ar trebui sa stiti ca cel mai mare dar pe care omul l-a primit de la Dumnezeu a fost LIBERTATEA DE A ALEGE...dar curand a devenit un adevarat blestem,pentru ca omul,amestec de TRUP SI SUFLET a devenit slab...si a pierdut calea binelui...

...RAUL in viata omului se manifesta prin ISPITE ...satana nu are influienta directa asupra omului,nu-i poate ghici gandurile decat daca omul respectiv este cazut intr-un pacat grav si este vulnerabil..sa nu uitam ca satana este mult mai DESTEAPTA decat omul...tocmai fiindca are o natura diferita fata de a noastra...noi suntem inclinati spre partea materiala a existentei tocmai datorita naturii noastre materiale,trupesti...este foarte greu sa mentinem un echilibru intre bine si rau..de cele mai multe ori cedam in fata ispitelor si devenim "bolnavi spiritual"..iar cea mai mare boala este aceea de a nu constientiza faptul ca avem nevoie de Ajutor...

...ca sa raspund si la intrebarea acestui topic...in primul rand RAUL nu va disparea decat la JUDECATA DE APOI....LA A DOUA VENIRE A MANTUITORULUI IISUS HRISTOS...atunci,raul va fi distrus pentru totdeauna...si o alta lume va lua locul acesteia..de data asta va fi o lume imateriala...a ingerilor....

...motivul pentru care Dumnezeu a permis existenta satanei consta in acea lege a libertatii pe care nu a vrut sa o incalce...pentru ca omul a cazut din Rai,a fost pedepsit sa lupte pentru recastigarea statutului sau initial,acela de a trai numai in lumina binelui...de aceea viata noastra este o lupta continua intre bine si rau,intre ispita si rezistenat in fata ei,intre Dumnezeu si satana,intre dorintele trupesti si necesitatile sufletesti etc.
a darui inseamna a construi un pod peste abisul singuratatii tale
emma

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby milisss2 on Sat Jun 03, 2006 12:25 pm

Ramanem la ideea ca acest satana nu e decat un termen de comparatie ?? (am eu impresia sau ne cam invartim in cerc ? :)) )
milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby amanda on Sat Jun 03, 2006 2:33 pm

Eh, cam asa e, in cerc sau nu... tot fara rezultat.

Nu cred ca ar putea dispare!!! Adica eu inteleg raul ca absenta a binelui si nu se leaga... Nu stiu nici macar daca exista Dumnezeu cu plete albe si figura blanda de batran sfatos.... nu stiu daca exista draci.... mi se pare ca e numai un fel de yin si yang, un principiu bun si unul rau care e defapt lipsa celui dintai. Poate sa fie mult mai complexa problema dar nu avem de unde sa gasim dovezi certe, Biblia nu e o dovada...
'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Demona on Wed Jun 07, 2006 2:50 am

Daca intr-adevar exista ...eu zic ca DA...Dumnezeu ar crea altul ptr ca oamenii "care este" nu ar incapea in rai si o mare parte nici nu avem ce acuta acolo.
Demona

Descurcaret
Descurcaret

PreviousNext

Return to Religie