If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Adoptarea unui copil

Ce este mai frumos decat zambetul unui copil? Discuta despre copii, despre ceea ce fac, despre ceea ce sunt.

Postby MTZ on Sun Oct 09, 2005 2:21 pm

Un copil al partenerului meu cu alta?????Cred ca mi-as imagina de fiecare data cand as vedea copilul o noapte de dragoste intre el si respectiva si cred ca as ajunge pana la urma sa urasc saraca creatura fara sa aibe vreo vina.Nu sunt eu fata rea dar nici nu am sufletul asa mare sa accept asa ceva.

Indiferent ce cuvinte as folosi raman aceiasi MTZ
MTZ

Descurcaret
Descurcaret

reversul medaliei

Postby NAPOLEON on Mon Oct 10, 2005 11:25 am

Viata nu sti niciodata ce surprize iti ofera. Ai luat vreodata in calcul si reversul? Adica sa iti imaginezi cum ar arata o noapte de dragoste cu partenerul tau, acesta acceptand sa creasca copilul tau dintr-o relatie anterioara?
Cum vede el acea noapte de dragoste stiind ca in dormitor, acel suflet nu este si conceptia lui? :-?
Niciodata sa nu spunem --> N I C I O D A T A.

Parerea mea.
NAPOLEON

Descurcaret
Descurcaret

Postby andreeam on Fri Oct 14, 2005 11:46 pm

@mtz la fel!!! si apoi dak copilu incearca sa-i aduca impreuna pe parintii lui naturali? [in cazu in care copilu e al altei femei]

"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby Cherry on Mon Oct 17, 2005 7:41 pm

M-am gandit de multe ori sa adopt un copil si cand voi fi casatorita sunt decisa sa adopt unul... Si asa voi face indiferent de ce imi vor spune cei din jur. Cel mai bine ar fi sa il adopt exact cand il nasc pe al meu insa sa nu stiu niciodata care este al meu si care este cel adoptat. Astfel ii voi iubi pe amandoi ca si cum ar fi ai mei...Nu ash vrea sa fac distinctie intre ei.

Momentan vreau sa botez un copil insa nu gasesc nici o oferta... :D
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby Kelso on Mon Oct 17, 2005 9:38 pm

Eu chiar daca voi avea un copil tot vreau sa adopt unul.

Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby Vaal on Sun May 07, 2006 11:47 am

stiu k sunt mai tampita de felul meu... eu kiar ma gandeam doar sa adopt. si nu din motive de genul :"vaaai! o sa mi se lase fundu' dak voi face copii" sau alte tampenii. ma gandeam.. k sunt atatia copii pe lumea asta kre merita iubirea noastra si k... ce dak nu e al tau? dar asta depinde si de perekea mea (sa fie de acord) dar... knd m-am apukt sa scriu aici am realizat k m-am skimbat.. park as vrea si unul al meu si as adopta in circumstantele in kre as vedea un copil kinuit si as vrea sa-l iau la mine, nu sa umblu prin orfelinate special pt a adopta.

n-as fi de acord sa faca jumatatea mea un copil cu altcineva!!!e alta treaba k am dat de unul divortat cu un copil(adik acel copil a fost facut inainte de a fi cu mine)! l-as iubi k si cum ar fi al meu. dar asa...
Momentan vreau sa botez un copil insa nu gasesc nici o oferta...

o idee frumoasa a avut mama mea,dar nush kt de realizabila poate fi. a vrut la un moment dat sa boteze un copil de la orfelinat (ea nu e de acord sa adopte) si sa aiba grija de el k nasa. dar e putin km crud,cred eu! sa vina la noi in vizita.. sa vada ce e aia o familie.. si sa plece inapoi la orfelinat pt k aici nu ii este locul.. :(
51% angel, 49% devil! Don't push it!
Vaal

Descurcaret
Descurcaret

Postby ela on Sun May 07, 2006 7:27 pm

Ca sa adopti un copil trebuie sa te gandesti bine la toate urmarile care pot aparea, si aici ma refer la copil, la momentul in care ii vei spune adevarul, la gura lumii care va incerca sa-i faca rau copilului si e posibil ca parintii naturali sa-si aminteasca ca au si ei un copil.
Copilul trebuie format de mic si nu cred ca e o idee buna, aceea de a-i spune adevarul cand e prescolar; il debusolezi si risti sa se indeparteze de tine, sa nu te mai asculte...E bine sa-i spui acest aspect in momentul in care el e capabil sa inteleaga ce ii spui.
Daca este cazul de adoptie, m-as interesa si de parintii lui, pentru ca aschia nu sare departe de trunchi.
Cand adopti un copil, din punctul meu de vedere este imposibil sa faci diferente intre propriul copil si cel infiat, poate la inceput este mai greu, dar pe parcurs nu cred ca va mai fi vreo problema.
Daca faceti pasul acesta, considerati ca trebuie sa-l luati din orfelinat cand are abia cateva zile / luni sau cativa ani?
ela

D-al forumului
D-al forumului

Postby andreeam on Sun May 28, 2006 10:04 pm

ce ziceam eu acu ceva timp...am uitat...

wench wrote:Eu chiar daca voi avea un copil tot vreau sa adopt unul.

acum indiferent ca pot face copii vreau sa adoptez unul...unul de ala putin mai negrut :s122: ..ii ador...si acuma pot raspunde la intrebarea mea...DA zic eu! i-as iubi pe amandoi in egala masura!

iubesc copiii enorm de mult 8-> :) abia astept sa ma casatoresc si eu sa am :))))
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby p3g@s on Tue Jun 13, 2006 7:50 pm

Da...as adopta in conditiile in care nu as putea face unul sau din alte motive cum spuneai tu...mai mult sau mai putin independente de mine :)
Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

baiat / fata ?: baiat

Postby Cherry on Mon Oct 30, 2006 3:50 am

Zilele trecute am facut un contract unei doamne si in timp ce il scriam incepuse sa ii planga copilul... L-a luat in brate si se plimba cu el prin casa sa se linisteasca... Era o scumpete mica si am intrebat-o cat are... Mi-a zis k e o fetita adoptata la o luna dupa ce a fost nascuta... Si abia implinise in weekend un an... Mi-a zis ca a adoptat ca sa ii ofere o viata mai buna, atata timp cat poate sa ii ofere asta. M-a impresionat faptul ca desi erau o familie foarte instarita si aveau si copii proprii, s-au gandit si la cei necajiti...

M-am gandit mai bine si cred ca daca in viitor ma voi muta singurica si voi avea suficienti bani, voi adopta o fetita chiar daca nu voi fi casatorita :) Vreau sa ma mut singura pentru ca ai mei niciodata nu ar accepta sa mai aduc pe cineva in casa...
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

PreviousNext

Return to Despre copii