If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Baietii cu muschi...

Zi-ne aici ce iti place la prietenul tau, la cel pe care il iubesti sau ce ti-ai dori sa faca el pentru tine - ce gesturi, ce vorbe...

Postby Catalin on Sat May 27, 2006 9:30 pm

Peste tot este nevoie de masura, si eu fac sportul asta, imi place sunt pasionat dar cand vad monstrii ma intorc si eu cu spatele.

Fiecare vede frumosul in felul lui.......

Catalin

membru special
membru special

Postby not_so_innocent on Sun Jan 07, 2007 1:08 am

imi plac acei baieti care atunci cand ridica ceva sa se vada ca au muschi, cand dau mana, cand se ridica etc toate acele actiuni care scotin evidenta muschii
Ride it we’re all alone..
Ride it just loose control..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
Ride it turn the lights down low..
Ride it from head to toe..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
not_so_innocent

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -http://alis-geanina.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby Voodoo on Tue Jan 23, 2007 12:21 am

[ot]
Catalin wrote:A nu se intelege ca daca umbli cu un deshidratat pe strada nu esti in siguranta sau mai stiu eu ce......

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nu ma pot abtine, faza asta mi-a facut seara frumoasa :lol: :s195: [/ot]

Image
Image
Voodoo

Pasional
Pasional

hi5 profile: http://voodoomc.hi5.com
baiat / fata ?: baiat

Postby Tatiana on Mon Aug 20, 2007 7:04 pm

Baietii cu muschi sunt foarte yummmy....dar muschii nu pot compensa badarania sau prostul gust.

Oricum, tine-te de sala, ca merita 8->
Tatiana

Bebelush
Bebelush

Postby changer on Tue Aug 21, 2007 3:30 pm

am facut 3 luni sala inainte de bac dupa care am intrerupt ca sa dau bacul si in curand am de gand sa ma reapuc , imi este dor de oboseala de dupa dar si de sastifactia ca ai lucrat o parte a corpului.Eu sunt pro sport ...pentru ca sportul inseamna sanatate curata, orice gen de sport e bun atata timp cat te tii de el.In legatura cuuuu...., culturismul eu unul nu vreau sa fac masa ci sa ma structurez dar pentru asta cred ca imi vor trebui muuulti ani so, mai este :) .Este adevarat ca baietii care is lucrati... :-? vreo 5 cm de piept si brate Image facute atrage atentia lumii :D .

Image
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: http://alyn33.hi5.com

Re: Baietii cu muschi...

Postby violeta on Sun Sep 23, 2007 10:58 am

Mie nu-mi plac baietii cu muschi...nu ma atrag deloc mushii aia, ba pe o parte chiar mi-e greata...eu prefer un baiat normal, nici prea slab, nici prea gras..pur si simplu...un baiat obisnuit :aha:
un vis mi-e de ajuns sa zambesc mii de ori...
http://vyio.blogspot.com
Image
violeta

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: http://vyiolove.hi5.com

Postby Catalin on Mon Mar 10, 2008 11:06 am

Aoleu cand aud ma doare capul, esti a nu stiu cata persoana de sex feminin care afirma (80% mincinos si 20% adevar si am fost bland cu procentajul) ca un barbat normal este ala care nu este " nici prea scund dar nici prea inalt, nici prea gras dar nici prea slab, etc". Cand te uiti la un barbat te uiti doar la fata lui? Daca vorbesti cu el vorbesti cu muschii lui sau cu el? Si sa inteleg ca il respingi doar pentru ca are grija de el si niste "carne" in plus fata de altii?

ATENTIE: am repetat mereu ca vorbim despre oameni dezvoltati armonios nu despre deformati, deci probabil scarba aia ti se trage pentru ca te gandesti la niste "colosi care nu pot intra pe o usa normala". Daca tie iti este scarba de un barbat care este dezvoltat armonios, scuza-ma dar ai o problema sau iti plac barbatii gen "schija" care la prima furtuna mai puternica ii ia vantul de pe strada.

Si nu inteleg ceva, barbatul care are grija de el si arata bine fizic nu este un BARBAT OBISNUIT? Ce are el asa special de zici tu ca ii diferentiaza de ceilalti?

Eu pana acuma nu am auzit o femeie care sa afirme ca nu ii plac barbatii care arata bine din punct de vedere fizic, tu esti probabil exceptia sau ......sunt alte probleme si conceptii.

Si problema nu este ca are muschi, la urma urmei face sport, arata bine si are grija de el asa cum si voi va epilati, va faceti parul, va duceti la masaj si mai stiu eu cate si mai cate. Daca un astfel de barbat ar fi o leguma si ar sta cu mana in buzunar toata ziua ai fi multumita ca ii simti doar burta atunci cand te ia in brate?

Nu fac parte din vreo "asociatie" care ii sprijina pe acesti barbati "gretosi" ci pur si simplu apar sportul in sine pentru ca este un sport la urma urmei si asta si apar oamenii care arata bine si au grija de ei. Este exact opusul, asa cum si mie imi place sa admir o femeie cu picioare frumoase +alte chestii asa si voua fetelor ar trebui sa admirati barbatii care sunt bine claditi (asa este normal acuma depinde ce intelege fiecare). Iar LOOK-ul acesta aratos nu se face in bucatarie se face in sala de sport, indiferent daca vorbim despre slabit sau facut muschi.

Da, fac sala de vreo 5 ani de zile, ma duc in fiecare zi, face parte din viata mea, decat sa beau, fumez si sa ma droghez mai bine arat eu bine decat sa ma "deformeze" alte chestii.
Si DA sunt mandru ca am abdomenul lucrat in loc de burta si muschi in loc de grasime si sa stii ca pana acum nimeni nu mi-a zis ca arat rau sau ca-s respingator.

Un barbat (vorbim acum de cazul celor cu muschi) si mai ales cu minte in cap iti poate oferi o oarecare siguranta, arata bine, se poarta frumos si starneste admiratia tuturor. Mai vrei ceva de la un barbat in afara de aceste calitati?
"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby violeta on Mon Mar 10, 2008 2:40 pm

Interesant reply la afirmatia mea! Ce pot sa spun? Nu te contrazic in ceea ce ai scris mai sus, e parerea ta. Totusi as vrea sa intelegi ca, pur si simplu, pe mine nu ma atrag muschii la un baiat. Nu-mi place nici burta in plus, sau altceva...si da, mi-e greata, insa in oala asta nu i-am bagat pe cei ce se ingrijesc de corpul lor ci pe cei ce exagereaza. Crede-ma ca am destui colegi la facultate care considera ca daca mergi la sala, tragi de fiare si ai nu stiu ce muschi lucrati dupa o revista anume, esti buricul pamantului. Probabil mai mult mi-e greata de mentalitatea lor, nu de presupusii muschi, care arata exagerat de prost.
Pe mine nu ma intereseaza ca prietenul meu sa aiba abdomenul lucrat, sau bratele pline de muschi. Nici nu intorc capul pe strada dupa astfel de baieti, pentru ca..pur si simplu nu ma intereseaza.
E alegerea ta ca te duci la sala, ca vrei sa arati bine, sa ai un corp armonios format, sa te ingrijesti si asa mai departe...nu e nimic rau in asta, eu ma referam la alt tip de baieti :)
Image
violeta

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby Catalin on Mon Mar 10, 2008 4:26 pm

violeta wrote:. Probabil mai mult mi-e greata de mentalitatea lor, nu de presupusii muschi, care arata exagerat de prost.

Generalizarea este unul dintre cele mai mari defecte ale romanului.

.......................................................................................................................................................................
Din pacate ai "lovit" putin pe langa subiect.

1. Nu muschii trebuie sa te atraga la un asemenea barbat ca doar nu ii mananci ci pur si simplu siguranta care ti-o poate da (aici ar trebui detaliat ca sigur interpretezi altceva).
2. Colegii tai de la facultate sunt varza daca gandesc cu muschiul decat cu creierul si tu ar trebui sa nu te iei dupa iei si sa generalizezi (de asta ai parerea care o ai).
3. Nu cred sincer cand afirmi ca nu te intereseaza cum arata prietenul tau.....scuza-mi indiscretia si imi cer scuze pentru ea daca te deranjeaza, dar cum trebuie sa arate prietenul tau? Bine lucrat nu, cu burta nu, piele si os nu? Atunci cum? Esti mai pretentioasa decat trebuie sa inteleg?
4. Eu am facut diferenta in postul meu anterior despre corpul lucrat armonios si deformati, tu nu, nu a spus nimeni nimic despre "brate pline de muschi", nu stiu de ce am impresia ca tu printr-un barbat bine lucrat intelegi vreun animal de la wrestling.
5. Am pus niste intrebari la care nu mi-ai raspuns ci te-ai limitat in a da un raspuns nu prea coerent cu mai degraba exemple decat justificari. (nu erai obligata sa raspunzi era mai degraba o curiozitate).
6. Esti prima fata care o aud spunand ca o lasa rece un barbat care arata bine, inseamna ca te multumesti cu putin sau.................

Parerea ti-o respect dar este indreptata intr-o directia total gresita, in sensul ca faci diferente intre oameni dupa marimea bratelor.
"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby violeta on Mon Mar 10, 2008 4:56 pm

Catalin...eu mi-am spus parerea si nu inteleg de ce ma critici pentru parerea si gusturile mele :don't-know:

Tu zici ca sunt prima fata care spune asta...Nu ma multumesc cu putin sau...ce altceva ai vrut sa spui tu prin punctele de suspensie...doar ca..pur si simplu, nu intorc capul pe strada decat foarte rar, cand vad un baiat simpatic( si aici ma refer doar la expresia fetei)...nu ma intereseaza streaptisul masculin( stiu ca striperii au corpul bine lucrat la sala ca sa atraga privirile si admiratia femeilor. Oi fi pe invers si inca nu mi-am dat seama :don't-know:

Nu-mi fac nicio parere despre oameni dupa marimea bratelor, am invatat sa nu mai critic oamenii dupa aspect, pentru ca asa am fost criticata si eu, pe nedrept de cele mai multe ori. Eu am scris mai sus de cei pe care ii cunosc deja, stiu exact cum sunt..si probabil la vremea cand am scris mesajul ala, gandeam un pic mai...prost, ca sa zic asa.

Si ca sa-ti mai raspund la o intrebare...prietenul meu e unul din putinii baieti dupa care am intors capul pe strada, nu pentru ca ar fi aratat in nu stiu ce fel, pentru ca nu l-am vazut foarte bine doar la lumina masinilor de pe strada, ci pentru ca mi s-a parut dulce...a zambit intr-un fel anume si asta m-a atras. El e slabut, nu are muschi, nu are abdomenul lucrat si nici nu-i cer asta desi el si-ar dori. Sunt eu altfel, nu stiu, dar pur si simplu nu ma atrage chestia asta la baieti.

Poate nici de data asta nu am raspuns asa cum ai fi vrut tu sau poate iar am scris pe langa subiect. Eu asta am vrut sa spun aici si ma astept in continuare la diverse critici sau pareri diferite.

Tu continua sa ai grija de tine, sa arati asa cum iti doresti pentru ca parerea mea e foarte putin importanta sau felul cum privesc eu lucrurile.
Image
violeta

Chat-uitor
Chat-uitor

PreviousNext

Return to Ce iti place la un baiat ?