If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Este sexy/dulce pentru ca...

Vreti sa discutam despre ceva ce nu isi are locul in nici una din categoriile de mai sus, dar are legatura cu sentimentele? Aici este locul.

Postby Catalin on Mon May 29, 2006 2:07 am

Este dulce pentru ca este blonda.=))

"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby catza on Mon May 29, 2006 11:18 am

este dulce sweet pt ca asa este ea 8->
Scuze de deranj.

:s129:
catza

D-al forumului
D-al forumului

Postby dj_asyl on Mon Jul 03, 2006 11:31 pm

cred ca majoritatea motivelor s-au zis la ceea ce priveste o fata, dar ce o face mai speciala este ca ma accepta cu toate defectele mele si cu nebunia din mine 8->

Mi se pare absurd să accept, după atâta trudă ştiinţifică, absurdităţi biblice şi grozăvii creştine
dj_asyl

Descurcaret
Descurcaret

Postby vera on Mon Jul 03, 2006 11:54 pm

un tip e dulce/sexy pt mine daca (deshi vb la genersl, ma refer la cineva foarte drag mie shi cat se poate de real):

- are ochii albashtri (nu e obligatoriu, dar parca daca-s albashtrii au mai mult farmec)
- are o voce calda (nu tre sa cadnte, doar sa aiba o voce calda... vocea mie imi spune multe... a se vedea vocea solistului de la INXS)
- e mai inalt cu cel ptuin 10 cm ca mine (puteti sa-i spuneti prejudecata dar baietii inalti imi plac...)
- e temperamental shi are caracter (prefer sa am dispute decat sa faca numa cum zic io, ca mi se pare slabiciune de caracter...)
'' Life is unfair... kill yourself or get over it!''

Things I felt yesterday
Don't matter anymore
It doesn't make any sense
To feel so different day to day
vera

Pasional
Pasional

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Previous

Return to Alte discutii despre sentimente